kizlar ben cikiiyorum yarin is gunu mecbur artik yarin gidecem kendinize iyi bakin islerim var az bir sey yaptigim zaman acarim
Ben geldim kızlar....:79::80:
bebişim benide ekle listene klomen ve çatlatma iğnesiyle ilk ayımda kaldım dün hcg m 87 çıktı bide ultrasona girip keseyi görürsem süper olucak inşallah oda haftaya....
size bir sorum olacak adte gunum gecmişti bes gun sonra bıraz lekelenme oldu bırer gun arayla kahverengı lekeler oldu şimdi yok hafif bulantılarım var dun gece bı test yaptım negatıf olur dıye umursamamıstım sabah baktım ıkıncı çizgi hafif pembe emın olamadım eczaneye gıttım baska bı markanın testını aldım o negetıf cıktı .... şimdi ben hamilemiyim deılmıyım hiç bişi anlamadım. Lütfen yardımcı olun
Kızlar bişey soracam benim adetim dündü fakat çok az bir kahverengi akıntım geldi bugün kesildi
ne olduğunu anlayamadım sizce nedir.
[/B][/FONT]asliyan.....................................................................Nisan anne adayıııı
evet ultrasonda belli oluyor. 6 -7 haftalıkken boş bir gebelik kesesi görülüyo ama içi boş işte... doktorum emin olmak için 8. haftaya kadar tekrar tekrar kontrol etti ama sonuç değişmedi. üstelik kese normal büyümeye devam etti. aniden kanaman başlayabilir alınması gerekir dedi nitekim dediği oldu. aynı gece şiddetli kanama ile kese düştü. allah kimsenin başına vermesin çok daha kötülerini yaşayanlar var ama insanın başına ne gelse en kötüsü gibi geliyo...
selam arkadaslar bende hamıle kalmak ıstıyorum kendılıgınden zor gorunuyor cunku spermde sorun var ama bı umut dıyorum bakalım hayırlısı yazın ılk tup bebek denememız olumsuz sonuclandı yaza 2. dıyoruz
bebişim nasılsınnnn!!! ben yeni geldimm kimseler yok cnmmm!!!
bn aranıza katıldıktan 1-2hafta sonra hamile oldugumu öğrendim şuan 5+5günlük hamileyim.size bişi sormak istiorum hamileligimin 6.ayı temmuza ramazana gelio.oruc tutsam bi sorun olur mu.gunler uzun ve sıcak dıe.çok takıldım buna yaa.daha cok var biliorum ama bi yardımederseniz çok sevinirim
slm kizlarrrrrrrr,ben geldimmmmmmmmm:79::79::79:
nasilsinizzzzzzzzzzzzz
slm kizlarrrrrrrr,ben geldimmmmmmmmm:79::79::79:
nasilsinizzzzzzzzzzzzz
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Yine aynı zamanda geldik öyleyse....Merak etme gelirler şimdi....
Biz ayağımızı sürüyoz ya kız.....
Hoşgeldin canım.....:79::80:
İyilik senden naber?
mrb cnmm hoşgeldinnnnnnnnnn!!!
hosbulduk bende iyilik ne olsun...
Ağrıların ve belirtilerin ne durumda canım?
iyi akşamlar herkese nasılsınız :)
ya ben kendimi dinlemeyim dedikçe akılımdan hiç çıkmıyor oram buram ağrıyo sonra ümitleniyorum
ya kafama bişey düşsede hafızamı kaybetsem hatırlamasam hiçbişey
merhaba kızlarrrrrrrrr
nasılsınızzz
ben hemen bir geçmişe döneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?