Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

h.b ben mümin karahan'a gidiyorum.fsm bulvarında jinokar diye biryer.sen kime gidiyosun?

nezamandır giidiyosun memnunmusun doktorundan..hastahane nasıl???ben jinokarı hiç görmedim orada???otarafta oturuyorum pembe mavinin neresinde kalıyor...bende medicale gidiyorum ahmet yılmaza 2 kez gittim daha...

yine kal geldi galiba size ..alt taraf dolu ne susuyosunuz kızlarrrrrrrrrr

mavişim hoşgeldin..kız kimse konuşmuyoo bugünnn...cumayamı gittiler naptılar

ya varya ben herifi ikna edebilsem varya bende eve bir internet aldırıdım akşam bol bol konuşuruk kızlar

ayy konuşun benim yerimede konuşun ben konuşamıyom burda deliriyom
lafta yetiştiremiyom çıttırıyomdelikafadulden
canım eşin hastaymış geçmiş olsun .nohutumda geçmiş olsun diyo amcasına ayrıca seni öpüyo selam söylüyo sen anlarmışsın öle diyo bu yaramza nohut.:jeyyar:

okudum ve geldım meraba kızlar hayırlı cumalar hepınıze
sana da hayırlı cumalar şeker

kızlar ben çıkıyorum biraz işim var akşama yine burdayım beni özleyin anacım size iyi muhabbetler hepicinizi öptüm Şeniz
güle güle çitosum ve fındık yumağım

günaydın kızlarrr...ne kaynatıyonuzz bakim???
nilüşüm hoşgeldin yafrummm

evet cnm 4 gun kaldı

oyyyy şafak 4 ha yaşasın .rozalinin de az kaldı o zaman dimi .siz yakın yakın olmuştunuz.
hayırlı haberler getirin inşallah ikinizde.ama bu ay hamileler olacak ben biliyorum .:jeyyar:

kııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz anacım insan bir şeyler yazar anam herkes nere gitti ya

kızlar kadınlar kulubu yazan yerın yanındakı yazıyı okudunuzmu demek dunku sorun ondanmıs

ya varya ben herifi ikna edebilsem varya bende eve bir internet aldırıdım akşam bol bol konuşuruk kızlar

canım çok iyi olur valla benim beyim bekarken varmıs aldırtmama gerek kalmadı oda muhasebe müdürü evde lazım oluyo pc her eve lazım anacım inş ikna edersin

slm toprağım inşallah hamiş haberleri getiriler şekerlerim benim ben getiremedim bari diğer topiklerimiz versin demi anacım hihoyyythihoyyythihoyyyt

nilüfer ben yaklaşık iki yıllık evliyim.ilk gittiğim doktor o.tesadüfen gittim ama iyi bi doktor memnunum yani.pembe maviyi geçiyosun uzay pastanesi varya onun üstünde jinokar yazıyo zaten.hastane değil adamın özel yeri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…