Canım büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır o....Hadi bakalım İnşaallah....Hamişlerimiz arttı bence.....:81:
hoşgeldin cnm beklemedeyiz işte hala
slm arkadaşlar polikistik over hastası olupta hamile kalan varmı??
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
kızlar aranıza benide alırmısınız
benimde bitane oglum var ama ikincisi olmuyor nedense eşiminde benimde herşeyimiz normal ama olmuyo 10 yıllık evliyim
hoşbulduk canım benim gibi polikistik over hastası olan yok anlaşılan
ne demek cnm hoşgeldin demekki zamanı değil Allah herşeyi kararlayandır üzülme zamanı gelince olur cnm bi sağlık problemin yok sonuçta tekrar hoşgeldin cnm :79:
hoşbulduk canım benim gibi polikistik over hastası olan yok anlaşılan
kızlar aranıza benide alırmısınız
benimde bitane oglum var ama ikincisi olmuyor nedense eşiminde benimde herşeyimiz normal ama olmuyo 10 yıllık evliyim
iyi geceler kızlar baharcım ben hamileliğimi adetimden 3 gün önce öğrenmiştim 23 nisanda olucaktım 20 nisanda baktım test çift çizgi hatta 3 tana harcamıştım kesin olsun diye ama o zamanlar zaten reglden farklı olan bir agrım ,gögüste şişlik ve kasıklarımda batma oluyordu.bu bayandan bayana değişir tabi.
ben de bu ay kilo vereyim diye sirkeli su var ya ondan içmiştim sabah ve gece ama sirke kadınlara pek tavsiye edilmiyormuş 2 haftadır agzıma sürmüorum regl çok agrılı geçermiş bir de gebe kalmayı engellermiş diye bir araştırmada gördüm bende regl günüme 2-3 gün var ama gögüslerimin damarları yeşillendi ,karnım fena agrıyor hamile olma ihtimalim %0 çünkü korunuyoruz hale ona ragmen test yaptım negatif çıktı regl agrıları demekki böyle agırda olabiliyor iştahımdada artma var benim şuanda.
ama inşallah sen hamilesindir ve ondandır bütün belirtiler.bu arada liste çok güzel olmuş renk renk açmışız ben martın ortasında korunmayacağım sanırım martın sonuna doğru birşeyler olursa belli olur inşallah.allah hepimize bebiş nasip etsin
hoşgeldin canım nasılsın?Selam kızlar iyi geceler hepinize.....ben geldim
slm cnm ıyı geceler sende hosgeldın
slm cnm ıyı geceler sende hosgeldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?