Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

inşallah bol hamişli bir hafta olur canım benim bu arada hoşgeldin nasılsın iyimisin
iyiym canım hafta başı iş yerinde çalışıyoruz şükür sen nasılsın

günaydın tatlım .biz nohutumla iyiyim canım .kahvaltımızı yapıcaz şimdi teyzesi bebiş acıktı.cokacimcoook
afiyet bal şeker olsun nohutuma güzelce besle bakim nohutu bol bol süt içir yemek yedir seveyim ben o nohutu emiiiŞeniz

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım nasılsın

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım benim
günaydın kıslar nbr naswılsınız ya beryal normalde ctesi olmam gerekiyodu ama olmadı
inşallah bebiş vardır canım benim
herkese günaydın kızlaarrrrrrr kaydirigubbakcemile2 nasılınız,herkese mükemmel bir hafta diliyorum....
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bakalım
geldik işte ne furuyon hem ben sana küsüm teyzoş:dilcikar::dilcikar:
Günaydın cümleten herkese mutlu vede bol hamileli bir hafta dilerim hepicinizea.s.a.s.:teytey:

günaydın çitosum küçük serdarın nasıl bakalım iyimi canım benim

beni göreniniz yok anlaşılan,neyse ben iş yerindeyim zaten,giremeyeceğim bugün çok... size güzel sohbetler arkadaşlar...
hoşçakalın...

günaydın kıslar nbr naswılsınız ya beryal normalde ctesi olmam gerekiyodu ama olmadı

hamile kalınca kasık ağrıları falan oluyomu ki
canım daha erken senin bekle 3 gün daha perşembe sabah erkenden ilk idrarınla aç karnına yaparsın .evet kasık ağrısı oluyo ama adet olacakken gibi oluyo yani hamilelikle adet olama nın belirtileri aynı.pek ayırt edilemiyo
herkese günaydın kızlaarrrrrrr kaydirigubbakcemile2 nasılınız,herkese mükemmel bir hafta diliyorum....
günaydın canım nasılsın
günaydın cümleten herkese mutlu vede bol hamileli bir hafta dilerim hepicinizea.s.a.s.:teytey:

canımmmmmmmmmmmmm günaydın serdarım.teyzesinin tosunu nasılmış bakalım .niye küsmüş bana oğluşum oyyy yerim seni gel ver bi dudak bakim teyzese.hem teyzeye küsülmez gel bakim öpüşelim barışalım .
çitosçuk sanada günaydın nasılsın .

günaydın canım benim

inşallah bebiş vardır canım benim

günaydın canım hoşgeldin nasılsın bakalım

günaydın çitosum küçük serdarın nasıl bakalım iyimi canım benim

günaydın şekerim serdarda bende çok iyiyiz cnm hafta sonu babamız gezdirdi bizi çok enerjiğiz kaydirigubbakcemile5sizede bu enerjiden dağıtmaya geldik teyzoşlar sırayan geçin bakam serdar hepicinizi öpecek gıdıktandelikafadulden

şekerim sen bence hamilesinnn:teytey::teytey::teytey:
Aynen benimde böyle olmuştualkisalkisalkis
gülüm zaten şuan hamileyim ama sorun başka değerlerim düşüktü geçen pazartesi yaptırmıştım kan testini ya hayırlısıyla şu çarşamba gitsede bir daha ölçtürsem eşim anlamamış anlattıklarımdan bana gelmiş ya sen şimdi nesin diye soruyor
kan testi yaptırsammı acaba:utangac:
gülüm bira bekle bana kalırsa canım
escales akıntın çok mu yada bembeyazmı rengi
gülüm ilk başlarında bem beyaz yumurta akı gibi akıntım vardı şuan ha bire iç öamaşırım ıslak söylemesi ayıp
iyiym canım hafta başı iş yerinde çalışıyoruz şükür sen nasılsın
afiyet bal şeker olsun nohutuma güzelce besle bakim nohutu bol bol süt içir yemek yedir seveyim ben o nohutu emiiişeniz

günaydın canım nasılsın
bende aynı canım benim geldik işte gene işe ben bu aralar pek işede gelmek istemiyorum evde kalıp uzanmak istiyorum resmen çok yorgunum gülüm

VAR GÜLÜM GÖĞSÜM ŞUAN TAŞ GİBİ DESEN YERİ SIZLIYORDA O DEĞİL KASIĞIM HAFİF ŞİŞ ŞUAN ADET BELİRTİLERİ NE VARSA HEPSİ VAR BENDE CANIM AMA İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ DIŞ GEBELİK FALAN OLMAZ BELİM AĞRIYOR HA BİRE WC YE ÇIKIYORUM AKINTIMDA VAR AKLINA NE GELİYORSA ŞUAN HEPSİ VAR AMA UMUTLANMAKTA İSTEMİYORUM TOPRAĞIM ŞUAN ÇOK KORKUYORUM YA DEĞİLSEM DİYE :çok üzgünüm:
canım sen bu belirtilere takılma kafana takma inşallah hamilesindir stres yapma allahım yüzünü güldürsün inşallah bende hep belirti sayardım hamile kaldığım ay hiç bir belirti yoktu bebeğim düşesiye kadarda hiç belirtim olmadı o kadar belirtileri bekledim olmadı belirti olmadığı ay hamiş kaldımkaydirigubbakcemile3ama gönülden diliyorum inşallah hamişsindir güzel haberleri bize getirirsin:Saruboceq:

günaydın cümleten herkese mutlu vede bol hamileli bir hafta dilerim hepicinizea.s.a.s.:teytey:
günaydın çitos ve oğluşu nasılsınız bakalım

kan testi yaptırsammı acaba:utangac:

günaydın canım biraz daha sabırlı ol bence sonra üzülmeyesin nasıl olsa hamişsen o seninledir annesialkisalkisalkis

canım daha erken senin bekle 3 gün daha perşembe sabah erkenden ilk idrarınla aç karnına yaparsın .evet kasık ağrısı oluyo ama adet olacakken gibi oluyo yani hamilelikle adet olama nın belirtileri aynı.pek ayırt edilemiyo

günaydın canım nasılsın

canımmmmmmmmmmmmm günaydın serdarım.teyzesinin tosunu nasılmış bakalım .niye küsmüş bana oğluşum oyyy yerim seni gel ver bi dudak bakim teyzese.hem teyzeye küsülmez gel bakim öpüşelim barışalım .
çitosçuk sanada günaydın nasılsın .

teyzoş sen beni öslememişin hiç serdarım nerde diye sormamışın küsüm işte :dilcikar:barışmam banane banane:çok üzgünüm:
slm tombişim oğluşumu niye küstürdün kııı kaydirigubbakcemile3

cvb vermedin:uhm:
verdim canım benim
günaydın şekerim serdarda bende çok iyiyiz cnm hafta sonu babamız gezdirdi bizi çok enerjiğiz kaydirigubbakcemile5sizede bu enerjiden dağıtmaya geldik teyzoşlar sırayan geçin bakam serdar hepicinizi öpecek gıdıktandelikafadulden
valla canım benim ihtiyacım var bu aralar enerjiye
beni göreniniz yok anlaşılan,neyse ben iş yerindeyim zaten,giremeyeceğim bugün çok... Size güzel sohbetler arkadaşlar...
Hoşçakalın...

kuşum ben cevap verdim ama sen farketmedin canım benim neyse sana kolay gelsin güzelim

canım sen bu belirtilere takılma kafana takma inşallah hamilesindir stres yapma allahım yüzünü güldürsün inşallah bende hep belirti sayardım hamile kaldığım ay hiç bir belirti yoktu bebeğim düşesiye kadarda hiç belirtim olmadı o kadar belirtileri bekledim olmadı belirti olmadığı ay hamiş kaldımkaydirigubbakcemile3ama gönülden diliyorum inşallah hamişsindir güzel haberleri bize getirirsin:Saruboceq:

günaydın canım biraz daha sabırlı ol bence sonra üzülmeyesin nasıl olsa hamişsen o seninledir annesialkisalkisalkis
günaydın tatlım biz çok iyiyiz canım çok şükür:Saruboceq:
sen nasılsın iyimisin:1hug:

escales cnm inşallah değerlerin yükselirde bizde şurda ağız tadıyla bir halay çekerizalkisalkisalkis

BEN ZATEN BELİRTİLERE TAKMIYORUM CANIM BENİM ŞUAN ADETİM GEÇELİ 13 GÜN OLDU BEN ONU KAFAYA TAKTIM GİTTİĞİM DOKTOR KİMYASAL GEBELİK OLABİLİR DEDİ AMA DAHA BENDE TIKYOK ŞİMDİ ACABA DİYE KALDIM KAFAM ÇOK KARIŞIK KORKMAYA BAŞLADIM YA BİR ŞEY OLURSA DİYE ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN CANIM YA KENDİMİDE ÜZMEK İSTEMİYORUM

benimde akıntım bembeyaz neyse bekleyelim bakalım hayırlısı
HAYIRLISI CANIM BENİM HAYIRLISI :delphin:

Günaydın kızlar hepinize a.s.

biraz geçmişi okuyayım dedim çıkamdım yine :kahve:

Escales canım içini ferah tut kötü şeyler düşünme sakın merak etme değerlerin normale dönecektir inşallah. :Saruboceq: O zamanda halaybaşı ben olucam valla :teytey: :teytey: :teytey:

bir yıllık evliyim hamile kalmak istiyorum ne yapmam lazımm bilgilendirirmisiniz

Back
X