sabret canim elbet bir gun olacak rabbim bunu verdiyse vardir bil bildigi sende biliyorsun bunu...
hersey biz insanlar icin isde neyapalim keske elimizden bir sey gelse ama ben inaniyorum ki allahim
dua eden isyan etmeyen sabreden iyilik yapan mucadele eden kullanrini geri cevirmez elbet bir gun
olacak allahim bizleride anallik duygusunu tatdiracak insallahhhhhhhhhhh
cnm yaaa çok sevinirimmm!!!
hersey biz insanlar icin isde neyapalim keske elimizden bir sey gelse ama ben inaniyorum ki allahim
dua eden isyan etmeyen sabreden iyilik yapan mucadele eden kullanrini geri cevirmez elbet bir gun
olacak allahim bizleride anallik duygusunu tatdiracak insallahhhhhhhhhhh
sanırım bir günüm daha var 6 sını almış netten hesapladımda.ama nette bir sonraki adet tarihini 20 mart yazıyor ben sayıncada 18 mart çıkıyor kafam karıştı :44::44::44:
bende 1 hafta oldu folik asite başladım ama doktor yazmadı ben kendim içiyorum sizce doktor mu önermeli?
inşallah canım allah büyük her ay adet olunca umudumuz kırılıyo sonra tekrar yeşeriyo inşallah herşeyin hayırlısı
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler hepinize
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler hepinize
Yok canım ya ben de kendim alıyorum eczaneden....Hamilelikten 3 ay önce başlanması gerekiyor diye başladım işte....13 ay oldu hala içiyom işte ha bu ay olur ha bu ay olur diye diye aldım kiloları da.....
liste tavan yapmiss
hanımlar iyi uykular sizlere ...ben uyuyırummm
evet gordum bende sagolsun benide yazmis..
hemen benim altimda hamis var kendi mi oyle hayal ettim sanki bana yazilmis gibi hissettim bir an
canim bence bir arar birak sonra tekrar basla yani bes ay ic uc ay birak cunku kilo aldiriyor oyle ilaclar birde yaninda vitamin aliniyorsa dahada kilo aliniyor simdi zaten hamile kalsan bile dr hamileligin boyunca verir yeniden sana tabikide onceden iyi aama sonradanda onemli bence biraz arar ver
hanımlar iyi uykular sizlere ...ben uyuyırummm
Ayyy işte canım zaten dedim ya bu ay olursa bu ay olursa diye diye 10 kilo aldım....İştah açıyor sanırım yaa.....Veremiyorum da....Çizelgemden anlamışsındır...eski kiloma dönmeye çalışıyorum ama aynı sayıda kaldım işte....
oda olacak bigün canim sabir et o kadar beklemissin
ben hala inanamiyorum sabah gülüyorum kendime ben gercekten hamilemiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?