canım bende öyle biliyodum ama başka bi topikde okumuştum
kadın 9 ay boyunca normal adetini olmuş,hemde eksilmemiş
okuduğumdan beri kafama takılmıştı netten araştırdım kesin bi cvp bulamadım
geldim güzelim anca gelebildim kkdada bi problem var ondan kapsama alanı dısında ulaşamadık
sesszidenizin kanamıs var oyönden merak ediyor....
canım bak bence doktora git...yani zamansız olan kanamalar herşey olabilir.yani üstüne görme olabilir ama küçük bir ihtimal...başka küçük ihtimallerde var allah korusun kist miyom iltahap ...herşey buna neden ...bu tür durumlarda muhakkak jinakoloğa gözükmelisiniz diyor heryerde...
ay zaten herşeyde okadar bilinçli olduk ki doğurma cesareti bile yok bende..büyüdük büyüdük şimdi herşeyden haberimzi var korkuyom ondanda))) ))) aman işin şakası tatlım tez zamanda olsunda işallahh çok beklemeyiz umarım...
buarada beryalcim unuttuğuımu sanma bakk...neyi diyeceksin ama bende kaçmaz hani sen bize evinin resimlerini koyacaktın bakimm nerdeeeÇok üzgünüm çoook
aynen valla anacım benim bir uykum var bir uykum var anlatamam size bir akşam olsada yatsak valla ha
aman sorma sabahtan beri çatladık yumurta gibi döllenmeye hazır bekliyoz kaydirigubbakcemile3hg angel eda ben ıym cnm sen nasılsın bakalım kk hepımız kızdırdı bugun yanııı
bizim siteden bi komşuda 4 ay sonra anladı hamişmiş....hep adet oldu heray
hiç güleceğim yok valla Allah iyiliğini versin :roflol::roflol::roflol:aman sorma sabahtan beri çatladık yumurta gibi döllenmeye hazır bekliyoz kaydirigubbakcemile3
aman sorma sabahtan beri çatladık yumurta gibi döllenmeye hazır bekliyoz kaydirigubbakcemile3
oohh bee sonunda düzeldi o neydi öyle gıcık etti beni -tatlicadiarzu-
hayırdır canım ne uykusu bu böle hamiş olsan normal ama testte yaptın belki test yanılmıştır hamiş olabilirsin canım az kaldı zatıı benimde fazla durmamam gerek yemek yapılacak duruyo
Laf aramızda kalsın tatlı nohutum ama ne yalan söyliyim onada gönderme var yani hem adet olamadım ona diyorum hemde senin nazlı kardeşine nerde ayol bu görmedinmi hiç oralarda küsmüş mü yoksa bana hemen değiştireyim ozaman süprizzzzzdilnur teyzoş yine ben nohut hehehhhh
ya bişey diyem senin şu yazının altındaki yazı varya gelmezsen gelme diye o benim gelecekteki kardeşime bir göndermemei? hıhhh ölee yazarsan geleceği varsada gelmez kii.mesela bana benzerse hiç gelmez bak küser sana .gelmeni bekliyorum meleğim yaz çabuk ki çabuk gelsin hade değiştir onu çabuk kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?