Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yaaa kızlar aşılama yaptıran varsa başından geçenleri anlatabilirmi stres yapıyorum lütfen yardım edin

kaydirigubbakcemile3ayy güldürdün kız beni iyidir canım ne olsun aynıı bekliyorum adet olacmmı diye ara kanamam olmuştuya benim asıl adetim ayın 10uydu yani yarın onu mrk ediyorum işte bekliyorum

kaydirigubbakcemile3ayy güldürdün kız beni iyidir canım ne olsun aynıı bekliyorum adet olacmmı diye ara kanamam olmuştuya benim asıl adetim ayın 10uydu yani yarın onu mrk ediyorum işte bekliyorum

bende olcaktım ama halen olmadım üç gün oldu bu arada hlymms hamile duydunmu canım adt tarihimiz aynıydı o test yaptı öğrendi ben daha yapmadım bekliyom sadece belki olurum die

maviş tez zamanda allah hayırlısını nasip etsin gönlüne göre versin umarım hiç sorun çıkmadan ansızın gelir

kız bende önceden öyle geç uyuyordum ama insan o saate kadar oturunca daha bi bebek bebek diye aklına giriyo ondan artık erekn uyumaya çalışıyorum

kız bende önceden öyle geç uyuyordum ama insan o saate kadar oturunca daha bi bebek bebek diye aklına giriyo ondan artık erekn uyumaya çalışıyorum

canım benim aklıma gelmiyo nedense çünkü tv izliyom şuan hem yazıyom hem elişi yapıyom yani o yüzden gelmiyo aklıma kafam başka seylerle mesgul

bende örgü kursuna yazıldım vallaha bu aralar hiç aklımda değil hiç stres yapmıyom ama şu adet tarihimi mrk ediyorum ne olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…