h.b ben mümin karahan'a gidiyorum.fsm bulvarında jinokar diye biryer.sen kime gidiyosun?
fatura kesmelerim bitti kızlar
öğlen oldu kııı şimdide yemeğe çıkarık
ben geldimm kızlar hayırlı cumalar
hg.. canım cuman mübarek olsun akşam yazdım sana amaa hemen gittin yaa:1closedeyes:
canım eşin hastaymış geçmiş olsun .nohutumda geçmiş olsun diyo amcasına ayrıca seni öpüyo selam söylüyo sen anlarmışsın öle diyo bu yaramza nohut.:jeyyar:ayy konuşun benim yerimede konuşun ben konuşamıyom burda deliriyom
lafta yetiştiremiyom çıttırıyomdelikafadulden
sana da hayırlı cumalar şekerokudum ve geldım meraba kızlar hayırlı cumalar hepınıze
güle güle çitosum ve fındık yumağımkızlar ben çıkıyorum biraz işim var akşama yine burdayım beni özleyin anacım size iyi muhabbetler hepicinizi öptüm Şeniz
nilüşüm hoşgeldin yafrummmgünaydın kızlarrr...ne kaynatıyonuzz bakim???
evet cnm 4 gun kaldı
ya varya ben herifi ikna edebilsem varya bende eve bir internet aldırıdım akşam bol bol konuşuruk kızlar
sana küstüm benn banane o kadar sölendim yazdım sense başkayerdydin bende çıktımm :dilcikar:
canım eşin hastaymış geçmiş olsun .nohutumda geçmiş olsun diyo amcasına ayrıca seni öpüyo selam söylüyo sen anlarmışsın öle diyo bu yaramza nohut.:jeyyar:
sana da hayırlı cumalar şeker
güle güle çitosum ve fındık yumağım
nilüşüm hoşgeldin yafrummm
oyyyy şafak 4 ha yaşasın .rozalinin de az kaldı o zaman dimi .siz yakın yakın olmuştunuz.
hayırlı haberler getirin inşallah ikinizde.ama bu ay hamileler olacak ben biliyorum .:jeyyar:
kızlar kadınlar kulubu yazan yerın yanındakı yazıyı okudunuzmu demek dunku sorun ondanmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?