Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hg yoncagülüm aramıza kaydirigubbakcemile3gerçi biz seni vildoşumla tanıyozda öbür kızlar bilmiyo tanıt istersen kendiniŞeniz
Şeniz
hg aramıza cnmŞeniz

Şeniz

akıllım onu demek istemedi
sen zaten demirbaşsın yanına yedek lazım
sen bensiz ben sensiz olmuyoz
haa ben yokkene sara senle güzel bi ikili oluyodu onu demek istedi
yani ben öyle anladım şekerim

ben izmirden yazıyorum şekerim bu arada haziran 16 sında ikisenelik evli olcam ve bebiş aşamalrına iki aydan beri başladık şekerim inşallah bebişimiz bizi bekletmezde uğraştırmaz anacım

yoncam gülüm ben 1,5 sene önce bebek tedavisi için dr gittim
dr uyuz beni 1 sene tedavi etti sonra ben senle uğraşamıycam başka dr git dedi
şutladı beni başından istemedi benim gibi yağlı kuyruğu

en son geçen gün ilk dr ma gittim kistim var 7 cm
onu gidermeye çalışacaz
daha sonra duruma göre tekrar bebek tedavisine başlıycaz

30 yaşındayım
aslında 29 yaş 10 aylıkım da ağzımı 30 a alıştırıyom
1 kızım var 8 yaşında
yarışmaya sivastan katılıyom
bu bağlamda yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyom:lepi:

hoş buldum teşekkür ederim ii teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

sağolun teşekkürler birs kendinizden bahsedermisiniz tanışalımkaydirigubbakcemile2

tebı cnm ben yarın evlılıkte 2. yılımı dolduruyorum 1 yıldır cocuk ıstıyoruz gectıgımız ay klomen kullandım ve catlatma ıgnesı vurundum sımdı beklıyorum adetımı adetım 7 nısan

amamıııııın ben napam sımdı nerelere gıdeeem bebgım sen varsın tabı ama sen hamıssın cok yorulmaman lazım bebegım senın
bak komusmazsan aglarım hıc susmadan hemde ben bebekken hıcccc durmadan aglarmısım tecrubem var yanıı

ana kıyamam ben sana ama kız sen habire bizi terkediyorsun ama onuda biliyorsun dimi :oklava::oklava::oklava:
tamam nan ağlama konuşcem vildoşa dua et o izah etmese yandıydın :oklava:
kıss escales ikidebir vurup durma kafama böyle dövüp durursanız daha çooook kaçarım sizde :1shok:öle kalırsınızsırnaşık şeysırnaşık şey

kıss escales ikidebir vurup durma kafama böyle dövüp durursanız daha çooook kaçarım sizde :1shok:öle kalırsınızsırnaşık şeysırnaşık şey

:1no2::1no2::1no2:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

citos hlymms nin fazla üstüne gitme sana pratik yaptırıp bebek susturmaya alıştırırken biraz daha ileri gidip bez bağlamayıda öğretmeye kalkışır demedi demesırnaşık şey

ben izmirden yazıyorum şekerim bu arada haziran 16 sında ikisenelik evli olcam ve bebiş aşamalrına iki aydan beri başladık şekerim inşallah bebişimiz bizi bekletmezde uğraştırmaz anacım
inşallah canım :emir_bebek:
yoncam gülüm ben 1,5 sene önce bebek tedavisi için dr gittim
dr uyuz beni 1 sene tedavi etti sonra ben senle uğraşamıycam başka dr git dedi
şutladı beni başından istemedi benim gibi yağlı kuyruğu

en son geçen gün ilk dr ma gittim kistim var 7 cm
onu gidermeye çalışacaz
daha sonra duruma göre tekrar bebek tedavisine başlıycaz

30 yaşındayım
aslında 29 yaş 10 aylıkım da ağzımı 30 a alıştırıyom
1 kızım var 8 yaşında
yarışmaya sivastan katılıyom
bu bağlamda yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyom:lepi:

:roflol::roflol::roflol:Şenizcanım benim sanada başarılar:lepi:

KOCA TıPLERı
Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.

Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)

2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)

3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor........ (ışte bu aldatan koca)

4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca )

5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)

6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)

7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)

8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (ıdeal koca)

9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın?
Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca)

KELıMELER
>
> Kocası karısına kadınların bir günde kaç kelime kullandığına dair bir
> makale okuyordu... 'Erkeklerin 15,000 kelimesine karşılık 30,000
> kelime'
>
> Karısı yanıtladı: 'Sebebi erkeklere her şeyi tekrar etmek zorunda olmamızdır.'
>
> Kocası karısına döndü ve sordu: 'Efendim?'
>

iyi tamam kaç sen bizde sana küseriz :oklava::oklava::oklava:

citos hlymms nin fazla üstüne gitme sana pratik yaptırıp bebek susturmaya alıştırırken biraz daha ileri gidip bez bağlamayıda öğretmeye kalkışır demedi demesırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

benimkiside normal ve yok böle koca
benim kocişim bitane dir çok seviyoyum onu altı yıl oldu ayın yirmidördünde:nazar:a.s.Şeniz

KOCA TİPLERİ
Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.

Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)

2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)

3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor........ (İşte bu aldatan koca)

4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca )

5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)

6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)

7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)

8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)

9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın?
Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca)
benimki 7 numaralıdan :lepi:

Back
X