Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

daha uygunları var cnm başka eczanelerede sor sen yarın al devamlı uygula

Ben de karşılaşmadım daha uygunlarıyla,ne kadara alıyosun ki sen?

kızlar ben kaçıyorum çok kötüyüm uyusam iyi olacak iyi geceler

İyi geceler canım,geçmiş olsun tekrardan....:79::80:

İnşaallah müjdeli haberleri alırız canım senden....Adetlerin düzenliyse yarın bi test yap canım...
herkeze iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr:92:

Sen de mi çıkıyosun....İyi geceler....:79::80:

tabiki haber veririm canım.bişey soracam karın kaşıntısıda hemilelik belirtisimidir?

bunu hiç duymadım cnm internete hamilelik belirtileri yaz herşey çıkıyo ordan karşılaştırabilirsin belirtilerini herkeste farklı oluyomuş tabi bu konuda bebişim paylaşım yapmıştı o daha iyi bilir ama ben duymadım kaşıntının belirti olduğunu

İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ

ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................

Sinem 16................................15 mart................................

Fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
Gül1118...................................7 mart................................
Ayyıldızım................................27 mart............................... NİSAN anne adayı
Haskena..................................20 mart............................... NİSAN anne adayı
Rojda0819...............................? nisan................................ NİSAN anne adayı
Beklemede................................4 mart...............................
Kayyum....................................17 mart..............................
Özlemçınar...............................27 şubat..............................

Canım 195.sayfada bunları yazmıştım....Şunları da ekleyeyim....
- Göğüs damarlarının belirginleşmesi
- İştah açılması

hııım anladım canım.cevap verdiğin için sağol canım.

kizlar esim birakmiyor kalayim sizle adamin eve gelesi tuttu kiz yazik yazikk soruyo bisey varmi agrin varmi ayy kiyamam ben bu adama neyse canlarim yarin görüsürüz kendinize iyi bakinn öptümm:79::79::79:

kizlar esim birakmiyor kalayim sizle adamin eve gelesi tuttu kiz yazik yazikk soruyo bisey varmi agrin varmi ayy kiyamam ben bu adama neyse canlarim yarin görüsürüz kendinize iyi bakinn öptümm:79::79::79:

Napsın kız onun da aklı sende kaldı....Tamam canım yarın görüşürüz.....:79::80:

canım çok teşekkür ederim.halsizlik,yorgunluk,kasıklarda ağrı ve batma,göğüslerde hassalık,adet olacakmış gibi hissetme var.birde canım adetin 10 günü gibiydi açık pembe bir damla kanama oldu.baş dönmesi ve bel ağrısı da var.

Canım büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır o....Hadi bakalım İnşaallah....Hamişlerimiz arttı bence.....:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…