Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
escales kızzzzzzzzz sana diyom bennn geçtimi adetin
uyy uyy yesin teyzen senin popuşunu fındığımda seni öpüyo nohutum benim ŞenizŞeniz
bu konuda benim pek bilgim yok cnm:1no2:hadi arkadaşlar bilgisi olan varsa eğer çoooook sevincem
yumurta çatlayıncamı mukus salgılanır çatlamazsa eğer mukus çıkmazmıŞeniz
evet canım şubatta düşük yaptım küftajsız gitti ilk adetimi tam 1 ay üzerine oldum ama diğerlerinden çok farklı olarak ilk 2 gün kahverengi sonra 2 gün pembe doktorumu aradığımda kanamaya dönüşmezse gel hamilelik olabilir demişti 5 gün kanamam başladı 11 gün devam etti ama ben test yapmadım kanamam olduğu içinde doktora gitmedim
ya özür dilerim kızlar bizim elemanları gönderdim o yüzden bakamadım bugün 26 sı canım daha bir şey yok anlıyacağın biraz zaman geçsin bir bakacağım bakalım ne çıkacak :CüvCüv::CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3kızz vildoşumda onu beğeniyo dudaklarıma hasta eccik sıkıldım ondan bundanda sıkılınca geri onu koyarım buda sexyy kız baksana bakışlarıma can yakıyo valla :jeyyar::jeyyar:citosum sana ilk resmin çok yakışmıştı hani vardıya ancelina culi(angelina jolie) ilk resim:dance:
benim anca sabahları yoğun oluyor canım diğerlerinde patron falan gidince ben rahat rahat işimi yapabiliyorum saracım ben gıda işinde çalışıyorum sen ne işinde çalışıyorsun hadi beryalim garibim bodrumun içinde olduğu halde evde yatıyorinşallah senin olur hemencik bizi bekletti bari seni bekletmesin ,sen neler yapıyosun işler yoğunmu:1hug:
valla yakıyor anam yakıyor kavuruyor ortalığıkaydirigubbakcemile3kızz vildoşumda onu beğeniyo dudaklarıma hasta eccik sıkıldım ondan bundanda sıkılınca geri onu koyarım buda sexyy kız baksana bakışlarıma can yakıyo valla :jeyyar::jeyyar:
toprağım daha erken değilmi dur biraz zaman geçsin demedinizmi anacım bende onu bekliyorum bugün işte son gündüescales sana diyom toprağım ne zaman test yapıcan??? :mymeka::mymeka:
peki canım ne zaman oldun düşükten sonraki ilk adetini?
benim ki 21 martta oldu ,ilk gün kahverengi lekelenme oldu daha sonra pembeye dönüştü ve şimdide çok koyulaştı ve düşükten sonra ki kanamamda olduğu gibi kan pıhtıları geliyodu şimdi onlarda azaldı,bide çok ağrım oldu benim yaa
huzeyfecim seninde olmuşmuydu ağrın?
teşkür şekerim bak bide yandan bakıyım buda güzel :CüvCüv::CüvCüv:sırnaşık şeyvalla yakıyor anam yakıyor kavuruyor ortalığı
benim anca sabahları yoğun oluyor canım diğerlerinde patron falan gidince ben rahat rahat işimi yapabiliyorum saracım ben gıda işinde çalışıyorum sen ne işinde çalışıyorsun hadi beryalim garibim bodrumun içinde olduğu halde evde yatıyor
ha valla oda güzel çitosum ben bebiş koydum dur bende bir ara böyle güzel kavuranlardan koyayımteşkür şekerim bak bide yandan bakıyım buda güzel :CüvCüv::CüvCüv:sırnaşık şey
kıyamam ben sana topğrağım dur gel seni bir öpeyim valla işte olduğum halde kapatamıyorum :1hug::1hug::1hug:evet yaaa acıyın bana bodrum gibi yerde oturuyom 3 aydır kapı dışarı çıkamıyom .ama neyse bebişim sağlıklı olsunda 9 ay yatmaya da razıyım .iyiki siz varsınız bütün gün ne yapardım yoksa .canlarım benim sizleri çok seviyorum .:1hug::1hug::1hug:
toprağım daha erken değilmi dur biraz zaman geçsin demedinizmi anacım bende onu bekliyorum bugün işte son gündü