Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ

ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................

Sinem 16................................15 mart................................

Fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
Gül1118...................................7 mart................................
Ayyıldızım................................27 mart................................
Haskena..................................20 mart................................
Rojda0819...............................? nisan................................
Beklemede................................4 mart................................
Kayyum....................................17 mart................................

keike bekleyebilsek benimde 1 hafta var ama her an test yapasım var ama senin kan testinde çıkar büyük ihtimal[CODE[/CODE]

idrarda çıkmaz diyosun yani neyse ya beklicem ben sabredicem zaten burda sohbet ederken kafam dağılıyo sonrada gider hemen yatarım ayın sonunda yapım en iyisi

idrarda çıkmaz diyosun yani neyse ya beklicem ben sabredicem zaten burda sohbet ederken kafam dağılıyo sonrada gider hemen yatarım ayın sonunda yapım en iyisi

idrar testleri adet geçtikten bir hafta on gün sonra net sonuç veriyomuş ama adetten öncede sonuç verenler oluyo sanırım döllenme zamanıyla ilgili ama çok istiyosan yap ne kaybedersin ama sabah ilk idrarınla dene benim bile yapasım var ama daha erken benim için

İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ

ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................

Sinem 16................................15 mart................................

Fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
Gül1118...................................7 mart................................
Ayyıldızım................................27 mart............................... NİSAN anne adayı
Haskena..................................20 mart............................... NİSAN anne adayı
Rojda0819...............................? nisan................................ NİSAN anne adayı Beklemede................................4 mart...............................
Kayyum....................................17 mart..............................

ARKADAŞLAR. idrar testi diyelimki 28 günde adet oluyorsanız ovulasyon gününüz 14. güne geliyo !Bundan 11 . gün test sonucu çıkıyo.

çok kötü gribim canım her yerim ağrıyor valla:2::2::2:

Son düzenleme:
kızlar benide alırmısınız aranıza bat 27 subat 2 günüm kaldı feci farklılıklar var bende insallah insallahhhhh bebeğimm içimdedir nolur dua edin bana ve bebeğime inanın ben kendimden önce sizlere dua ediyorum sonra kendim için yalvarıyorum Rabbime Allahım kimseye aratmasın insallahh...

hoş bulduk canım bebişten ne haber

suanlik bisey yok gece yaptim testi esim gelince ama önce tek cikti yüzüne bile bakamdim testin biraktim banyoda sonra kalktim bide ne görim 2 cizgi olmus biri ucuk pembe ama belli oluyor herneyse pazartesi ya doktora gidicem yada yeni test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…