Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

arkadaşlar kuzenim hamileymiş ikinci oğluşuna benden de güzel erkek ismi rica etti aklınızda varsa paylaşırmısınız ?

valla korktuk ha senin nohuttan bak kimseninde sesi çıkmıyor valla kaşlarını fazla çatmasın senin nohut yoksa bizim bebişler yerlerinden çıkmaya bile niyetleri olmıycak ha toprağım .

benim nohutta anası gibi cazgır olcak sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ana ben o nohutu yerim valla nohtum sen bizim bebişleri dövmede kardeş ol onlara tamammı nohutum uslu uslu oyna onlarla teyzoş senin o toppacık ellerini yesin yesin yesin bitirsin.

ana ben o nohutu yerim valla nohtum sen bizim bebişleri dövmede kardeş ol onlara tamammı nohutum uslu uslu oyna onlarla teyzoş senin o toppacık ellerini yesin yesin yesin bitirsin.

hehe toprak teyzoş senin bebişe bişey yapmam merak etme toprağız ya :1hug:
ama diğerlerinede yapmıycam ama sadece annelerini korkutuyom benim anneşimi üzmesinler diye :jeyyar::jeyyar:

ay zaten herşeyde okadar bilinçli olduk ki doğurma cesareti bile yok bende..büyüdük büyüdük şimdi herşeyden haberimzi var korkuyom ondanda))) ))) aman işin şakası tatlım tez zamanda olsunda işallahh çok beklemeyiz umarım...
buarada beryalcim unuttuğuımu sanma bakk...neyi diyeceksin ama bende kaçmaz hani sen bize evinin resimlerini koyacaktın bakimm nerdeeeÇok üzgünüm çoook

arda adem serkan sedat enes emircan oktay emre semih ali mehmet muhammed ismail vedat mustafa veli akifcan alparslan

kızlar sitede sorun var değilmi bir koptum anca gelebildim valla yinede sayfalar açılmaıyo bazen bir muhabbet ettirmediler yine

yaaa beryal cıtos hakca benım hıc kasıklarım falan agrımıyo bıraz goguslerım acıyo ve sıvılcelerde cıktı adet belırtılerımdır bunlar benım yaaaa ben cok korkuyorum

mavı gozlu korma cnm yaa ben ıkızlerın ıkız cocogo olmuyomus dıye bılıyorum
bu arada acık banada benzıyon

evt canlarım yaaa..bi sorun var hata verip duruyo zor giriyorum bende..sinirrrr oldummmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…