Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım çok iyi olur valla benim beyim bekarken varmıs aldırtmama gerek kalmadı oda muhasebe müdürü evde lazım oluyo pc her eve lazım anacım inş ikna edersin

ya diyorumda zaten hep işteyiz diyor zaten akşamları bibirimizi görüyoruz eğer internet olursa hayatımız monotanlaşıcak falan diyor aslında bende bazen dediğini düşünüyorum hak veriyorum ama ne bileyim istiyoru bazende

slm kızlar nasılsınız sizede hayırlı cumalarŞeniz
canım nasılsın az zaman kaldı hayırlı haberler veririsin inşallah.

hayırlı günler cumanız mübarek olsun kızlar..
hoşgeldin şekerim nasılsın .seninde uman mübarek olsun

kızlar ben çıkıyorum hayırlı cumalarınız olsun görüşürük
güle güle vildoş teyze öptük seni.

ben geldimm kızlar hayırlı cumalar
sana da hayırlı cumalar canım hoşgeldin .

ya varya ben herifi ikna edebilsem varya bende eve bir internet aldırıdım akşam bol bol konuşuruk kızlar

evet toprağım aldır tabi.yap kocişine naz cilve her yolu dene aldır internet heheeeee:jeyyar::jeyyar: :roflol::roflol::roflol:

ay öylede olmuyo valla butun gün evde değilsin akşam oıldumu bisürü iş çıkıyoo..ben nerdeee akşam açıcam..valla evde net var ama açtığım ayda 4-5 gundur oda yarım saatliğine...
valla boşuboşuna ödüyoz heray fatura ama olsun bulunsunn))))

yalnız adet olacakmısım gıbı belırtıler var onun harıcında farklı bı belırtı falan yok ama hayırlısı bakalım

slm toprağım inşallah hamiş haberleri getiriler şekerlerim benim ben getiremedim bari diğer topiklerimiz versin demi anacım hihoyyythihoyyythihoyyyt
inşallah canım topiğimizde ne zamandır hamile halayı çekilmiyo çekelim kuduralım azcık dimi.hayırlısıyla inşallah .allah tüm isteyenlere versin bebiş.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

beryal cım ıns cnm ya ons rozalıle aynı gunlerımız evet
hayırlısı olsun canım .allah gönlünüze göre versin inşallah.

nerde yazan canım ben bulamadım

en üstte canım sayfanın en üstüne bak.

nerde yazan canım ben bulamadım

en ustte kıız kırmızı kırmızı yazıyo sole yazıyo ben kopyalayıverem sıze
Merhaba,
Web Sitemize bugün öğlenden sonra başlayan saldırı sonrasında yaşadığımız yavaşlık ve verdiğimiz hizmetin aksaması ile; saldırı yapan IP adresleri E.G.M. Bilişim Suçları departmanı ile paylaşılmış olup gerekli savcılık başvurusu yapılmıştır.
Yaşanan sorundan dolayı üyelerimizden özür dileriz.

beryallllll kuşşşummm hoşbulduk nasılsın...nerelerdeydin biara yoktun sanırsam...
buarada gözünaydın seninkiler gidiyorrmuşş))))))))

bir ikna edebilsem önceden o istiyordu ben ne gerek diyordum şimdide ben istiyorum bizim bey istemiyor

amiiinnnnnn canım cuma hürmetine şimdi burda selalar başladı onun hürmetine rRabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar verin inşallah ya rabbbiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm amiiiiiiiiinnnnnnnnn aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…