ŞenizŞeniz
kaydirigubbakcemile5ikizlerim ben
kızlar nerdesiniz
kızlar nerdesiniz
hııı bende oğlak:lepi:
sırnaşık şeysırnaşık şeysildim güzeliim ama hala gülüyom yaa:roflol::roflol::roflol:
silemeyeninki kalsın anam sıkıntı yapmayın bu akşam çalıştık demeye utanmıyozda ona mı utancaz :jeyyar:
canım bişi sordum cvp vermediniz testti kaç gün sonra yapmam gerekiyo adtten kaç gün geçtikten sonra ben normal yolla istiyom şimdi herhangi tedvi yok yani biliyosun dimi
vildangel canım hala cvp vermediniz soruma kıss sizlere soruyomm görmedinizmi sorumu
ben geldimmmm
mavişim gözlüm adetin geçtiyse cnm 2-3 gün bekle yap a.s
aboww iklim sen oğlakmısın çok inatsındır sen yaww
hemşerim hoşgeldin a.s.Şenizkaydirigubbakcemile5
canım yedisinde yada altısında olmam gerekiyodu bu ay helen tık yok şüpheliyimde çünkü çok uyuma hissi var gögsümde dolgunluk var sık ıdrara çıkıyom sölemesi ayıptır hayırlısı bakalım atık cumts yaparım belki
dilim kız walla
vildangel oneki dedin yaaa. sana sadece aşımı yapıldı arkadaşım ben daha yeni başladım tedaviye eşimde sperm sayısı 15 milyon bende hiç bi sorun yok yumurtalarım rahim filmim falan çok iyi çıktı dr her ilaç saatimde arayıp haber veriyo zaten şuan klomeni 50mg kullanıyorum ama bize spermleri yıkama işleminden sonra yumurtaya yakın bırakıp 1-2 saat kadar yatacağımı söledi yani bu işlem aşılama olmuyomu ama bize tedaviye aşılama ile başlıycaz dedi yaa yardımcı olurmusun detaylı olarak acaba yanlış mı biliyorum
h.b.hemşerim.canım geçmişi okudumda ne güldüm ya
sen çok yaşa emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?