Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım bende öyle biliyodum ama başka bi topikde okumuştum
kadın 9 ay boyunca normal adetini olmuş,hemde eksilmemiş
okuduğumdan beri kafama takılmıştı netten araştırdım kesin bi cvp bulamadım

bizim siteden bi komşuda 4 ay sonra anladı hamişmiş....hep adet oldu heray

hg angel eda ben ıym cnm sen nasılsın bakalım kk hepımız kızdırdı bugun yanııı

hayır canım ya yanlış anladınız kanamam yok benim
sadece başka bi topikte okumuştum da o yüzden merak ettim

canım çektim ama resimleri sayfaya koyamıyorum yaa
bazılarını ekleyemiyorum niye bilmiyorum bu arada benim o tekli resmi yükleyene kadar göbişim çatladı .:roflol:

aynen valla anacım benim bir uykum var bir uykum var anlatamam size bir akşam olsada yatsak valla ha

hayırdır canım ne uykusu bu böle hamiş olsan normal ama testte yaptın belki test yanılmıştır hamiş olabilirsin canım az kaldı zatıı benimde fazla durmamam gerek yemek yapılacak duruyo

amaan ıyce sapıttık wall testlere bıle nanmıyoz zorla hamıle yapıcaz kendımızı

bizim siteden bi komşuda 4 ay sonra anladı hamişmiş....hep adet oldu heray

işte bende bunu merak etmiştim
benimle alakalı bi konu değil yani
bi kadın 9 ay boyunca normal adetini olmuş bende bunu araştırdım ve bi bilginiz
olabilir diye sizlere sorayım demiştim sadece
uuuufff bugün kendimi ifade edemiyorum galibasenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
aman sorma sabahtan beri çatladık yumurta gibi döllenmeye hazır bekliyoz kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ayy gülücem diye karnıma ağrı girdi bende üye olduğumdan beri acaba diyorum hamilemyiyim diye ....reglim bitmek üzre bu seferde regl olupta hamile kalanları duydum kaydirigubbakcemile2 kesinlikle katılıyorum sanan canım zorla hamile yapıcaz kendimizi

oohh bee sonunda düzeldi o neydi öyle gıcık etti beni -tatlicadiarzu-

dilnur teyzoş yine ben nohut hehehhhh
ya bişey diyem senin şu yazının altındaki yazı varya gelmezsen gelme diye o benim gelecekteki kardeşime bir göndermemei? hıhhh ölee yazarsan geleceği varsada gelmez kii.mesela bana benzerse hiç gelmez bak küser sana .gelmeni bekliyorum meleğim yaz çabuk ki çabuk gelsin hade değiştir onu çabuk kötükedihüso

hanı ben cok kotu gaz sancısı cekıyodum dedım ya sıze arastırdımda kızlar ıgneden 10 gun sonra falan sıslık ve gaz sancısı gıgı sıddetlı sancılar olabılıyomus baskalarında da olmus bole bısey eger sızde bıgun catlatma ıgnesı olupta bole sancılar cakersenız bılgınız olsuun

hayırdır canım ne uykusu bu böle hamiş olsan normal ama testte yaptın belki test yanılmıştır hamiş olabilirsin canım az kaldı zatıı benimde fazla durmamam gerek yemek yapılacak duruyo

yok be gülüm testlerin ikiside negatif ama varya gözümden uyku akıyor şuan bıraksalar şuan hemen masanın başında uyuyacağım valla

aaa beryal cıtos hakca benım hıc kasıklarım falan agrımıyo bıraz goguslerım acıyo ve sıvılcelerde cıktı adet belırtılerımdır bunlar benım yaaaa ben cok korkuyorum

Laf aramızda kalsın tatlı nohutum ama ne yalan söyliyim onada gönderme var yani hem adet olamadım ona diyorum hemde senin nazlı kardeşine nerde ayol bu görmedinmi hiç oralarda küsmüş mü yoksa bana hemen değiştireyim ozaman süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…