kızlar ben kaçıyorum çok kötüyüm uyusam iyi olacak iyi geceler
daha uygunları var cnm başka eczanelerede sor sen yarın al devamlı uygula
kızlar ben kaçıyorum çok kötüyüm uyusam iyi olacak iyi geceler
merhaba kızlar yazılarınızı merakla okuyorum.benimde adet olma günüm yarın ama dün sabah başım döndü öğlene kadar kasıklarım ağrıyo arada batmalar oluyo,göğüslerim hassaslaştı ama bunlar adet belirtileri ile aynı biliyorum ama yinede umutlanıyorum sizin yorumunuz ne olur acaba? bu arada ateş ölçmeye başladım ateşimde en son dün 36,5 idi bugün 36,4
herkeze iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr:92:
tabiki haber veririm canım.bişey soracam karın kaşıntısıda hemilelik belirtisimidir?
hadi ya tüh neyse bakalım yarın çıkabilirsem ben bi bakiyim cnm madem 1 tl ye bulsam 20 tane alıp hergün bakcam hihiihiii
Yedirsin yedirsin....Ama bilgisayarı kırmasın yaaa.....
Tamam canım ilgilen gel biraz....:79::80:
Canım bence büyük ihtimal annenin dediği gibi yerleşme kanaması olabilir.Belki bu ay erken yumurtlamışsındır...Bu arada kapkaç için çok geçmiş olsun canım...
Belirtilere gelince benim araştırmalarım sonucunda öğrendiğim en erken belirtiler (ama herkeste farkı olacağını unutmayalım );
-Göğüslerde şişkinlik
-Adet olacakmış gibi kasıklarda ağrı
-Bazen kasıklardan bacaklara vuran ağrı
-Halsizlik,yorgunluk,uyku hali
-Gözbebeklerinde büyüme
-Kirpiklerde karışıklık
-Ayakların sürekli üşümesi
-İdrara sık çıkma
-Adet olmaya 1-2 gün kala vajinaya parmakla bakıldığında boşluk hissi(gebelik yoksa ele top gibi bişey geliyormuş öyle diyorlar)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım....
Araştıra araştıra uzman olcam artıkYani o hale geldim ki Tıp okuyup kadın doğumu seçsem zorlanmam heralde....
İnşaallah müjdeli haberleri alırız canım senden....Adetlerin düzenliyse yarın bi test yap canım...
bunu hiç duymadım cnm internete hamilelik belirtileri yaz herşey çıkıyo ordan karşılaştırabilirsin belirtilerini herkeste farklı oluyomuş tabi bu konuda bebişim paylaşım yapmıştı o daha iyi bilir ama ben duymadım kaşıntının belirti olduğunu
sağolasın tatlım.inşallah.inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruz.
kizlar esim birakmiyor kalayim sizle adamin eve gelesi tuttu kiz yazik yazikk soruyo bisey varmi agrin varmi ayy kiyamam ben bu adama neyse canlarim yarin görüsürüz kendinize iyi bakinn öptümm:79::79::79:
Canım bence büyük ihtimal annenin dediği gibi yerleşme kanaması olabilir.Belki bu ay erken yumurtlamışsındır...Bu arada kapkaç için çok geçmiş olsun canım...
Belirtilere gelince benim araştırmalarım sonucunda öğrendiğim en erken belirtiler (ama herkeste farkı olacağını unutmayalım );
-Göğüslerde şişkinlik
-Adet olacakmış gibi kasıklarda ağrı
-Bazen kasıklardan bacaklara vuran ağrı
-Halsizlik,yorgunluk,uyku hali
-Gözbebeklerinde büyüme
-Kirpiklerde karışıklık
-Ayakların sürekli üşümesi
-İdrara sık çıkma
-Adet olmaya 1-2 gün kala vajinaya parmakla bakıldığında boşluk hissi(gebelik yoksa ele top gibi bişey geliyormuş öyle diyorlar)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım....
Araştıra araştıra uzman olcam artıkYani o hale geldim ki Tıp okuyup kadın doğumu seçsem zorlanmam heralde....
canım çok teşekkür ederim.halsizlik,yorgunluk,kasıklarda ağrı ve batma,göğüslerde hassalık,adet olacakmış gibi hissetme var.birde canım adetin 10 günü gibiydi açık pembe bir damla kanama oldu.baş dönmesi ve bel ağrısı da var.
slm kızlar ben geldım nasıl gıdıyor durumlar
slm kızlar ben geldım nasıl gıdıyor durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?