Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

banada piko dedi doktor
tedavi gerekecekmiş
bunun düşüncesi bile üzüyor beni
şu iş durumum bir belli olsun yaz sonu düşünüyoruz bizde
rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
amin cnm sende fazla geciktirme tedavini biran önce ol

şimdi rozalin ve hlymms sizden mi bekliyoruz müjdeli haberleri ilk olarak inşallah..

inşallah kızlar çok şaşırmamıştım aslında çünkü ben kendimi bildim bileli regl'im hep düzensizdi
hayırlısı diyorum

mrb kızlar sonunda gelebildim -tatlicadiarzu-
bugün nasılsınız bakalım canlarım a.s.
sara çok üzüldüm bizi terk etme :çok üzgünüm:

stella hiç üzülme. ben de genç kızlığımdan anlamıştım bi problem olacağımı çünkü ben de hiç düzenli regl olmazdım. o nedenle ilk duyduğumda ben de çok üzüldüm. çevremdekiler bişey olmaz dedikçe olur ciyerek çok kırdım onları. ama şimdi alıştım. rabbime sığındım. çok şükür o şimdiye kadar beni her konuda yanıltmadı. bunda da hakkımda hayırlısı ne ise onu verecek inanıyorum buna. soğan kürüne başladım bi umut işte. inşallah olur. o yüzden sen de hiç üzülme. Rabbim derdi olmayan başka hastalık vermesin. nasılsa kolay tedavileri var.

hg cnm sen nerelerde kaldı bolee mrak ettım senı yaw
dün Bursadaydım canım ani oldu haber veremedim akşamda giremedim kaynım vardı akşamda film izleme muhabbeti falan derken bugüne geldik işte -tatlicadiarzu-
Valla bende sizi çok özledim canım benim Şeniz

her ay böyle kandırıyorum kendimi napalım kader allah ne zaman izin verirse o zaman olcak senin günün ne kadar geçti

canım bugünle beşgün geçti ya enim bir aradüzensizdi ilaç falan kullandım 3 ay iyiydi gene bozuldu görünüşe göre çünkü test yaptım ki bugünde tazeledim negatif çıktı şekerim yani bebiş yok ama bu aralar pek iyi değilim bir olsamda bende rahatlasam

selammm kızlarrrr)))))))
kızzz dilnur bursalara geldinde uğramadın demek heeee)))))naptıun gezmeyemi geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…