adetin 3 günü canım yapılıyor canımkızlar ben bir şey sorcam ama hormon testini adetin 3. günümü gidilecek yoksa adet bitiminden itibaren 3 gün sayıptamı gidilecek yaptıran arkadaşlar varsa bana yazabilirmi nasıl yapılıyor arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetin 3 günü canım yapılıyor canımkızlar ben bir şey sorcam ama hormon testini adetin 3. günümü gidilecek yoksa adet bitiminden itibaren 3 gün sayıptamı gidilecek yaptıran arkadaşlar varsa bana yazabilirmi nasıl yapılıyor arkadaşlar
merhaba nasılsınbu arada mrb arkadaşlar
selam kızlar
anladım canım saolasın bana görümcem sorduda benmi yanlış anladım diye sordumbenim hormon testim addetin 3.günü yapılmıştı.kan alıyorlar sdece
saol canımadetin 3 günü canım yapılıyor canım
bu arada mrb arkadaşlar
canım benim k.k bugün devamlı kopuyor sayfaları acamıyorum onun için devamlı yazamıyorum sorun var yaniya bugün bu siteyemi bir şey oıluyor yada ha bire benmi yazıp duruyorum nerdesiniz kızlar ya
canım benim k.k bugün devamlı kopuyor sayfaları acamıyorum onun için devamlı yazamıyorum sorun var yani
ya bugün bu siteyemi bir şey oıluyor yada ha bire benmi yazıp duruyorum nerdesiniz kızlar ya
slm canım ne haber nasılsın bakem laelaelaelaelae
slm pinkroscum deme gitsin ya kimseler yokselam kızlar bende bugün hiç giremedim kopuyor ..
nasılsınız
düşüp duruyorum ben bugün.bazen de geçmiişi okudum.ne güzel ya sessizdenizin ikizi olcakmış.çok güzel bi haber anneler günü için.tek kelimeyle harika
selam kızlar bende bugün hiç giremedim kopuyor ..
nasılsınız
ne olsun canım ya haftaya bu günlerde adetim bitmiş olacak bu ay korunmiicam bakalım hayırlısı bu da düşmezse doğurucam inşallah
inşallah canım ya senin durumun bizimkisinden daha kötü sendeki sorun neymiş canım![]()
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım
testler yapıldı sonuçlar 1.5 ay sonra çıkacak ama daha fazla bekleyemicem bu ay hamile kalırım sanırım korunmicam çünkü 2 düşüğüm olmuştu daha önce