Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Cimeka..........................1 Mart........................Beklemede...İnşaallah sıkı sıkı tutun annene.....

Gul1182........................7 Mart............................Beklemede

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

_ebru32...........................8 Mart..............................Beklemede

Nissam.........................9 Mart............................Beklemede

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................25 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.........................? Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile

Ayyildizim....................27 Mart...........................Nisan anne adayı

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

inşallah canım allah büyük her ay adet olunca umudumuz kırılıyo sonra tekrar yeşeriyo inşallah herşeyin hayırlısı

Amin canım İnşaallah.....

sanırım bir günüm daha var 6 sını almış netten hesapladımda.ama nette bir sonraki adet tarihini 20 mart yazıyor ben sayıncada 18 mart çıkıyor kafam karıştı :44::44::44:

cnm adetin 28 günde 1 miiii!
Benim hiç sekmezzzortalama saat i bile bilirimm bnm 17 olduğuna göre seninki 18 olması gerek o dijitallere pek bakma senn

bende 1 hafta oldu folik asite başladım ama doktor yazmadı ben kendim içiyorum sizce doktor mu önermeli?

Yok canım ya ben de kendim alıyorum eczaneden....Hamilelikten 3 ay önce başlanması gerekiyor diye başladım işte....13 ay oldu hala içiyom işte ha bu ay olur ha bu ay olur diye diye aldım kiloları da.....

inşallah canım allah büyük her ay adet olunca umudumuz kırılıyo sonra tekrar yeşeriyo inşallah herşeyin hayırlısı

allah korusun ama cikmadik candan umut kesilmezmis...ayni dedigin gibi tabikide insan yikiliyor uzuluyor ama tekrardan yine basliyor ben daha ikinci asilamayi olmadan olsun hamile olmazsam bile ucuncusu diyorum dorduncusu besincisi falan filan isde olmadi tup bebek artik...birakmayacam sonucunu alana kadar rabbim guc saglik versin yeter

Yok canım ya ben de kendim alıyorum eczaneden....Hamilelikten 3 ay önce başlanması gerekiyor diye başladım işte....13 ay oldu hala içiyom işte ha bu ay olur ha bu ay olur diye diye aldım kiloları da.....

canim bence bir arar birak sonra tekrar basla yani bes ay ic uc ay birak cunku kilo aldiriyor oyle ilaclar birde yaninda vitamin aliniyorsa dahada kilo aliniyor simdi zaten hamile kalsan bile dr hamileligin boyunca verir yeniden sana tabikide onceden iyi aama sonradanda onemli bence biraz arar ver

evet gordum bende sagolsun benide yazmis..

hemen benim altimda hamis var kendi mi oyle hayal ettim sanki bana yazilmis gibi hissettim bir an

oda olacak bigün canim sabir et o kadar beklemissin
ben hala inanamiyorum sabah gülüyorum kendime ben gercekten hamilemiyim diye

Ayyy işte canım zaten dedim ya bu ay olursa bu ay olursa diye diye 10 kilo aldım....İştah açıyor sanırım yaa.....Veremiyorum da....Çizelgemden anlamışsındır...eski kiloma dönmeye çalışıyorum ama aynı sayıda kaldım işte....

ayyy tatlim cok ama 10kilo alman sen bilirsin ama bnce ara ver biliyorsunki nekadar zayif hamile kalinirsa sonradan vermeside kolay oluyor bnce aldigin o folik asitler inanki senin en az bir yil korur nerdeyse

oda olacak bigün canim sabir et o kadar beklemissin
ben hala inanamiyorum sabah gülüyorum kendime ben gercekten hamilemiyim diye

insanin inanasi gelmiyor demekki allahin mucizesi isde..

herkes oyle diyor bugun alis verise gittim bir arkadasi gordum hamilemisin dedi bana bende dedim nerden cikti hemen bu nu dedin baana falan dedim yoo oylesine sanki oyleymissin gibi me geldi dedi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…