Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

-----------------------------------------

Son düzenleme:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kısslar ben iyice strese girdim bugun çok gergin ve sinirliydim test yapsam hemen belli olurmu ki adt olmadımya ondan gergindim adt olmayınca böle oluyo

Allah sizin iyilginizi versin:roflol:
evinizi bebişlerle doldursun emi:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
ayyy mavi gözlü rüfüş edit yapın silin ay çok utandım
diyceklerki şimdi bu karının aklı fikri nerde valla komikime gitti ondan yazdım nolun silin edit yapın noluuuuunn

Ama o manada yazılmamıştı canım pek iş yapmıyom ya ondan yani pc başında fazla duruyom diye dediydi bak şimdi bende utandım hee

ayyy mavi gözlü rüfüş edit yapın silin ay çok utandım
diyceklerki şimdi bu karının aklı fikri nerde valla komikime gitti ondan yazdım nolun silin edit yapın noluuuuunn

canım ben bilmiyom bilen varsa silsin canım benimde komiğime gitti ondan güldüm yanee

Son düzenleme:
Ama o manada yazılmamıştı canım pek iş yapmıyom ya ondan yani pc başında fazla duruyom diye dediydi bak şimdi bende utandım hee

bileyok kız ne utanıyon alla allaaaa
yani bizim türkçe nereye çeksen oraya sünüyo onu demek için şeyttiydimkaydirigubbakcemile3

canım ben bilmiyom bilen varsa silsin canım benimde komiğime gitti ondan güldüm yanee

sırnaşık şeysırnaşık şey biliyom kıs komikine gittiğini
kıs senin yazdığın mesajın altında alıntı yap falan varya orda edit yazıyo edite bas benim alıntı yaptığın mesajı sil kaydete bas bu kadarcıkkaydirigubbakcemile5

silemeyeninki kalsın anam sıkıntı yapmayın bu akşam çalıştık demeye utanmıyozda ona mı utancaz :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…