oh iyiymiş valla karlı ama sağol canım yemeği evde yerim üstünede çayı içer bi güzel şişerim burda sırnaşık şeygel canım gel beleşe çalışcak eleman aranıyoosırnaşık şey
ama yemek burdan çayda sınırsız:sm_cool:
ay evet ya sen bana sormuştun de mi?pko muyum die hatırladım kusura bakma canım insan yüzyüze olmayınca karıştırıyor. ben de var evet.canım sanırım var bende..ama kiloya bağlı galiba...doktor minicik kistlerin var rahim çevresinde 4.5 kilo ver gider demişti..bu pko sanırım...bide hormona bağlı olanlar oluyormuş o daha zormuş canım...
sende varmı?????
nilüfer senin tükanında ne satılıooooooooooooo??? :jeyyar:
oh iyiymiş valla karlı ama sağol canım yemeği evde yerim üstünede çayı içer bi güzel şişerim burda sırnaşık şey
keşke olsam kız valla ne iyi olurdu Şenizkız ben seni çalıştırırmıyıımmm bebişim yaaaa...ye iç k.k ya takıl bütün gün..ben bakarım yavruşumm müşteriyee...sen gözümün önünde ol yeter:1hug:
kız nilu yazın anamgilin mutfagı yaptrcam hedıye olarak si,zde mutfak varsa ındırım yap ya sizdne alayım
ana niloşa bak müşteride çıktı kıızz ben sana demedim mi işler açılır merak etme diyekaydirigubbakcemile3kız nilu yazın anamgilin mutfagı yaptrcam hedıye olarak si,zde mutfak varsa ındırım yap ya sizdne alayım
yok tatlım niye küs olayım .sabahtan beri vildoşuda görmemişim walla.o da kızdı nohutumla bana .ama inan listeyi yeniliyordum hlymms hamile ya listeyi tekrar düzenledim onu hamile tarafına aldım .öptüm seni şekerim.beryalcim bana küsmüsün canım hiç slm vermedin senağlama
canım sana yazdım ama sen görmedin sanırım .bol bol su içecen .süt yoğurt peynir katı pişmiş yumurta et taze sebze ve meyveler ceviz fındık ve taze sıkılmış portakal suyu içicen .ben hamıle kalırsam sole yaparım sole beslenırım dıyodum ama sımdı hepsını unuttum saskın saskın dolanıyorum ne yıcem bılemıyorum
selam canım moralin nasıl.nohutumun çok bilmiş teyzesiikızlar gunaydın dun anıden cıktım gecmişi okusamda bulamam selam herkese napıyorsunuz
canım bugün görüşemedik senle yaaaa:1shok::1shok:gelirim canım bundan sonra yine hergün görürsün :)))
canım hoşgeldin nasılsın lülülülülülülülülülülülühu hu kızlar ben geldim kimse yok mu a.s.
hoşgeldinBen de geldim kızlar
hoşgeldin aramıza .öncelikle yumurtlama günlerini bul ve ona göre ilişkide bulun rahat ol ve ilişkiden önce eşine az şekerli nescafe içir.arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza 2 yıllık evliyim geçen sene düşük yaptım yaklaşık 7-8 aydır hamile kalmak istiyorum ama istediğim için heralde olmuyo :) önceki hiç planda yokken olmuştu napmamı tavsiye edersiniz arkadaşlar
slm kızlar nasılsınız bende tahlil yaptırdım sonucu yarın alıcammirmirmirmir
ana niloşa bak müşteride çıktı kıızz ben sana demedim mi işler açılır merak etme diyekaydirigubbakcemile3
babamda müteahhit ya burda olsaydı bende onu sana yönlendirirdim valla görüyon mu kk nın yararlarını sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?