Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sessizdeniz ilk senden duydum denemek lazım aslında bir yaşıma daha girdim bugün 28 oldum

kızlar hadi sumos kaçar banada dua edin ne olur bu kanama adet kanamsı değildir inş ve bugün sadece 1 damla geldi okadr bitti inş öyledir yani hadi kib
görüşmek üzere

huzeyfa sen neler yapıyon cnm

napıyım canım adetmiyim değilmiyim diye sayıklayıp duruyom cuma gününe kadarda sayıklıcam onun dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bebişi benim için şöyleeeee bi okşa üstten üstten :1rolleyes: yerim onu ben

araya girdim kaynayım o halde kaydirigubbakcemile2 yaaa ben hamile kalmak için ne yapayım buda günün sorusu oldu delikafadulden

kızlar hadi sumos kaçar banada dua edin ne olur bu kanama adet kanamsı değildir inş ve bugün sadece 1 damla geldi okadr bitti inş öyledir yani hadi kib
görüşmek üzere

inşallah canım öyledir güle güle git şu avatarınıda değiştirirsen memnun olurum yoksa o da sanamı benziyo kız naniknanik

canım inşaalah hamilesindir bizde iyiyiz canım bebişimde seni öpüyooo teyzesi Şeniz
kızlar citosss kaçar yarın görüşürük hepicinizi öpüyom Şeniz

canım inşaalah hamilesindir bizde iyiyiz canım bebişimde seni öpüyooo teyzesi Şeniz
kızlar citosss kaçar yarın görüşürük hepicinizi öpüyom Şeniz

citosum duuuuuuuuuuuurr bikere daha öpiyim yoksa üzülürüm senağlamaŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

sessizdeniz allah sahibine bağışlasın canım çok tatlısın arkadaşımın arkadaşına o kadar çok benziyonki ama o evli diil henüz bi ara seni o sandım -tatlicadiarzu-

ollleeeeeeeeeeeeyyyyyyy hadi escacım yarın gelicem cnm yinede özele mesaj at belki giremezsem merak etmiyim ilerde görürüm bari

hayırlısı anacım haberini alınca olumlu yada olumsuz haber vercem şekerim özele muhakkak atarım canımcım:1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…