Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

cnm adetin 28 günde 1 miiii!
Benim hiç sekmezzzortalama saat i bile bilirimm bnm 17 olduğuna göre seninki 18 olması gerek o dijitallere pek bakma senn

ben 29 günde bir oluyorum en son şubat 18 in ilk saatlerinde oldum ogün dahil sayıyorum 18 mart ediyor offf kafa basmıyor benim

hayirdir insallah ben bikmistim böyle seylerden
yok varmi yokmu sorar ya herkes gicik olurum yaa halende oluyorum

ayyy tatlim cok ama 10kilo alman sen bilirsin ama bnce ara ver biliyorsunki nekadar zayif hamile kalinirsa sonradan vermeside kolay oluyor bnce aldigin o folik asitler inanki senin en az bir yil korur nerdeyse

Evet canım işte o yüzden kilo vermeye çalışıyorum...

ayyy sorma en gıcık olduğum soru katiyen kimseye sormam bugüne kadar sormadımda
laf arayıcı tipler bunlar

eltim var benim adile nasit gibi
gicigin önde gideni kendinin 4 cocugu var afedersin 7 yil sonra tedaviyle olmus
bana sorardi ne zaman olcak falan filan gebertesim geliyo o kariyi halende gicik ve konusmuyorum artik

hayirdir insallah ben bikmistim böyle seylerden
yok varmi yokmu sorar ya herkes gicik olurum yaa halende oluyorum

oyle bnde sevmem ama bu kisi bilmiyor benim asilama oldugumu falan sadece kayinvalidem gorumcem annem esim okadar daha baska benim cevremden kimsecikler bilmiyor...oyle bir karar aldik hep beraber bunuda uyguluyoruz vede bnce buda en dogru zaten millet kendi gozundekini gormez baskalarinin derdi sarar.

bilselerde dert benim derdim kimene derim ugrasmam hic zaten tersleyincede bir daha da soramazlar

bana sorardi ne zaman olcak falan filan gebertesim geliyo o kariyi halende gicik ve konusmuyorum artik

asi öldürdün beni gülmekten bak hamilelikte espirili yönünde ortaya çıkmaya başladı

iyi yapmissin valla en iyisi insallah hayirlisiyla bitsin tedavin

ya sende de dert benim derdim kimene de cik isin icinden zaten belli elticininde seni haz etmedigi sozlerden bence uak durama aksine daha da yakinlaski gorsun nekadar lutlu ve huzurlu oldugunu dayanilmayacaksa bile yakin dur cagir otur servisinle hurmetinle ozendir anlamisen

Evet canım işte o yüzden kilo vermeye çalışıyorum...

supersin ozaman cok guzel devam et..kafaya koyduysan verirsin mutlaka..bizim cinsimiz zayifdir ablam olsun annem olsun ama dogumdan sonra kilo alanlardaniz bu sebepden dolayi cok dikkat etmem lazim

asi öldürdün beni gülmekten bak hamilelikte espirili yönünde ortaya çıkmaya başladı

ne mutlu bana ya aramiz yok sadece selam veririm görürsem
oda mecbur o 2,katta ben 4 katta malesef o gül cemalini görüyorum kahretsin
gece diyo ben bisi duydum dogrumu
hee dedim dogru
hayirli olsun dedi dilinin ucuyla seytan kari korusun rabbim beni onun kem gözlerinden
neyse esim ev ariyo gidicez insallahh

ayyy sorma en gıcık olduğum soru katiyen kimseye sormam bugüne kadar sormadımda
laf arayıcı tipler bunlar

aynen katiliyorum sana zaten bana oyle bir sey sorsalar kesinlikle terslerim ben icimdekilerini saklamayanlardanim kesinlikle soylerim soylemzsem catlarim..

aman aman tanimiyon sen onu eksik olsun istmez
onun herseyi zarar

bir laf vardır ya kuma kumayla anlaşımış ama elti eltiyi çekemezmiş
tek taraflı iyilikte bir yere kadar oluyor karşındaki adam olmadıktan sonra en iyisi uzak kalmayı tercih ediyorum böyle durumlarda

aynen katiliyorum sana zaten bana oyle bir sey sorsalar kesinlikle terslerim ben icimdekilerini saklamayanlardanim kesinlikle soylerim soylemzsem catlarim..

ya arkadaşlar evet konu meleklerimiz ama !!!!bende sizinle aynı fikirdeyimmm.bu soru ne dir böyleee!!!insanın mahremini soruyosun eğer biraz dikkatli düşünürsek!!!çok yakın olacaksınn vede yalnız olavcaksın daaaa ondan sonraaa!!!bu konu karı-kocadan başak kimseyi ilgilendirmez.birde soranlar nedense gerçekten bizimle ilgilenenlerde olmuyor öyle değilmi

bir laf vardır ya kuma kumayla anlaşımış ama elti eltiyi çekemezmiş
tek taraflı iyilikte bir yere kadar oluyor karşındaki adam olmadıktan sonra en iyisi uzak kalmayı tercih ediyorum böyle durumlarda

haklisin böylesini rabbim düsmanima vermesin
cok fena kiss valla bi de sinsii

aman aman tanimiyon sen onu eksik olsun istmez
onun herseyi zarar

oyle diyorsan oyledir ozaman tatlim sen daha iyi bilirsin tabikide...insan kayinvalidesinden ceker sende eltinden mi..ben anlamiyorum yaa kumalarin gemileri yururmusde eltilerinki degil demekki dogruymus..

neyse allah beterinden saklasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…