ayy cnm bılmıyorum yaa am aıns adet olmazsın
inş. canım ya çook korkuyorum kimileri adet belırtısı dıyor kimileride hamilelik dıyor kime inanmak istedigimi bile bilmiyorum senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy cnm bılmıyorum yaa am aıns adet olmazsın
merhaba kıslarr
günaydın kızlarr
kızlar mrb tünaydın mı? desem günaydın mı? bilemiyorum kızlar yaaa adetime 6 gun var bende pembe bır akıntı var aşılama yapdırıpda böyle olanlar var mı? aramızda lütfen bana yazsın
slm kızlar bende geldim nasılsınız.
hoşgeldin canımescales hlymms kuşonmaz sekerkız ve sessiz deniz sizede selam kıslarrrrrrrr![]()
inşallah canım benim allah hayırlısını versin canım benimcanım arkadaşlarım yaaaa hepinize çokk teşekkür ederim.Rabbim güzel gönlünüze göre versin inşallahhhhhh
ailemizde sadace halamın ikizleri var
eşimin tarafında da anneannesinin iki sefer olmuş ama yaşamamış
iki taraftada var yani ama hiç aklıma gelmzdi daha önceleri
dr durumları gayet iyi ama ikizde düşük riski fazla olduğu için 2 kat daha çok dikkat et dedi,kalpleri oluşmuş ama tam net duymak için 1 hafta sonra tekrar gelin dedi..
inşallah bakalım duyabiliriz...
kızlarr bu duyguyu sizlerinde yaşaması için inanın çooooook dua ettim.Rabbim muradınızı versin inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bes belli kuşum![]()
resim çok net değil ama yine de belli oluyo :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kuşum kendini neden bu kadar yıpratıyorsun allah hayırlısını versin canım benimlütfen moralini bozma birdahaki ay tutar belki allah büyük canım üzme kendini hayırlıs böylemiş de gerçi demek çok kolay geliyor biliyorum ama başkada caremiz yok bende bekliyom dün ben daha günüüm varken ögle saati kaltım test yaptım tabi birşey çıkmadı ikigözüm iki çeşme saatlerce ağladı ama moralimizi yüksek tutmamız lazım olursa allahıma şükür diyecem olmazsada yüce rabbim biraha aya nasip eder inşallah diyecem artık sımıyacam kendimi 8 aydır mah ettim kendimi
burdayım güzelimEscales nerdesın gÜlÜmmmmm
günaydın canımgünaydın kızlarr
günaydın canım benimgünaydın kızlar..iyi sabahlar ve güzel bir hafta sonu dilerim..nasılsınız bugün..ben geldim..a.s.
slm kızlar bende geldim nasılsınız.
kızlar ordamısınız bakim