Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ay evet ya sen bana sormuştun de mi?pko muyum die hatırladım kusura bakma canım insan yüzyüze olmayınca karıştırıyor. ben de var evet.

hoşgeldin beryal.. nasılsın_? hlymms yukarıya terfi edince ben 61. sıraya yükselmişim kaydirigubbakcemile3

nilüfer senin tükanında ne satılıooooooooooooo??? :jeyyar:

banyo malzemeleri..seramikten tut banyo ve mutfakla ilgili ne varsa bizde var kuzum...ankastre ürünler ve parkede var...biz aynı zamanda güney marmarada toptancıyız satış pazarlama ekibide var ayrıca..ben mağzadayım iki kişiyle...

oh iyiymiş valla karlı ama sağol canım yemeği evde yerim üstünede çayı içer bi güzel şişerim burda sırnaşık şey

kız ben seni çalıştırırmıyıımmm bebişim yaaaa...ye iç k.k ya takıl bütün gün..ben bakarım yavruşumm müşteriyee...sen gözümün önünde ol yeter:1hug:

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.nilüfer79
12.pinkrose
13. yeb2004
14.sumos23
15.benbilirim
16.dyd
17.kurnaz
18.sessizdeniz
19.alin
20.yadel
21.ezgicik
22.eylull
23.pingu................... aramıza hg canım
24.funda41 ...............aramıza hg canım
25.selra
26.huzeyfe
27.smhsmh
28.yosun2003
29.orays
30.butha...............aramıza hg canım
31.ozle_mm..........aramıza hg canım
32.ESCALES:......aramıza hoş geldin
33.bilgen35..........aramıza hg
34.tatl : ...............aramıza hg
35.SivriBiber: ........aramıza hg
36.NAZ87 : ..........aramıza hg
37.melike25:
38.burcinn:
39.hayrun:
40.meryem82.
41.zahidem:
42.triyandafil:
43.Eski_dünya:.........aramıza hg
44.umutlu16:.............aramıza hg
45.ekince:
46.gaye: .................hg aramıza
47.ceylanmelek: .....hg aramıza
48:srncr : ...............hg aramıza
49:daisy24: ............hg aramıza
50.34nesli: .............hg aramıza
51.vildan83: ............hg aramıza
52.bengl :...............hg aramıza
53.&ayla&:.............hgaramıza
54.cesica:..............hg aramıza
55.mavi_gozlu:.......hg aramıza
56.ebrar42: ...........hg aramıza
57.osmaniye80:
58.fransiyum:
59.ALARA1983:
60.muhasebe22:
61.angel_eda:
62.talyaa:
63.ktg:
64.belenay:
65.datlum:
66.zeyn77:
67.yagmur2009:
68.windy:
69.sevgii:)
70.niran77:
71.yldz:
72.iklimtuana:
73.tekecen:
74.gize

KIZLAR EN YENı LıSTE BU LÜTFEN ıSMı OLMAYANLAR BıLDıRSıN

bende kızlar 3 yıla yaklaştı evliligim eylulden berıdır düşünüyorum ama olmadı doktra gittim normal dedı herseyın ama salı da dedıkı yara var yarım santım evım burda değil suan istdayım bulunduugm yerde gidemedım burda ıyıkıde gitmişim erkenden örendıgım iyi oldu kadın işte salı gunu ne yapcagımıza karar verecek galıba ılac verecek onuda telle örencem eve dönecem cunkı inş. olur sıkılşdım bu süreçten

kız ben seni çalıştırırmıyıımmm bebişim yaaaa...ye iç k.k ya takıl bütün gün..ben bakarım yavruşumm müşteriyee...sen gözümün önünde ol yeter:1hug:
keşke olsam kız valla ne iyi olurdu Şeniz
bütün gün pc başında oturmakta bir yere kadar canım mirmirmirmir

kız nilu yazın anamgilin mutfagı yaptrcam hedıye olarak si,zde mutfak varsa ındırım yap ya sizdne alayım

kız nilu yazın anamgilin mutfagı yaptrcam hedıye olarak si,zde mutfak varsa ındırım yap ya sizdne alayım
ana niloşa bak müşteride çıktı kıızz ben sana demedim mi işler açılır merak etme diyekaydirigubbakcemile3
babamda müteahhit ya burda olsaydı bende onu sana yönlendirirdim valla görüyon mu kk nın yararlarını sırnaşık şey

beryalcim bana küsmüsün canım hiç slm vermedin senağlama
yok tatlım niye küs olayım .sabahtan beri vildoşuda görmemişim walla.o da kızdı nohutumla bana .ama inan listeyi yeniliyordum hlymms hamile ya listeyi tekrar düzenledim onu hamile tarafına aldım .öptüm seni şekerim.
ben hamıle kalırsam sole yaparım sole beslenırım dıyodum ama sımdı hepsını unuttum saskın saskın dolanıyorum ne yıcem bılemıyorum
canım sana yazdım ama sen görmedin sanırım .bol bol su içecen .süt yoğurt peynir katı pişmiş yumurta et taze sebze ve meyveler ceviz fındık ve taze sıkılmış portakal suyu içicen .

kızlar gunaydın dun anıden cıktım gecmişi okusamda bulamam selam herkese napıyorsunuz
selam canım moralin nasıl.nohutumun çok bilmiş teyzesii
gelirim canım bundan sonra yine hergün görürsün :)))
canım bugün görüşemedik senle yaaaa:1shok::1shok:
hu hu kızlar ben geldim kimse yok mu a.s.
canım hoşgeldin nasılsın lülülülülülülülülülülülü

Ben de geldim kızlar
hoşgeldin
hoşgeldin aramıza .öncelikle yumurtlama günlerini bul ve ona göre ilişkide bulun rahat ol ve ilişkiden önce eşine az şekerli nescafe içir.
slm kızlar nasılsınız bende tahlil yaptırdım sonucu yarın alıcammirmirmirmir

hayırlısı olsun canımmmm:jeyyar:

iyiyim beryalcim sen nasılsın canım ama niye dil çıkarıyon bakim çok ayıp ama küçük nohuta kötü örnek oluyon yaramaz anne bak bende yaparım haa naniknaniknaniknanik

valla kızzz pc başından müşteri buldun anacım..şeytan tüğümü var kızz sende..biz bütüngün beklioz gelsin diye....
gelirdi canım mütahitlerle çalışıyoruz..toki moki ne varsa))))bursalıları bekleriz canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…