bencede kızlar replere zam yapın :jeyyar::jeyyar:he unutmadan pamuk eller repe hee
yaralıyım ben yaralıııııı:))))) ya vıldan sen bilirsın kız bu rahım yarasımıdır ne lanetse ne zamanda iyileşir neden olur bende cıktı bılıyonmu yarım santımmıs cok üzğünüm cokkk ama bir noktada sevınclıyım kardesım sayesınde doktora gittim ve öğrenmıs oldum
Ay inşallah canım ya en yakın zamanda:Saruboceq::Saruboceq:nilüfer sen nasılsın? aaa citos naber niye ses etmiyon?
dil_nur kısmet isteyen herkese di mi zuzum?
seni bende dövecem he bırakıp bırakıp gidiyonklava:
aminnnnnnnnnn cümlemize nasip olsun. ya ben yazıyom cevapları biraz zor buluyom niye öyle
boşverdim canım baksana akşam oldu yine sırnaşık şeyboşver işi dilnur aman
nilüfer sen nasılsın? aaa citos naber niye ses etmiyon?
dil_nur kısmet isteyen herkese di mi zuzum?
ben anlatayım mı?slm cıtos nbr napıyon
yenı uye olan kızalr sizede selam ben sizle tanısmadım ne kadarlık evlisiniz hıkayenız ne:)
canım f5 e bas sayfa yenilensin ok
elemana ihtiyaç varmı geleyim mi yardıma canım ben burda boş gezenin boş kalfasıyımda sırnaşık şeyevt kuzum elimde olmayan sebeplerden gidiyom kızzz..satış yaptım vallaa iki gündür maşşallahı var yetişemiyoz mağzaya 3 kişi)))hihoyyythihoyyyt
boşlukta geliyom hemencikk canımcımm...bakıom kapıya araba yanaşıo pıt kapatıom..bigeldilermi en az 1 saat zatenn kuşum napimm...idare et canımcım:1hug:
boşverdim canım baksana akşam oldu yine sırnaşık şey
ama azsonra yemek yapmak için çıkıcam karnımızda aç kalmasın
iyi olmaya çalışıyorum işte.. nilüfercim bişey sorcaktım sen de pko var mıydı? :uhm:iyyimmm canım sen nasılsın ????:1hug:
elemana ihtiyaç varmı geleyim mi yardıma canım ben burda boş gezenin boş kalfasıyımda sırnaşık şey
iyi olmaya çalışıyorum işte.. nilüfercim bişey sorcaktım sen de pko var mıydı? :uhm:
yok ben az yapıyom kıı dünden hiçbirşey kalmadı kaydirigubbakcemile3gidiyonmu canımm???dünden kalanlarla idare et kıı)))ben yeni geldim bahh şurda iki lafın belini kırcaduukkhihoyyyt
sağol gize arkadaslık teklifini aldım kabul ettım becerebilmişssem sen de yenısın snaırım hg ne kadarlık evlisisn ne kadardır ıstyrsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?