ARKADAŞLAR. idrar testi diyelimki 28 günde adet oluyorsanız ovulasyon gününüz 14. güne geliyo !Bundan 11 . gün test sonucu çıkıyo.
kızlar benide alırmısınız aranıza bat 27 subat 2 günüm kaldı feci farklılıklar var bende insallah insallahhhhh bebeğimm içimdedir nolur dua edin bana ve bebeğime inanın ben kendimden önce sizlere dua ediyorum sonra kendim için yalvarıyorum Rabbime Allahım kimseye aratmasın insallahh...
Canım geç döllenme olmadıysa idrar testleri ile 5 gün önceden öğrenenler var okumuştum....
İstersen sen de kan testi yaptır,sabırsızım benim.....:18:
Sonunda kaptın yaniii....çok kötü gribim canım her yerim ağrıyor valla:2::2::2:
kızlar benide alırmısınız aranıza bat 27 subat 2 günüm kaldı feci farklılıklar var bende insallah insallahhhhh bebeğimm içimdedir nolur dua edin bana ve bebeğime inanın ben kendimden önce sizlere dua ediyorum sonra kendim için yalvarıyorum Rabbime Allahım kimseye aratmasın insallahh...
çok kötü gribim canım her yerim ağrıyor valla:2::2::2:
tşk.cnm bilgi için ama adetim düzensiz olduğu için yumurtlama günlerimi tam hesaplayamıyorum neyse bakcaz bakalımARKADAŞLAR. idrar testi diyelimki 28 günde adet oluyorsanız ovulasyon gününüz 14. güne geliyo !Bundan 11 . gün test sonucu çıkıyo.
Sonunda kaptın yaniii....
Çok geçmiş olsun canım....Bol bol meyve ye canım,vitamin al....
tşk.cnm bilgi için ama adetim düzensiz olduğu için yumurtlama günlerimi tam hesaplayamıyorum neyse bakcaz bakalım
hoş geldin cnm senide ekliyim hemen listemize
ARKADAŞLAR. idrar testi diyelimki 28 günde adet oluyorsanız ovulasyon gününüz 14. güne geliyo !Bundan 11 . gün test sonucu çıkıyo.
cnm sende uygun fiyatlı olan ovulasyon testlerinden al ben senin yerinde olsam uygun olanlarından alırdım adetten bitiminden 2 gün sonra hergün uygulardım
şuan eşim zorla meyve yediriyor bir yandanda söyleniyor birazdan o bigisayarı kıracam diye
kizlar birazdan dönecegim araniza esim geldide :79::79::79:
bugün aldım cnm 2 tane 3.5 tl daha uygunu yoktur heralde ne bilim
daha uygunları var cnm başka eczanelerede sor sen yarın al devamlı uygula
merhaba kızlar yazılarınızı merakla okuyorum.benimde adet olma günüm yarın ama dün sabah başım döndü öğlene kadar kasıklarım ağrıyo arada batmalar oluyo,göğüslerim hassaslaştı ama bunlar adet belirtileri ile aynı biliyorum ama yinede umutlanıyorum sizin yorumunuz ne olur acaba? bu arada ateş ölçmeye başladım ateşimde en son dün 36,5 idi bugün 36,4
herkeze iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr:92:
hadi hayırlısı cnm zaten adet belirtileriyle aynı oluyormuş cnm belirtiler bizede haber ver olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?