yok canım düşürmemiş.dr a gitmiş bugün kontrolü varmı ellerini ayaklarını görücem diye seviniyodum dedi.dr bebeğin gelişememiş ölmüş demiş.yarın kürtaj olucakmış.yazarken bile ellerim titriyo çok kötüyüm çokkk...
pancuben söylerim canım keşke iyi habelerini verebilseydim ama nasip işte...
bütün kıslar hepinize günaydınlarr.......
dün doktora gittim kan aldı ve tahlilim iyi çıktı, bu ayda bana klomen verdi bugün başlıyorum 9 gün sonra tekrar gidecem herhalde yine çatlatma iğnesi vurulurum kıslar, bu 2.denemem inş. sonuç alırım sizler ne yaptınız?
:uhm:
yok canım düşürmemiş.dr a gitmiş bugün kontrolü varmı ellerini ayaklarını görücem diye seviniyodum dedi.dr bebeğin gelişememiş ölmüş demiş.yarın kürtaj olucakmış.yazarken bile ellerim titriyo çok kötüyüm çokkk...
triyandafil canım günaydın nasılsın? hayırlısı olsun inşallah bu sefer bebişin gelir:Saruboceq:. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
canım çok acele ediyosun .bence tsette de çıkmadıysa biraz bekle ve doktora git niye düzensiz adet oluyosun sebebini öğren .bak ekince de aynı sen gibiydi uzun süre bekledi ama sonunda gitti zorla doktora ve kist i olduğunu öğrendi.yani yanlış anlama ben seni korkutmak istememe ama konrol şart.her kadın kdın doğum doktoruna sürekli gitmeli.bence adet olmazsan 1 haftaya kadar git doktora geç kalma sakın .ben bugün birazda sara yüzünden yaptım şekerler o çok istiyordu ama malesef gene bir şey yok olsun artık ama niyetim yok bu aralar yapmaya eğer olaki dahada gelmezse bana gene doktor yolu gözüküyor o değil ben o masaya oturduğumda soru yaşadım yeniden aynı masaya oturduğumda o sorunu yaşamak istemiyorum
canım az zaman kaldı .haydi güzel haberlerl ver bize ama içime doğuyo sanki sen ve hlymms ikinizde hamile kalacaksınız.ay ne güzel olur.inşallahyaa demek adetin olmadı cnm bence doktra git niçin olmuyor araştırılsın geç kalma bence :1shok:
bende heycanlı bekleyiş devam ediyor cnm bakalım bebişmi var yoksa havamımı alırım bilmiyomsengözlerimebaksanab
İnşallah vardır canım ya valla olursa en az senin kadar sevinicem halay başı olcam valla kimseye bırakmam :teytey:
Bende doktora gidicem bakalım nedir dediğin gibi araştırılsın iğne mi yapacak ne yapacak olayım artık yahu
ya bir şey diyeyeimmi okadar şişman insanlar nasıl hamile kalıyo peki bence hani diyolarya kilodan stresten şudan budan ben inanmıyorum ya ne kadar stresli ve şişman insanlar hamile kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?