Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

anladim cnim gecmis olsun allahim bir an once sifasini verir insallah allhim yeterkisaglik versin gorur anaciginda sizleri ama anlatsanda goz gormeyince isde ana yuragi onada hak ver cunku yaninda degil yaa oyuzden oyle dusunuyor duygusalliga vurmus ide analar boyle isde

Iste bizde anne olunca anliycaz demekki üzülmesin diye ben bisey demiyorum
hep iyiyim diyorum
aman gecer bu günlerde elbett

esime söyliyim o zaman öyle alsin ne yapayim mecbur

tabi tabi cig kofte cig et koyarlar ama etsiz cig koftede yaptirailirsin senin en guzel yiyecegin sey balik buglama veya izgara olarak brokoli ispanak vs... biliyorum canin cekti cig kofteyi ama tavuk ve kirmizi etden uzak dur bnce

Iste bizde anne olunca anliycaz demekki üzülmesin diye ben bisey demiyorum
hep iyiyim diyorum
aman gecer bu günlerde elbett

elbet gececek allahim saglik versin sizlere yine kavuzursunuz insallah analrin dualari kabul olurmus bak gorursun belkide jinologun izin verecek ucakla gitmene

tabi tabi cig kofte cig et koyarlar ama etsiz cig koftede yaptirailirsin senin en guzel yiyecegin sey balik buglama veya izgara olarak brokoli ispanak vs... biliyorum canin cekti cig kofteyi ama tavuk ve kirmizi etden uzak dur bnce

tavuk niye? ???

Tavukla felan bi alakam yok balik olarak bugulama degilde hamsi seviyorum zaten yakinimda var
gidip yiyoruz hemen baklagil falan yiyorum ama ben bilmeden cok yedim
cigköfte gerci doktor bisey yok dedi ama zarar olmusmudurki bebislere :18::18::18:

içini ferah tut tatlım bişi olmamıştır...aaa şunun şurasında kaç aydır yiyorsunn ...hemen heyecan yapma !..

içini ferah tut tatlım bişi olmamıştır...aaa şunun şurasında kaç aydır yiyorsunn ...hemen heyecan yapma !..

Zaten hep yedigim bisey canim severim ama simdi korktum ara yedim belki bilmedigim
zamanlardada yedim insallah doktorum yarin kontrol eder beni
bak iste o kadar konustuk yine cani istiyor elimde degilki benimde

Zaten hep yedigim bisey canim severim ama simdi korktum ara yedim belki bilmedigim
zamanlardada yedim insallah doktorum yarin kontrol eder beni
bak iste o kadar konustuk yine cani istiyor elimde degilki benimde

oy kıyamam sana sabredeceksin cnm benim şunun surasında kaç ay kalmış :)

evet kesinlikle belirt kontrol etsin seni..

oy kıyamam sana sabredeceksin cnm benim şunun surasında kaç ay kalmış :)

evet kesinlikle belirt kontrol etsin seni..

off ya ne bilim ben iyice korktum bak ama normalde bebek 3,aydan sonra anneden beslenmeye baslamamzmi ben öyle biliyorum ablamin doktorundan falan ama

kıZLAR öpüyorum sizleri...ben kaçar...gece gelebilirsem görüşürüs..kendinize iyi bakın.

Hayırlı akşamlar.

anladim tatlim ama diger alabaliklar daha iyi cunku hamsi cok yagli...yok tatlim merak etme bir sey olamaistir merak etme

kizlar ben cikiiyorum yarin is gunu mecbur artik yarin gidecem kendinize iyi bakin islerim var az bir sey yaptigim zaman acarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…