Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sumuoss h.g. canım nasılsın geçmişe takıldın sanırım gel bura ne işin var orda anam kaydirigubbakcemile

sildim güzeliim ama hala gülüyom yaa:roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey
silemeyeninki kalsın anam sıkıntı yapmayın bu akşam çalıştık demeye utanmıyozda ona mı utancaz :jeyyar:

o başka cnm sırnaşık şey

canım bişi sordum cvp vermediniz testti kaç gün sonra yapmam gerekiyo adtten kaç gün geçtikten sonra ben normal yolla istiyom şimdi herhangi tedvi yok yani biliyosun dimi

cnm adet geçiyoya hemen yapıyoruz biz
2 gün 3 gün geçsin yap sen

mavişim gözlüm adetin geçtiyse cnm 2-3 gün bekle yap a.s

canım yedisinde yada altısında olmam gerekiyodu bu ay helen tık yok şüpheliyimde çünkü çok uyuma hissi var gögsümde dolgunluk var sık ıdrara çıkıyom sölemesi ayıptır hayırlısı bakalım atık cumts yaparım belki

vildangel oneki dedin yaaa. sana sadece aşımı yapıldı arkadaşım ben daha yeni başladım tedaviye eşimde sperm sayısı 15 milyon bende hiç bi sorun yok yumurtalarım rahim filmim falan çok iyi çıktı dr her ilaç saatimde arayıp haber veriyo zaten şuan klomeni 50mg kullanıyorum ama bize spermleri yıkama işleminden sonra yumurtaya yakın bırakıp 1-2 saat kadar yatacağımı söledi yani bu işlem aşılama olmuyomu ama bize tedaviye aşılama ile başlıycaz dedi yaa yardımcı olurmusun detaylı olarak acaba yanlış mı biliyorum

hadi inşallah canım çift çift hamile veriyoz topikte inşallah bu ayda hlymms ile sen eşleşirsinizkaydirigubbakcemile5.....şimdi çiftleşirsiniz diycem yanlış olacaksırnaşık şeysırnaşık şey

dilim kız walla

hadi hadi oğlakları iyi bilirim inat seni:jeyyar:

canım ben aşılama aşamasına geçemedim malesef henüz
ben klomen kullanıyodum yumoş oluşuyodu sonra dr gün aşırı birlikte olun diyodu bizde öyle yapıyoduk
eşinin sperm sayısı az heralde dr onun için yıkama işlemi yapıyo gibi geldi
seninki aşılama galiba ben yaptırmadımki canım bilmiyom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…