kuşum daha yeni iştaha gelmiştim ama ya aşk olsun nere gidiyon ama ya bak ağlıyorum ha gitme :1no2::1no2::1no2::a015::a015::a015:
valla korktuk ha senin nohuttan bak kimseninde sesi çıkmıyor valla kaşlarını fazla çatmasın senin nohut yoksa bizim bebişler yerlerinden çıkmaya bile niyetleri olmıycak ha toprağım .
teyzoş ben nohut .ama burdaki teyzoşlar yemek konusu açıyolar annem ve diğer hamile teyzelerimin canı çekicek hiç düşünmüyolar ama ben onlara yapacağımı bilirim diğer kardeşlerimle beraber.onlarda hamile olsunlar hiç bulunmuycak şeyleri söyliycem anlatcam onlar da uğraşsınlar heheeee ...
nohutun annesiyle uğraşmak ne görür onlar .hem sizin bebeişler olsun hepsini dövcem yaaaa:mymeka:
ben onlardan büyük olcam hheeeee:mymeka::mymeka::mymeka:
arkadaşlar kuzenim hamileymiş ikinci oğluşuna benden de güzel erkek ismi rica etti aklınızda varsa paylaşırmısınız ?
ana ben o nohutu yerim valla nohtum sen bizim bebişleri dövmede kardeş ol onlara tamammı nohutum uslu uslu oyna onlarla teyzoş senin o toppacık ellerini yesin yesin yesin bitirsin.
yok şekerim öle düşünme biz bilinçli ve olgun anneler olcaz.eşlerimiz de süper baba olacaklar bu yaştan sonra anne baba olunca pek bir kıymetli olacak bizim yaramzlar.
inşallah allahım tez zamanda seninde kucağını doldurur.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar sessızdenızın ustune pek gıtmeyın o da kacar bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?