Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

insallah canim amin hosgeldin sende aramiza

Canım geç döllenme olmadıysa idrar testleri ile 5 gün önceden öğrenenler var okumuştum....
İstersen sen de kan testi yaptır,sabırsızım benim.....:18:

valla sabırsızlandım cnm ama benim adetlerimde düzensiz ya tam tarih yok işte ondan bazen 35 bazen 40 günde bir adet oluyorum bugün 37.gün tam arası yani offff dayanamaz oldum ya çok merak ediyo insan

çok kötü gribim canım her yerim ağrıyor valla:2::2::2:
Sonunda kaptın yaniii....
Çok geçmiş olsun canım....Bol bol meyve ye canım,vitamin al....

Ayyy İnşaallah canım....Belirtilerin var mı?

ARKADAŞLAR. idrar testi diyelimki 28 günde adet oluyorsanız ovulasyon gününüz 14. güne geliyo !Bundan 11 . gün test sonucu çıkıyo.
tşk.cnm bilgi için ama adetim düzensiz olduğu için yumurtlama günlerimi tam hesaplayamıyorum neyse bakcaz bakalım

hoş geldin cnm senide ekliyim hemen listemize

tşk.cnm bilgi için ama adetim düzensiz olduğu için yumurtlama günlerimi tam hesaplayamıyorum neyse bakcaz bakalım

hoş geldin cnm senide ekliyim hemen listemize

cnm sende uygun fiyatlı olan ovulasyon testlerinden al ben senin yerinde olsam uygun olanlarından alırdım adetten bitiminden 2 gün sonra hergün uygulardım

ARKADAŞLAR. idrar testi diyelimki 28 günde adet oluyorsanız ovulasyon gününüz 14. güne geliyo !Bundan 11 . gün test sonucu çıkıyo.

cnm sende uygun fiyatlı olan ovulasyon testlerinden al ben senin yerinde olsam uygun olanlarından alırdım adetten bitiminden 2 gün sonra hergün uygulardım

bugün aldım cnm 2 tane 3.5 tl daha uygunu yoktur heralde ne bilim

merhaba kızlar yazılarınızı merakla okuyorum.benimde adet olma günüm yarın ama dün sabah başım döndü öğlene kadar kasıklarım ağrıyo arada batmalar oluyo,göğüslerim hassaslaştı ama bunlar adet belirtileri ile aynı biliyorum ama yinede umutlanıyorum sizin yorumunuz ne olur acaba? bu arada ateş ölçmeye başladım ateşimde en son dün 36,5 idi bugün 36,4

İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ

ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................

Sinem 16................................15 mart................................

Fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
Gül1118...................................7 mart................................
Ayyıldızım................................27 mart............................... NİSAN anne adayı
Haskena..................................20 mart............................... NİSAN anne adayı
Rojda0819...............................? nisan................................ NİSAN anne adayı
Beklemede................................4 mart...............................
Kayyum....................................17 mart..............................
Özlemçınar...............................27 şubat..............................

hadi hayırlısı cnm zaten adet belirtileriyle aynı oluyormuş cnm belirtiler bizede haber ver olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…