Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende canım ya hamile kalmakla iş bitmiyomuş.bende bir an önce gitsem dr a da bebeğimi sağ sağlim bi görsem diyorum...

Belenay'a çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum....Sabırlıklar versin .....Bu haberi ulaştırdığınız için de sizde sağolun...Umarım hersey yoluna girer...:teselli:Bizden de kendisine slmlarımızı iletin oldumu...:enbuyukkk:

pancuben söylerim canım keşke iyi habelerini verebilseydim ama nasip işte...

bütün kıslar hepinize günaydınlarr.......
dün doktora gittim kan aldı ve tahlilim iyi çıktı, bu ayda bana klomen verdi bugün başlıyorum 9 gün sonra tekrar gidecem herhalde yine çatlatma iğnesi vurulurum kıslar, bu 2.denemem inş. sonuç alırım sizler ne yaptınız?
:uhm:

günaydın kızlar...

belenaya çok üzüldüm. Allahım en yakın zamanda inşallah sağlıkla tekrar bebek sahibi olmasını nasip eder. bircancın sanada teşekkürler bize haber verdiğin için. selamımızı iletirsen seviniriz. kendisine çok iyi baksın...öpüyoruz onu....

triyandafil canım günaydın nasılsın? hayırlısı olsun inşallah bu sefer bebişin gelir:Saruboceq:. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

kızlar ben çıkıyorum. görüşmek üzere. biraz işim var.
1 nisan virüsü mü? bugün giremiycez mi yani...geçmişe göz atarken gördümde ondan sordum.

belenaya çok üzüldüm allah sabırlar versin allahtan dileğim en yakın zamanda yeniden bebiş sahibi olur

günaydın kızlar??..bugün pek kimse gelmeyecek galiba nisan 1 vürüsü diye bi virüsten korkuyorlar bizde bulaşır diye....
belenaya tekrar geçmişolur işallahhh((((((((( çok çok üzücü allah sabır versin gerçektennn

günaydın kızlar hakcam belenay için bende çok üzüldüm rabbim inşaalah enkısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin :çok üzgünüm:

canım çok acele ediyosun .bence tsette de çıkmadıysa biraz bekle ve doktora git niye düzensiz adet oluyosun sebebini öğren .bak ekince de aynı sen gibiydi uzun süre bekledi ama sonunda gitti zorla doktora ve kist i olduğunu öğrendi.yani yanlış anlama ben seni korkutmak istememe ama konrol şart.her kadın kdın doğum doktoruna sürekli gitmeli.bence adet olmazsan 1 haftaya kadar git doktora geç kalma sakın .

canım az zaman kaldı .haydi güzel haberlerl ver bize ama içime doğuyo sanki sen ve hlymms ikinizde hamile kalacaksınız.ay ne güzel olur.inşallah

canım doktora git önce adet düzensizliğinin sebebini araştırsınlar sonra yumurta takibi ve çatlatma iğnesi vuruluyo ama önce adetin niye düzensiz o araştırılmalı canımm

ya bir şey diyeyeimmi okadar şişman insanlar nasıl hamile kalıyo peki bence hani diyolarya kilodan stresten şudan budan ben inanmıyorum ya ne kadar stresli ve şişman insanlar hamile kalıyo

evet bak ben de şişmanım ama hamileyim .kilo tabiki etkiliyo.ben 10 kilo verdim ve hamile kalmam kolaylaştı.ben 1.80 boyunda 90 kiloyum.

kızlar mrb çok üzgünüm bugün belenay bebeğini kaybetti çok üzgünüm kızlar ne olur dua edin belenaya ((

TARıH : 01.04.2009 SAAT : 10:30

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
7.ıNTERHAT:
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza
48.ceylanmelek: .....hg aramıza
49:srncr : ...............hg aramıza
50:daisy24: ............hg aramıza
51.34nesli: .............hg aramıza
52.vildan83: ............hg aramıza
53.bengl :...............hg aramıza
54.&ayla&:.............hgaramıza
55.cesica:..............hg aramıza
56.mavi_gozlu:.......hg aramıza
57.ebrar42: ...........hg aramıza
58.osmaniye80:
59.fransiyum:
60.ALARA1983:
61.muhasebe22:

KIZLAR LıSTEYı YENıLıYORUZ YENı LıSTE BU

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…