canım çok iyi olur valla benim beyim bekarken varmıs aldırtmama gerek kalmadı oda muhasebe müdürü evde lazım oluyo pc her eve lazım anacım inş ikna edersin
canım nasılsın az zaman kaldı hayırlı haberler veririsin inşallah.slm kızlar nasılsınız sizede hayırlı cumalarŞeniz
hoşgeldin şekerim nasılsın .seninde uman mübarek olsunhayırlı günler cumanız mübarek olsun kızlar..
güle güle vildoş teyze öptük seni.kızlar ben çıkıyorum hayırlı cumalarınız olsun görüşürük
sana da hayırlı cumalar canım hoşgeldin .ben geldimm kızlar hayırlı cumalar
ya varya ben herifi ikna edebilsem varya bende eve bir internet aldırıdım akşam bol bol konuşuruk kızlar
nerde yazan canım ben bulamadım
yok güzelim ben o sırada kocişe bakıyodum meyve filan istedi ben geldim yazdım o kadar sende gittin bende sağa küstüm:dilcikar:
hadi barışalım öpelim birbirimizi Şeniz Şeniz
inşallah canım topiğimizde ne zamandır hamile halayı çekilmiyo çekelim kuduralım azcık dimi.hayırlısıyla inşallah .allah tüm isteyenlere versin bebiş.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:slm toprağım inşallah hamiş haberleri getiriler şekerlerim benim ben getiremedim bari diğer topiklerimiz versin demi anacım hihoyyythihoyyythihoyyyt
hayırlısı olsun canım .allah gönlünüze göre versin inşallah.beryal cım ıns cnm ya ons rozalıle aynı gunlerımız evet
beyalcim h.g. anacım
canım nasılsın az zaman kaldı hayırlı haberler veririsin inşallah.
hoşgeldin şekerim nasılsın .seninde uman mübarek olsun
güle güle vildoş teyze öptük seni.
sana da hayırlı cumalar canım hoşgeldin .
evet toprağım aldır tabi.yap kocişine naz cilve her yolu dene aldır internet heheeeee:jeyyar::jeyyar: :roflol::roflol::roflol:
inşallah canım topiğimizde ne zamandır hamile halayı çekilmiyo çekelim kuduralım azcık dimi.hayırlısıyla inşallah .allah tüm isteyenlere versin bebiş.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hayırlısı olsun canım .allah gönlünüze göre versin inşallah..
escales anacım sana rep veremiyom kabul etmiyo nedense
hoşbulduk canım nasılsın kaydirigubbakcemile5
desene beni rep adamdan saymıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?