Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın kızlar..iyi sabahlar ve güzel bir hafta sonu dilerim..nasılsınız bugün..ben geldim..kaydirigubbakcemile4a.s.

kızlar mrb tünaydın mı? desem günaydın mı? bilemiyorum kızlar yaaa adetime 6 gun var bende pembe bır akıntı var aşılama yapdırıpda böyle olanlar var mı? aramızda lütfen bana yazsın

günaydın ALARA1983 ..inşallah adet olmazsın ve güzel haberler verirsin bize..:nazar:a.s.

escales hlymms kuşonmaz sekerkız ve sessiz deniz sizede selam kıslarrrrrrrr kaydirigubbakcemile4
hoşgeldin canım
canım arkadaşlarım yaaaa hepinize çokk teşekkür ederim.Rabbim güzel gönlünüze göre versin inşallahhhhhh

ailemizde sadace halamın ikizleri var
eşimin tarafında da anneannesinin iki sefer olmuş ama yaşamamış
iki taraftada var yani ama hiç aklıma gelmzdi daha önceleri

dr durumları gayet iyi ama ikizde düşük riski fazla olduğu için 2 kat daha çok dikkat et dedi,kalpleri oluşmuş ama tam net duymak için 1 hafta sonra tekrar gelin dedi..
inşallah bakalım duyabiliriz...
kızlarr bu duyguyu sizlerinde yaşaması için inanın çooooook dua ettim.Rabbim muradınızı versin inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım benim allah hayırlısını versin canım benim
grnt105c.jpg

resim çok net değil ama yine de belli oluyo :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bes belli kuşum
lütfen moralini bozma birdahaki ay tutar belki allah büyük canım üzme kendini hayırlıs böylemiş de gerçi demek çok kolay geliyor biliyorum ama başkada caremiz yok bende bekliyom dün ben daha günüüm varken ögle saati kaltım test yaptım tabi birşey çıkmadı ikigözüm iki çeşme saatlerce ağladı ama moralimizi yüksek tutmamız lazım olursa allahıma şükür diyecem olmazsada yüce rabbim biraha aya nasip eder inşallah diyecem artık sımıyacam kendimi 8 aydır mah ettim kendimi
kuşum kendini neden bu kadar yıpratıyorsun allah hayırlısını versin canım benim
Escales nerdesın gÜlÜmmmmm
burdayım güzelim
günaydın kızlarr
günaydın canım

Canım ya bende iyiyim gece uykuda bi kramp girdi bacağıma öldüm sandım şimdi hala arı var bacağımda. Bıde rüyammda eşimle doktora sonuçları almaya gidiyoduk ama neden se ben başka yerden geliyordum o sıra eşim zarfı açtmış ve içinde hamile olduğum yazıyordu sonra üzüldü zarfı neden açtım diye benim açmamı o sevinci beraber yaşamamızı istemiş rüya ya böle bi rüya gördüm

günaydın kızlarrr bol hamileli hafta diliyorum sizekaydirigubbakcemile2
sessizdenizim ikizlerin olucakmış çok sevindim tatlım sağlıkla kavuşursun onlara inşallah cnm:dance::dance::teytey:alkisalkisalkis

günaydın kızlar..iyi sabahlar ve güzel bir hafta sonu dilerim..nasılsınız bugün..ben geldim..kaydirigubbakcemile4a.s.
günaydın canım benim
slm kızlar bende geldim nasılsınız.

slm güzelim nasılsın bakalım valla ben bugün bomba gibiyim saolsun sessizdeniz süper bir haber vardı içim kıpır kıpır oldu resmen

ınşallah bizimde sessiz deniz gibi bebişlerimizin haberlerini yazarız. ınşallah hayırlısıyla kucağına alır.

sessizdeniz tebrik ederim ikizlerin olacakmış .. ultrasonda da çok belli iki kese olduğu..çok mutlu oldum..allah seninde mutluluğunu daim etsin..ve allah hepimize nasip etsin inşallah. kaydirigubbakcemile5

Back
X