Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın canlarımmm..neler yapıyosunuz kız 3 gundur gelemedim...arkadaşım varya bursanın altını üstüne getirdik delikafadulden..işe gelmedimşakkıdı çok güzel tatil yaptım valla....siz neler yaptınız???havadis varmı??
escales canım bidaha kan testi yaptırsana canım yaaa böyle beklenirmi kızzz....2 gunde 2 kat yukselirse normal demek

Günaydın tatlım.İyi yapmışşın gezmekle de çok yormasaydın kendini.Bu arad 3 gün gezecek kadar nereleri buluyosun valla Bursada banada söle.Ben bazen çıkmak istiyorum hep aynı yerler sıkılıyorum.Farklı yerler biliyosan banada söle canımcım :1hug:

kızlar benm adetım bıtelı 10 gün oldu ama dun pembe renkte akıntım oldu neden acaba bılenınız varmı nolur cvp yazın bende bebiş istıyorummm

hoş geldin aramıza güzelim..sorun hakkında pek bilgim yok ama hamile kaldığında fetusun anne karnına yerleşirken 1-2 damla pembe renkte kan gelebilir diye duymuştum ve önemli bir şey değil..inşallah hamilesindir güzelim.

ay kızlar benım sınırlerim laçka galiba ya dün sabah markete gittik eşimle markette park yerlerinde eşim bi adamla atıştı..benımki hemen indi falan arabadan öteki adamda sustu sonra bastı gitti fazla uzamadı ama ben bi ağlamaya başladım nasıl sinirlerim bozuldu...normaldeee inerim yanii bende valla yolarım saçını başını))hihihi)))okadar olmasada çok cesaretliyimdir ama bööyle bi salya sümük ağladım ayyyy eşimde şaşırdı noluyo bebişim ya sana falan dedi...ayyy noluyo yaaa(((((((((
sonra annemi antalyadan gelen arkadaşım fala hepimizi dağyoluna restorantlar var mangallık oraya götürdüü ayy felekten bigün çaldık..içim açıldı..akşamda bi okey partisi evde....anca kendime geldimm...

içinde seninde sahip olacağın bebişli hafta olması dileğiyle canım benim bu arada günaydın canım nasılsın bakalım

amin cnm ıyıyım sen nasılsın senı merak edıyorum kac gundur gıremedımde ne yaptın test falan yaptınmı

günaydın canlarımmm..neler yapıyosunuz kız 3 gundur gelemedim...arkadaşım varya bursanın altını üstüne getirdik delikafadulden..işe gelmedimşakkıdı çok güzel tatil yaptım valla....siz neler yaptınız???havadis varmı??
escales canım bidaha kan testi yaptırsana canım yaaa böyle beklenirmi kızzz....2 gunde 2 kat yukselirse normal demek
nilüş bende yoktum kıs kaç gündür
baya fransız kaldım topişe
sen geszdin tozdun ohh gününü gün ettin bende anca iş yapıyo üleee
kendimi kak temizlik şirketinin elemanı gibi hissetmeye başladım
bende bi hamile kalsamda şu ev işinden bi terfii etsem hiç fena olmayacak:delphin:
günaydın teyzoş hoşgeldin

günaydın balışım napıyon nohut
aldınmı öpücüğümüŞeniz

tsk vildangel acaba hamılemıyım ıyıce delirdim artık ne olsa hamılemıyım dıyorum
canım adetin biteli daha 10 gün olmuş henüz belli olmaz ki .adetinin üzerinden en az 3 gün geçince testte belli oluyo.
merhaba kızlar herkese günaydın nasılsınız
günaydın canikom nasılsın

canım nasılsın hoşgeldin .minişim nasıl büyüyomu .oyyy gezin canım ne güzel ohhh tatil yaptın ne güzel .

Sanada günaydın beryalcim.Haftasonu kendimi doğaya attım çok iyi geldi valla :lepi:

Günaydın tatlım.İyi yapmışşın gezmekle de çok yormasaydın kendini.Bu arad 3 gün gezecek kadar nereleri buluyosun valla Bursada banada söle.Ben bazen çıkmak istiyorum hep aynı yerler sıkılıyorum.Farklı yerler biliyosan banada söle canımcım :1hug:

hihihih))))))))yok kız nereye gitcez valla natlaydana arkadaş olunca kızkıza butun alışveriş merkezlerini gezdik zaferinden koruparkına kadar...meridyenmi desen....sonra mudanya ya gittik ...amannn herzamanki yerler..dünde dağyolundaydık valla nossun kızzz....değişik biyer yok...bide pirinçhana gittik ordaki kafeler var ya açık bahçe gibi gençler toplaşıyo...orda çay falan içtik..güzel orasıda...kırk yılda bi gidiyorum bende)))

ay kızlar benım sınırlerim laçka galiba ya dün sabah markete gittik eşimle markette park yerlerinde eşim bi adamla atıştı..benımki hemen indi falan arabadan öteki adamda sustu sonra bastı gitti fazla uzamadı ama ben bi ağlamaya başladım nasıl sinirlerim bozuldu...normaldeee inerim yanii bende valla yolarım saçını başını))hihihi)))okadar olmasada çok cesaretliyimdir ama bööyle bi salya sümük ağladım ayyyy eşimde şaşırdı noluyo bebişim ya sana falan dedi...ayyy noluyo yaaa(((((((((
sonra annemi antalyadan gelen arkadaşım fala hepimizi dağyoluna restorantlar var mangallık oraya götürdüü ayy felekten bigün çaldık..içim açıldı..akşamda bi okey partisi evde....anca kendime geldimm...

cnm hamilelik böyle bişi işte ne ağladığın belli ne güldüğün
ortada piskopat gibi dolaşacan bi müddet
herkes gülüp eğlenirken sen birden ağlamaya başlıycan herkesin gününü rezil edecen-tatlicadiarzu-
hormonlar:delphin: alt üst olacak :1closedeyes:

canım üzüldüm şimdi.sen öle durumlarda karışma .hamilesin .eşin zaten uzatmamış bak.ama sen hassassınya o yüzden ağlıyosun .bende bazen olur olmaz şeyler ağlıyorum .ama sende az cadı değilsin enişte sizi gezdirsin diye ağladın demiiiiii.gezdin dimi bizsiz.bizim babamız dün çalışıyodu biz oğluşumla evdeydik.

Bir kaç gün öncenin sayfalarına baktım.Ultrason görüntülerini falan görünce heveslendim doğrusu.Bu arada umut listesinde benim adım yok kızlar....

nilüş bende yoktum kıs kaç gündür
baya fransız kaldım topişe
sen geszdin tozdun ohh gününü gün ettin bende anca iş yapıyo üleee
kendimi kak temizlik şirketinin elemanı gibi hissetmeye başladım
bende bi hamile kalsamda şu ev işinden bi terfii etsem hiç fena olmayacak:delphin:

günaydın balışım napıyon nohut
aldınmı öpücüğümüŞeniz
oyy teyzoş ne tatlı bir öpücüktü o
tadı damağımda kaldı walla bende öpüyorum seni dudaktan
kıslarrrrrr selam bennn geldimmmmmmmm
selam canım hoşgeldin
Sanada günaydın beryalcim.Haftasonu kendimi doğaya attım çok iyi geldi valla :lepi:

ne güzel canım .havalar ısındı insan evde durmak istemiyor.
biz burda yanıyoruz.bodrumda yaşıyorum ben çok sıcak burası

cnm adetin biteli 10 gün olmuş
adetin geçmemişki
senin şimdi yumurtlama zamanın boş geçirme ders çalış :jeyyar: okiş

günaydın cnm hoşgeldin nasılsınŞeniz
saol cnm sen bitanesinŞeniz
nilüş kıs bursa civarında kırmızı asfalt döküldü benim için :jeyyar: gezerken görürsen o yoldan geç benim içinsüprizzzzzalkisalkisalkis

annaaaa gördüm kız o senin içinmiydiii)))))))))))yeni çevre yolunda demi bebişimkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
oyy teyzoş ne tatlı bir öpücüktü o
tadı damağımda kaldı walla bende öpüyorum seni dudaktan
hehe repücükler havada uçuşuyokaydirigubbakcemile3
cnm adetin biteli 10 gün olmuş
adetin geçmemişki
senin şimdi yumurtlama zamanın boş geçirme ders çalış :jeyyar: okiş

günaydın cnm hoşgeldin nasılsınŞeniz

annaaaa gördüm kız o senin içinmiydiii)))))))))))yeni çevre yolunda demi bebişimkaydirigubbakcemile5

efet benim içindisüprizzzzz
bülent ersoy halıda halı diye tutturuyoya bende asfalt istedim eyi ettim

TARİH : 18.05.2009 SAAT : 10:55

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT __________kız
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK _________erkek
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________ 9 ŞUBAT _________erkek
21.benbilirim________________1 NİSAN
22.bitirici ___________________6 NİSAN
23.smhsmh ________________31 MART

UMUT LİSTESİ

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.dyd
15.kurnaz
16.alin
17.yadel
18.ezgicik
19.eylull
20.pingu.
21.funda41
22.selra
23.huzeyfe
24.yosun2003
25.orays
26.butha.
27.ozle_mm.
28.bilgen35.
29.tatl :
30.SivriBiber:
31.NAZ87:
32.melike25:
33.burcinn:
34.hayrun:
35.meryem82.
36.zahidem:
37.triyandafil:
38.Eski_dünya:
39.umutlu16:
40.ekince:
41.ceylanmelek:
42:srncr :
43:daisy24:
44.34nesli:
45.vildan83:
46.bengl :
47.&ayla&:.
48.cesica:
49.mavi_gozlu:
50.ebrar42:
51.osmaniye80:
52.fransiyum:
53.ALARA1983:
54.angel_eda:
55.talyaa:
56.ktg:
57.belenay:
58.datlum:
59.zeyn77:
60.yagmur2009:
61.windy:
62.niran77:
63.yldz:
64.iklimtuana:
65.tekecen:
66.ESCALES:
67.dezy:
68.gize:
69.ozbek83:
70.sedcan:
71.k.a.y.r.a
72.sinemis84:
73.AYSEN74:
74.abyosun:
75.esengülüm:
76.NS72
77.sekerkiz67:
78.himeros:
79.serra84:
80.hummu85:
81.sema785
82.emelistan:
83.iltercakir.
84.FİRUZE:
85.nsb:
86.chen.
87.gulde:
88.nilaykisir.
89.deniz_4444
90._kardelen:
91.tombilibu
92.pufi:
93.yarenb:
94.papatya_1979:
95.sulezehra:
96.empty002:
97.kuskonmaz:
98.bebis02:
99.cisem001:
100.filiziko:
101.duygumehmet2
102.ECE_ESKICI:
103.rengarenk_ :
104.mercanayse:
105.sevimsizim:
106.sekeriim:
107.gulencim:
108.megryann
109.beleney:
110.memuriye
111.leylem:
112.ozgurum:
113.meleksen:

KIZLAR EN YENİ LİSTE BU.İSMİ OLMAYANLAR LÜTFEN BANA BİLDİRSİN .
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

Back
X