Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

arkadaşlar dün gece için kusura bakmayıııııııııııııııııınnn destekleriniz için teşekkürler ben çıktıktan sonra yazdıklarınız için çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

TEŞEKKÜR ETMEK İSTERİMMMM!!SADECE BUGÜNLERDE BİRAZ GARİP OLDUP SİZLRİNDE KEYFİNİZİ KAÇIRMAK İSTEMEDİM AÇIKCASIII GÜNÜM AZ KALDI VE BENDE HİÇ AMA HİÇ BELİRTİ YOKKK!!O NEDENLE YANİ YOKSA BİŞEYY YOOKKKK!!SAĞOLUNNN . ÇOK TATLISINIZZZ. AZ ÖNCE OKUDUM YAZDIKLARINIZI DUYGULANDIMM

Hoşgeldin canım....:79::80:

Kız boşver hafızanı kaybetme ,sonra aynı şeyleri ba daha mı öğreneceksin....

agrilarim hala devam ediyor..onu disinda baska birseyim yok cok sukur...
yarin doktora gidicez bakalim mercimegimizi gorebilecekmiyizzzz

Daha yeniyse canım belki Bahar gibi sen de sadece keseyi görürsün,biraz büyükse belki gözükür bebiş....:81::81:

Kaç haftalıkmış öğrenirsin de canım....Ayyyy......:81:

merhaba kızlarrrrrrrrr
nasılsınızzz
ben hemen bir geçmişe döneyim

Hoşgeldin canım.....:79::80:

Bak fazla kalma geçmişte.... Çabuk gel muhabbeti kaçırdım deme sonra....

hosgeldin canim...
hamilelik berlirtilerimi canim,test yapppp:26:

nerdeeee bana öle geliyor herzamanki gibi 6 aydır yaşıyorum bu sendromu özelikle son 3 aydır.hatta sonra farkettimki ilk 3 ay yumurtlama dönemlerimi yanlış hesaplamışım 14. günü baştan beri saymamışım bu demek oluyorki 21.günleri çalışmışız hep :) cahillik işte ne biliyim ama şimdi masterimı tamamladım yar.doçum :)
daha hiç test yapmadım bakalım ne zaman ilk testim kısmet olaacak

canim takma kafaya ...
hersyi olruna birak,hic ummadigin anda geliveriri..
benim oyle olduuuuuuu

Daha yeniyse canım belki Bahar gibi sen de sadece keseyi görürsün,biraz büyükse belki gözükür bebiş....:81::81:

Kaç haftalıkmış öğrenirsin de canım....Ayyyy......:81:

evet daha cok yeniymis göreyimde yalniz kese olsun
onada raziyim..
ayyy cok heyecanlandimmmmmmmmmmmm

Canım biliyosun hepimiz aynı durumlardayız,o yüzden anlıyoruz seni.....

canimmmm cok takma ya kafaya psikoloji denilen birsey kalmiyor insandaaaaaaa..
oluruna birakkkk,rahatla birazzzzzzzz

kuzucum birgün var aramızda ve inanki bende senin gibiyim bugün sabah 9 da yattım düşünmekten gözüme uyku girmiyor.işte gelip burda konuşup rahatlıyoruz içimize atmıyoruz ozaman daha kötü oluyor çünkü.
benim belirtiler tamamen saçmalık çünkü unutuncu bişey yok kendime bir kulak versem neler neler var
hem geçtiğimiz adette kendimi bir dinleyim dedim inanırmısın yine aynı belirtiler bukadarına pes dedim kendi kendime
adetle gebelik belirtileri benzesede mutlaka spesifik bir belirti oluyor ve bende de bişey yok

ben geldim kizlar ama acilen sizlere bir sey sormak istiyorum...

ben ilkinde asilama oldugum zaman cok agrim vardi kasik agrim falan ilk gunden baslayarak kahveringi tarzinda akntilar 3gun boyunca boyleydi sonra kesildi sonra 7.gunden basladi 13.gunumdede adet oldum adet olana kadar kasik agrilarim devam etti canimin aci seyler cekmesi falan filan..

ikincisindede aksine hic agrim yok neden ki acaba boyle bir sey yasayan oldumu aranizda

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 7 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................20 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Ozgur80.....................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

maşallah Allah nazarlardan korusun topiğimizde 7+2(asi )=9 tane bebeğimiz var :)))))

evanurcum ne desem yalan olur okadar güvenemiyorum kendime artık ne hissettiğimi bile anlamıyorum
ama sanki adet olacakken yaşadıklarım bunlar

ama tatlim egerki hamileysen inslahda oylesindir az kalmis senin test gunune 18martda tarihin sen adet agrilarim var diye sakin uzulme cunku bak bana bn daha cuma gunu asilama buguden basladi adet agrilarim..ben sana ilk yaptirdigin zamani sordum yani 3gun boyunca asilamadan sonra

nasilsiniz kizlar ben bi hata yaptim zararini bilmeden en az 6 yada 6 defa diyim
belki ilk haberim yokkende yemis olabilirim cigköfte yedim ama bilmiyordum
zararni tabi insallah bisey olmamistir bebislere ama cok korkuyorum halen

nasilsiniz kizlar ben bi hata yaptim zararini bilmeden en az 6 yada 6 defa diyim
belki ilk haberim yokkende yemis olabilirim cigköfte yedim ama bilmiyordum
zararni tabi insallah bisey olmamistir bebislere ama cok korkuyorum halen

Canım senin yediğin çiğ köfteler gerçek çiğ köftemiydi ki?

Burda etsiz çiğ köfte var hep....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…