bebişim seray8686 vardı dünkü hamilemiz onuda eklesene listemize yoksa varda benmi görmedim
merhaba arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr
Haklisin evacim akillandim artik bence zaten vericektir
doktor ama su gercekki su ara pek sebze istemiyo canim ama dinliycem
sizleri sebzeye devam etmem lazim
Sagol kizcem yemem artik öyle seyler
aman bugün yediklerim nereye gitti bilmiyorum korkudan zaten
merhaba arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr
selam hosgeldin
tesekkür ederim canim ben herseyi burdan ögreniyorum iste bu site bu yöndende faydali en azindan benim icin insallah olmamistir canim kötü hissetmiyorum iyiyim meyve yedim zaten
tabi tabi hamile olsanda olmasanda ye sebze gibisi varmi herseyi mevsimininde ye ama sakin mevsiminde olmayan seyler ama artik hamileyken asermezsen tabiki
Dediğim gibi meyve ve sebzeleri de iyi yıka canım....
hoşbuldum.....:79::79:
Canım istemişmiydi ki eklenmeyi?Ben isteyenleri ekliyorum ya....Napim ekliyeyim mi?
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Hamile kalmak mı istiyorsun, hamile misin canım?
kızçem adaçayıda içilmiyormuş hamileyken aklında olsun
Ayy sorma ya abuk subuk seylere aseriyorum
neyse artik olmassa corba falan atistiracagim zaten sabahlari canim bisey istemiyor
Hamilemisin yoksa bebis mi istiyorsun canim ??
bak corbada cok iyi olur senin icin vitaminli yap onu ben mesela mercimek corbasi yaparken icine karni bahar koyarim brokoli buruksel lahana mercimek havuc pistikden sonrada bir guzzel mikserdende gecririm onu olur biter genelde vitaminlilerinden sec...herseyi mevsiminde yee sen en guzeli dr.soyle sana liste versin hem hergun dusunmeyecen ne yiyeyim diye...aaaa ama bak sabah yemen lazim en onemli ogun sabah bir bardak sur balli ekmek peynir harslanmis yumurta falan yeee bir dilim ekmeklede olsa mutlaka yemen lazim sabah birde sana tavsiyem cay ve kahve iciyorsan hemen kes onlari cay demir eksikligi yapiyor kahvede kafein cok zararli cunku sende bir tane yok iki tane var ona gore
kızçelerim ben bugün erkenciyim yarın sabah 6 çıkacaz evden arkadaşımı doğuma götürecez Allahın izniyle önce sizdende dua istiyorum.ben çıkıyorum 3 saatlık uykuyla duruyorum uyumasamda yatacam.
hepinizi öperim :)))) buarada arkaşımdan heyecanlıyım kaç kere aradım bugün inşallah sağ sağlım kurtulur küçük meleğide kucagımıza alıp geliriz eve.
bebiş isyiyorum... Haöileyimdemeyi çok isterdim am maalesef.... Bekliyoruz bakalım... Bu ay adet tarihime 11-12 gün var... çalışmalar son gaz devam.... Hayırlısı hakkımızda
ooo cay icmiyorum tatlim ama senin tarifin cok güzel bilirim ama
iste ben pisiremiyorum tiskiniyorum kokudan bile
kahvalti yapiyorum zaten yemesem midem bulaniyor ayrica tatli olan seyler sevmiyorum bal pekmez recel gibi hic sevmem normaldede yemem
ahh keske sen doktorum olaydin listeyi yapmisin sen
kızlar iyi geceler ben geldim:79::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?