Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende birazdan çıkıcam virüs bana bulaşmadan k.i.b. görüşürüz canım

mavi gözlü sen nasılsın canım ne var ne yok bi geçmişi okuyayım dedim çok üzüldüm şimdi

canım ben pek iyi deilim gündüz zatii basım dönüyodu arada şimdi midem kalkıyo kusma hissi var bide karnımda şikinlik var rahatsızım biraz duramıyom pek sen nasılsın belenaycıma bende çok üzüldüm inş toparlar cabucak aramıza döner

kızlar sormayın ya belenaya akşamdan beri başım ağrıyo çok etkilendim yaaa...o da hiç iyi değil zaten...bendede kabızlık problemi var pazar günü baya zorladı beni tansiyonumu düşürdü napıcam bilmiyorum...kızlar ne virüsü bu...

pcye yarın virüz bulasacak eğer açarsan pcyi modemi kapalı tutun fişini çekin

canım bi arkadaşta ayy adını unuttum şimdi bu topikte aşılama yapmıştı oda şişkinlik gaz felan diyodu ondan sende aşılamamı yaptın merk ettim ama değil herlade bak ayaklarını üşütürsende aynen öyle şişkinlik oluyor benim öyle oluyo

anladım canım ama bi problem yoktur merak etme inş hamişsindir inş olmazsın canım

o zaman üşüttüm ben bugun çorapta giymedim altıma yani eşortman altına mutlaka giyerim üşüttüm kesinnn

ben çıkıyomm canlarım persembe görüşürüz öpüyom sizi allaha emanet olun sumoscum cvp için teşekkür ederim canım hadi vürüse bulaşmadan sende çık biran önce dakikalar kaldııı

sumoş canım biz belenayla görüşüyoruz evlerimiz çok yakın...bu akşam msn de söyledi...

anladım bircan canım ya ne dedi peki ağrısı felanmı olmuş ne olmuş nasıl düşürmüş anlamadım biraz söylesene

selam kızlar nasılsınız...belenayın hepinize selamı var malesef bebeğini kaybetmiş...yarın kürtaj olucakmış ve bu ara giremicem topiğe dedi...hepimiz dua edelim kızlar...

canım ya çok üzüldüm
Rabbim sabırlar versin
inşallah en kısa zamnda toparlanır

yok canım düşürmemiş.dr a gitmiş bugün kontrolü varmı ellerini ayaklarını görücem diye seviniyodum dedi.dr bebeğin gelişememiş ölmüş demiş.yarın kürtaj olucakmış.yazarken bile ellerim titriyo çok kötüyüm çokkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…