yeni arkadaşlar katılmış aramıza hepsine hoşgeldiniz diyorum
Baharcım 229 .cu sayfaya bakmadın sanırım, beklemede arkadaşımız tarihini vermişti ekleyiver canım onu da....
haklisin canim insallah gelmez de olur bu ay beraber yapacagiz o zaman testi yine baharim belki kan testine cikar ne dersintabi cnm umut yitirilcek bişey yokki gelen giden yok sonuçta
bu arada bende bu gün test aldım bendede daha gelen giden yok son adetimden bu yana 37 gün oldu sabrediyorum düşününya 3 gün daha gelen giden olmazsa test yapıcam aslında şimdi belli olmazmı kızlar ya adetime 3 gün kala yani
haklisin canim insallah gelmez de olur bu ay beraber yapacagiz o zaman testi yine baharim belki kan testine cikar ne dersin
ahh canim benim insallah topigimiz hamislerle dolsunAyyy hadi İnşaallah.....Kırklarınız karışır ne güzel......:81:
Teşekkürler cnm ben sizleri kısa süredir takip ediyorum ve çok hoşuma gittiniz.Hem paylaşım rahatlama aynı hayale umut dua ve herkez kesinlikle büyük içtenlikle arkadaşlarının derdine ortak oluyor.
Ayyy hadi İnşaallah.....Kırklarınız karışır ne güzel......:81:
İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ
ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................
Sinem 16................................15 mart................................
Fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
Gül1118...................................7 mart................................
Ayyıldızım................................27 mart................................
Haskena..................................20 mart................................
Rojda0819...............................? nisan................................
Beklemede................................4 mart................................
ahh canim benim insallah topigimiz hamislerle dolsun
teşekkür ederim inşallah hepimizin 9 ay kadar gelmez adetleri
Sen ne zamandır istiyorsun canım?
Aslında 3 aydır fakat tam anlamıyla sadece geçen ay gerçekten istedim fakat olmadı.İNŞALLAH SİZLERLE BİRLİKTE BU AY!
kızlarya bişey sordum sizeeeeeeeeeeeee huhuuuuuu :79: :79: :79:
Aslında 3 aydır fakat tam anlamıyla sadece geçen ay gerçekten istedim fakat olmadı.İNŞALLAH SİZLERLE BİRLİKTE BU AY!
kızlarya bişey sordum sizeeeeeeeeeeeee huhuuuuuu :79: :79: :79:
Baharcım 3 arkadaş nisanda istiyor,belirt istersen sonra listemizde hamişimiz az gözükmesin.....
Ellerine sağlık canım.....:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?