Canım senin yediğin çiğ köfteler gerçek çiğ köftemiydi ki?
Burda etsiz çiğ köfte var hep....
ama tatlim egerki hamileysen inslahda oylesindir az kalmis senin test gunune 18martda tarihin sen adet agrilarim var diye sakin uzulme cunku bak bana bn daha cuma gunu asilama buguden basladi adet agrilarim..ben sana ilk yaptirdigin zamani sordum yani 3gun boyunca asilamadan sonra
evet canim burda azda olsa koyuyolar yani esimin aldigi yerde
bilemedim iste
cnnnnnnnnnmmmmmmmmmm sen yeni hamile kalmadınmıııı korkma bebeğimmmm!allah korusun tamam çok kötü bişey yapmışsın amaaa şimdi bebeğini etkilemez 2 3 ay sonra çok dikkatli olll bu araddaaaaaaa 2 3 gün iyi pişmiş sebze yemekleri yeee ettten deniz ürünlerinden uzak dur okkk
evet canim burda azda olsa koyuyolar yani esimin aldigi yerde
bilemedim iste
nasilsiniz kizlar ben bi hata yaptim zararini bilmeden en az 6 yada 6 defa diyim
belki ilk haberim yokkende yemis olabilirim cigköfte yedim ama bilmiyordum
zararni tabi insallah bisey olmamistir bebislere ama cok korkuyorum halen
yok canım ben aşılama yaptırmadım ama yaptıranlardan duyduğum aynı senin gibiydi inşallah tutmuştur bebişin:)
cok sagol canim ya icim rahatladi az da olsa tamam sebze agirlikli besleneyim en iyisi
bi dahami yokk yarin doktara gidecegim insallah kontrol eder danisacagim hemde söylim doktorada
tekrar tesekkür ederim
Canım sıkma canını Biiznillah (Allah'ın izniyle ) bişey yoktur....
Bundan sonra dikkat edersin olur biter canım.....
İyi yıkanmamış sebze,meyve ve çiğ etten uzak durman yeterli....
Kafana takıp da içini sıkma canım....
kızcem no panik ben geçen ay dr gittiğimde dr agrın olursa ilaç iç korkma ilk 4 hafta hiçbişye olmaz dedi.çiğ köfte normaldede zararlı zaten ama yiyoruz bende çok severim.bundan sonra yemezsin olur biter kafanı bile takma emi
tabiki doktora mutlaka danışş için rahatlasınnn!! Ama hadiii kafanı bozmaaaaa dağıt kafanııı!!doktorda sana diyecekki !!hımmmmkızacaaak bidaha çiğ et salam sosis deniz ürünleri yokkkkkkkkkkkkk
tabiki doktora mutlaka danışş için rahatlasınnn!! Ama hadiii kafanı bozmaaaaa dağıt kafanııı!!doktorda sana diyecekki !!hımmmmkızacaaak bidaha çiğ et salam sosis deniz ürünleri yokkkkkkkkkkkkk
Cok sagol canim ya icim rahatladi az da olsa tamam sebze agirlikli besleneyim en iyisi
bi dahami yokk yarin doktara gidecegim insallah kontrol eder danisacagim hemde söylim doktorada
tekrar tesekkür ederim
cnm bu arada maydanozzz nane den de bu aralar uzak dur
canim bir sey olamamisdir merak etme ama birdahakine hamile olmasan bile etsiz cigkofte ye hep cunku zararli etli yemek..rahat ol bir sey olmaz...canim balik ye buglama brokoli bol bol demir agirlikli beslen istersen dr.gittgin zaman liste al jinekologundan hangi gun ne yiyecen bebek 5 aylik olunca ne yiyecen doguma kadar saglikli beslenme listeleri var bnce dr.dan iste hems enin icinde daha rahat olur cunku hergun neyapacam diye dusunmezsin
Canım bu dediğimiz olay toksoplazmozis....
Kedilerin bağırsağında üreyen bir parazit....Bu parazit kedinin dışkısıyla atıldığı için onun değdiği sebze meyveler de o yüzden buna giriyor....Eğer bu dışkının değdiği otlarla beslenen inek sığır koyun gibi hayvanlara da bulaşıp sindirim sistemine geçiyor....Kas dokusu içine geçerek hayvanı enfekte ediyor....Yani bu hayvanların eti iyi pişirilmezse insana bu şekilde de bulaşabiliyor....
Canını sıkma,kafana takma bol bol dua et canım....Biiznillah bişey yoktur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?