Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escales kızzzzzzzzz sana diyom bennn geçtimi adetin

ya özür dilerim kızlar bizim elemanları gönderdim o yüzden bakamadım bugün 26 sı canım daha bir şey yok anlıyacağın biraz zaman geçsin bir bakacağım bakalım ne çıkacak :CüvCüv::CüvCüv:

evet canım şubatta düşük yaptım küftajsız gitti ilk adetimi tam 1 ay üzerine oldum ama diğerlerinden çok farklı olarak ilk 2 gün kahverengi sonra 2 gün pembe doktorumu aradığımda kanamaya dönüşmezse gel hamilelik olabilir demişti 5 gün kanamam başladı 11 gün devam etti ama ben test yapmadım kanamam olduğu içinde doktora gitmedim

peki canım ne zaman oldun düşükten sonraki ilk adetini?
benim ki 21 martta oldu ,ilk gün kahverengi lekelenme oldu daha sonra pembeye dönüştü ve şimdide çok koyulaştı ve düşükten sonra ki kanamamda olduğu gibi kan pıhtıları geliyodu şimdi onlarda azaldı,bide çok ağrım oldu benim yaa
huzeyfecim seninde olmuşmuydu ağrın?

ya özür dilerim kızlar bizim elemanları gönderdim o yüzden bakamadım bugün 26 sı canım daha bir şey yok anlıyacağın biraz zaman geçsin bir bakacağım bakalım ne çıkacak :CüvCüv::CüvCüv:

inşallah senin olur hemencik bizi bekletti bari seni bekletmesin ,sen neler yapıyosun işler yoğunmu:1hug:

citosum sana ilk resmin çok yakışmıştı hani vardıya ancelina culi(angelina jolie) ilk resim:dance:
kaydirigubbakcemile3kızz vildoşumda onu beğeniyo dudaklarıma hasta eccik sıkıldım ondan bundanda sıkılınca geri onu koyarım buda sexyy kız baksana bakışlarıma can yakıyo valla :jeyyar::jeyyar:

kızlar ya okadar hızlısınız ki yazdıklarınızı anca okuyabiliyorum sara öğretcenmi bana yeni oyunları hadi biraz oynıyalım hafta sonuna az kaldı ve elemanları yolladım ben şuan çok rahatım valla

sessizdeniz senin düşüğün tedaviylemiydi kaç yıl üzerine kaçıncı hamişliğindi

inşallah senin olur hemencik bizi bekletti bari seni bekletmesin ,sen neler yapıyosun işler yoğunmu:1hug:
benim anca sabahları yoğun oluyor canım diğerlerinde patron falan gidince ben rahat rahat işimi yapabiliyorum saracım ben gıda işinde çalışıyorum sen ne işinde çalışıyorsun hadi beryalim garibim bodrumun içinde olduğu halde evde yatıyor

peki canım ne zaman oldun düşükten sonraki ilk adetini?
benim ki 21 martta oldu ,ilk gün kahverengi lekelenme oldu daha sonra pembeye dönüştü ve şimdide çok koyulaştı ve düşükten sonra ki kanamamda olduğu gibi kan pıhtıları geliyodu şimdi onlarda azaldı,bide çok ağrım oldu benim yaa
huzeyfecim seninde olmuşmuydu ağrın?

kusura bakma canım geç oluyo ama hemen göremiyorum yazdıklarınızı ağrım felan hiç olmadı bide adet belirtilerim hiç olmamıştı önceden göğüs hassasiyeti karın ağrısı gibi adet belirtileri yaşardım ama bunda hiç olmadı kanamamda pıhtılar felanda geliyodu

ya birazda korkuyorum ya negatif çıkarsa diye ne bileyim sanki varmış gibi geliyor içim kıpır kıpır valla

benim anca sabahları yoğun oluyor canım diğerlerinde patron falan gidince ben rahat rahat işimi yapabiliyorum saracım ben gıda işinde çalışıyorum sen ne işinde çalışıyorsun hadi beryalim garibim bodrumun içinde olduğu halde evde yatıyor

evet yaaa acıyın bana bodrum gibi yerde oturuyom 3 aydır kapı dışarı çıkamıyom .ama neyse bebişim sağlıklı olsunda 9 ay yatmaya da razıyım .iyiki siz varsınız bütün gün ne yapardım yoksa .canlarım benim sizleri çok seviyorum .:1hug::1hug::1hug:

evet yaaa acıyın bana bodrum gibi yerde oturuyom 3 aydır kapı dışarı çıkamıyom .ama neyse bebişim sağlıklı olsunda 9 ay yatmaya da razıyım .iyiki siz varsınız bütün gün ne yapardım yoksa .canlarım benim sizleri çok seviyorum .:1hug::1hug::1hug:
kıyamam ben sana topğrağım dur gel seni bir öpeyim valla işte olduğum halde kapatamıyorum :1hug::1hug::1hug:

çitos gene kayboldu gene bir geziniyordur hanımımız hiç yerinde durmuyor valla

Back
X