canım dün bende göremedim okyanusu o artık bizi unuttu örgü sevdasında artık bebişine hazırlık yapıyo bizde öğrensekte cinsiyetini ona göre bende başlıycam alışverişe sen nezaman öğrencen tatlımsositososito
tamam ozaman buna sevindim bide zararı falan olurda eşim bana kızıyor içme neden içiyorsun bide zararı olur falan diyede birde ben akşamları toplu içiyorum yatağımın başında yani onun bir zararı olurmu
o konuda çok ama çok haklısın canım hiç bir işi tam bitiremiyorsun birgünün var eşinlemi evlemi yada ne bileyim dışarı çıkıp gezesinmi bazen bende bunalıyorum
tamam canım saolasın
canım günde 3 tane içiliyor. akşamda 3'ünü bir içebilirsin aynı anda içmeninde bir zararı olmaz hatta unutmamış olursun 3 ünü bir içince.
ohh maaşallahın var cnm inşaalah hayırsıyla görürsün çikolata yiycekmişin tatlım okyanus öle etmiş bebiş gevşiyormuş sanırım ozaman gösteriyormuş şeyinikaydirigubbakcemile3maaşallahı var okyanusun bebişine örüyor ne güzel. bizide habersiz bırakma okyanus nerelerdesin???
canım hayırlısıyla haftaya çarşamba gidelim diyoruz doktora bakalım bebiş gösterirse öğrenicez cinsiyetini. hayırlısı olsun sağlıklı olsunda kız erkek farketmez...
vildoşun daha poposunda pireler uçuşuyodur bu saatte gelmez sırnaşık şeysırnaşık şey
dün arkadaşa ÖKÜZLÜK ettim biraz kızdı bana :çok üzgünüm:
kızmadım didi ama ben anlarım kızdı bana
nilüfer aşağıda gözüküyordun nerelerdesin yazmıyorsun. nasıl gidiyır incir kürü? içiyorum diye yazmıştın devam ediyorsun değil mi?
saol canım iyiy rahatladım valla a.s.
ohh maaşallahın var cnm inşaalah hayırsıyla görürsün çikolata yiycekmişin tatlım okyanus öle etmiş bebiş gevşiyormuş sanırım ozaman gösteriyormuş şeyinikaydirigubbakcemile3
ben onu ikna ederim inşaalah bazen patavatsızlığım tutuyor işte Çok üzgünüm çoookkızmamıştır sana kıyamaz vildan. gelir o zaman birazdan.
bende yemek yapıcam. öğleden sonra komşumuzun kızı doğum yapmıştı bizim sitede oturuyor oraya gitmeyi düşünüyorum ama belli değil. zaten sürekli görüşüyoruz bir uğrayalım dedik dün komşuyla ama onunda işi çıkmazsa.
hayatımm merhaba nasılsın..dün yazılanları okuyordum ama oku oku sonuna gelemedim bıraktım tatlışım...
evet incire devam suyunada alıştım içiyorum..ilk iki akşam öğürtü geldi ama sonra alıştım...ama sadece akşamları içiyorum sabah yapamıyorumm...acaba işe yararmı???
bide iki akşam önce suyunu yapamadım yedim bende...
dün akşam eşime keçiboynuzu kaynattım içirdim..)))gerçi çok berbat koktu ama içti canımın içi))):lepi:
ben onu ikna ederim inşaalah bazen patavatsızlığım tutuyor işte Çok üzgünüm çoook
desene yine sana yol göründü kaydirigubbakcemilekomşunuzun bebişinin yaşı uzun olsun inşaalah :Saruboceq:
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canım kıyamaz kimde sana:1hug:
canım daha belli değil şimdilik buralardayım yine yapıştım koltuğa ayrılamıyorumkaydirigubbakcemile3
canım komşumuzun torunu kız maaşallah çok tatlı daha gideceğimiz belli değil ben yazarım çıkmadan gidecek olursam. Allahım bizlerede, tüm kızlarada sağlıkla o günleri göstersin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yok canım ben işten çıktım şimdi evdeyim göbiş büyütüyorum kaydirigubbakcemile2iyiyim beryalcimm saoll işyerindeyim ama evde olmak istiyorumm sıkıldım çalışmaktan.siz çalışıyomusunuz kızlar
canım ne güzel olurdu tamam geliyoruz
çok güzel çıkmışsınız canım.yesin onu teyzesi. inşallah bebişini kucağındada görürüz sağlıkla:Saruboceq:buradan paylaşırız kısmetse bebişlerimizin fotoğraflarını.
kızlar sizlerdende güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla mendiller hazır:teytey::dance::teytey:
:1hug: inşallah hamile kalıncada devam bırakmak yok. ben 3 ay hatta biraz daha fazla kullanmıştım.
beryal, citos2903, derya_brs, ESCALES, hakca, nilüfer79, Stella ve diğer kıslar hepinise hayırlı sabahlar, nasılsınız ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?