hosgeldin canim..
iyiyz tsk.ederiz.
sen nasilsin..
iyi akşamlar herkese nasılsınız :)
ya ben kendimi dinlemeyim dedikçe akılımdan hiç çıkmıyor oram buram ağrıyo sonra ümitleniyorum
ya kafama bişey düşsede hafızamı kaybetsem hatırlamasam hiçbişey
agrilarim hala devam ediyor..onu disinda baska birseyim yok cok sukur...
yarin doktora gidicez bakalim mercimegimizi gorebilecekmiyizzzz
merhaba kızlarrrrrrrrr
nasılsınızzz
ben hemen bir geçmişe döneyim
hosgeldin canim...
hamilelik berlirtilerimi canim,test yapppp:26:
arkadaşlar dün gece için kusura bakmayıııııııııııııııııınnn destekleriniz için teşekkürler ben çıktıktan sonra yazdıklarınız için çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
TEŞEKKÜR ETMEK İSTERİMMMM!!SADECE BUGÜNLERDE BİRAZ GARİP OLDUP SİZLRİNDE KEYFİNİZİ KAÇIRMAK İSTEMEDİM AÇIKCASIII GÜNÜM AZ KALDI VE BENDE HİÇ AMA HİÇ BELİRTİ YOKKK!!O NEDENLE YANİ YOKSA BİŞEYY YOOKKKK!!SAĞOLUNNN . ÇOK TATLISINIZZZ. AZ ÖNCE OKUDUM YAZDIKLARINIZI DUYGULANDIMM
Daha yeniyse canım belki Bahar gibi sen de sadece keseyi görürsün,biraz büyükse belki gözükür bebiş....:81::81:
Kaç haftalıkmış öğrenirsin de canım....Ayyyy......:81:
arkadaşlar dün gece için kusura bakmayıııııııııııııııııınnn destekleriniz için teşekkürler ben çıktıktan sonra yazdıklarınız için çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
TEŞEKKÜR ETMEK İSTERİMMMM!!SADECE BUGÜNLERDE BİRAZ GARİP OLDUP SİZLRİNDE KEYFİNİZİ KAÇIRMAK İSTEMEDİM AÇIKCASIII GÜNÜM AZ KALDI VE BENDE HİÇ AMA HİÇ BELİRTİ YOKKK!!O NEDENLE YANİ YOKSA BİŞEYY YOOKKKK!!SAĞOLUNNN . ÇOK TATLISINIZZZ. AZ ÖNCE OKUDUM YAZDIKLARINIZI DUYGULANDIMM
nerdeeee bana öle geliyor herzamanki gibi6 aydır yaşıyorum bu sendromu özelikle son 3 aydır.hatta sonra farkettimki ilk 3 ay yumurtlama dönemlerimi yanlış hesaplamışım 14. günü baştan beri saymamışım bu demek oluyorki 21.günleri çalışmışız hep :) cahillik işte ne biliyim ama şimdi masterimı tamamladım yar.doçum :)
daha hiç test yapmadım bakalım ne zaman ilk testim kısmet olaacak
canım biliyosun hepimiz aynı durumlardayız,o yüzden anlıyoruz seni.....
kuzucum birgün var aramızda ve inanki bende senin gibiyim bugün sabah 9 da yattım düşünmekten gözüme uyku girmiyor.işte gelip burda konuşup rahatlıyoruz içimize atmıyoruz ozaman daha kötü oluyor çünkü.arkadaşlar dün gece için kusura bakmayıııııııııııııııııınnn destekleriniz için teşekkürler ben çıktıktan sonra yazdıklarınız için çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canimmmm cok takma ya kafaya psikoloji denilen birsey kalmiyor insandaaaaaaa..
oluruna birakkkk,rahatla birazzzzzzzz
bende istiyorum ama nasıl ?
cok iyi anliyorum seni allahim sabir versin bizlere insalah guzel haberler aliriz
İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ
ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile7 haftalık
Bahar1212....................hamiş.............................Hamile4 haftalık
Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede
Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile
Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede
Ukte8085...........................hamiş............................Hamile4 haftalık
Nissam...................................hamiş............................Hamile
Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile
Pnr30.............................hamiş....................................Hamile
Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede
Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede
Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede
Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede
AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede
Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede
Aylic...................................20 Mart................................Beklemede
Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı
Cute...............................20 Mart...........................Beklemede
Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede
Evanur........................26 Mart....................................Beklemede
Fsane21.........................hamiş.............................Hamile7 aylık
Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede
Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede
Beklemede....................31 Mart............................Beklemede
Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede
Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede
Cimeka...........................................................Nisan anne adayı
Ozgur80.....................................................Nisan anne adayı
Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede
Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede
_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede
Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede
Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı
Matnes........................................................Nisan anne adayı
Asliyan..............................................................Nisan anne adayı
Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede
Zevol...............................................................Mayıs anne adayı
Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
amin evanurcum inşallah hepimizde annelik duygusunu yaşarız umarım en kısa zamanda
insallah senin agrin varmiydi ilk zamanalr
evanurcum ne desem yalan olur okadar güvenemiyorum kendime artık ne hissettiğimi bile anlamıyorum
ama sanki adet olacakken yaşadıklarım bunlar
nasilsiniz kizlar ben bi hata yaptim zararini bilmeden en az 6 yada 6 defa diyim
belki ilk haberim yokkende yemis olabilirim cigköfte yedim ama bilmiyordum
zararni tabi insallah bisey olmamistir bebislere ama cok korkuyorum halen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?