Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya bide bu ara kanamyla ilgili birşeyler okudum oradada diyoki yerleşme kanamsı olabilir ayy hadi inş öyledir

canım niyetim seni sıkmak deildi yani kilosu fazla olanlar kalamıyo die duydum o yüzden dedim yani sıkmak deildi niyetim kilolu deilim diyosan deilsindir canım sıkma kendini oldumu

yok canım sıkılmadım merak etme,muhabbet ediyoruz iştea.s.

peki kaç inciri kaynatıyon günde bi iki bardak tahminim onu her içcegin zaman kaynatıyonmu yani

sumoşum aldım canımın içi...
eskiden bende hiç kahvaltı yapmıyodum şimdi ilaa bal peynir sabah bi dilim ekmekle yiyorum..zaten bu tarçınlı bal karışımı muhabbetide var ya şimdi ...işte sabah kahvaltısında yemiş oluyorum onu peynir falan ii gidiyo))))))):lepi:
sabah mutlaka kahvaltınızı yapın kızlarrrr

bende hiç yemek yeme alışkanlıgı yokki düzeni olsun hepsi düzensiz yemem içmem

sabah hiç bir şey yiyemem ben anca bazen iş yerinde toplu yersek yerim ki oda bizde pek yok öğle yemeğim yani kahvaltım oluyor akşamda var işte o yüzden ben kilo alıyorum valla

arkidişler demekki sorun bizim düzensiz beslenmemizde olabilr kız vallaha artık düzenli beslenecem bide ben hiç süt sevmem ama mecburen artık her gün bir bardak süt içecem

peki kaç inciri kaynatıyon günde bi iki bardak tahminim onu her içcegin zaman kaynatıyonmu yani

evet canım taze yapılmalıymış bu kür..20 dk ağzı kapalı kaynatıyosun sonra bide ılıtıyosun..ben balkona koyuyorum 5dk ılınıyor...geceleri yapıyorum ben bunu ..ama yemekten 15 dk önce için diyor ben gece 11 de falan yapıyorum..anca sıra geliyo onu yapmaya ne bilim artık şifa niyetine allah kabul etsiinnnn...kendimce uyduruyorum

hıı bide 6 tane inciri ikiye kesip suya atıyosun...suda klorsuz olacak 2 su bardağı koyorum o kaynarken buharlaşıyo birazı 1 bardak kalıyo zaten..

bana müsade kıslar kendimi iyi hissetmiyom başım iyi deil sonra yine girerim öpüldünüz allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…