Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

tamam canım bırakmıcam...kaç gün içmiştin canım sen..ben öyle hergece içeyiimi hamile kalana kadar?? ne dersin..???

canım ben 21 gün uygulamıştım. sonra bıraktım veeee sonrada hamile kaldığım öğrendim. önce Allahın izniyle. inşallah seninde öyle olur...

beryalcim canım sen nasılsın..resmini gördüm çoook şekersiinnn cicimm nazar değmesin...
daha büyük göbüşünüde görmek istiyoruuum ona göre))) bombili bombili göbüş çok yakışacak sana uzun boylusun canım çok yakışacak sana..o hamiş elbisenede bayıldım buarada bende hamiş kalayım öyle kot elbise alcam valla)))))) çok şirin duruyor...maşşallahhhh maşşalllaahhhhhhhhhhhhhh

yok canım ben işten çıktım şimdi evdeyim göbiş büyütüyorum kaydirigubbakcemile2

inşallah canım benim .:CüvCüv:

canım inşallah sağlıkla... nilüfere katılıyorum çok yakışmış kot elbise. eeeee güzele ne yalışmaz değil mi ama:1hug:

canım ben 21 gün uygulamıştım. sonra bıraktım veeee sonrada hamile kaldığım öğrendim. önce Allahın izniyle. inşallah seninde öyle olur...

işallahhh canım işallahhhh))))) size yetişmek istiyorumm))))
önce allahın izniyle tabiii...eğer bende hamiş kalırsam bu incir kesin kezzzz işe yarıyor demektirrr....bak seninde öyle olmuşş...
bide adaçayı içiyorum ama 2 gün sonra bırakıcam yumurtlama günü bırakılıyormuş ya o yönden...

saracım bugün gelmemiş artıkın gelmiycekmi :çok üzgünüm:
sara seni çok özlüycem bıcırık tatlı arkadaşım çabuk gel aramıza :a015:

o konuyu hiç deme gitsin dün ben bayağa üzüldüm inşallah en yakın zamanda eve internet alırda girebilir ve tekrar döner bize

evet citosum ya giremiyecek herhalde artık. ama inşallah en yakın zamanda aramıza döner. alıştık birbirimize.
inşallah yasemennnnn ve yadelde net bağlatıp bir an önce aramıza dönerler.

ewet escales ve hakcam onu çoookkkk özlüycez yasemenn ve yadelimde gelsin artık onlarıda özledik senağlama

iyiyis triyandafil sen nasılsınn? ya kızlar sölesenize bana bu keçiboynuzu olayı ne kiiiii

canım toppiğimize yeni katılmışsın hoşgeldin işallah güzel paylaşımlar yaparız..
buarada keçiboynuzunu erkekler kullanıyor sperm kalitesini arttırmak amaçlı...
1 hafta sabah akşam içiyor sonra sadece akşamları bir bardak içiyor...
keçiboynuzunu 2 bardak suya kırıp 20 dak kaynatıp ılıştırıp içiriyosun...
ben dun akşam yaptım sadece şimdilik...sabah kaynatmam çok zor çünkü
kadınlar içinde aynı şeyi kuru incir için uyguluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…