Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Haklisin evacim akillandim artik bence zaten vericektir
doktor ama su gercekki su ara pek sebze istemiyo canim ama dinliycem
sizleri sebzeye devam etmem lazim

tabi tabi hamile olsanda olmasanda ye sebze gibisi varmi herseyi mevsimininde ye ama sakin mevsiminde olmayan seyler ama artik hamileyken asermezsen tabiki

tabi tabi hamile olsanda olmasanda ye sebze gibisi varmi herseyi mevsimininde ye ama sakin mevsiminde olmayan seyler ama artik hamileyken asermezsen tabiki

Ayy sorma ya abuk subuk seylere aseriyorum
neyse artik olmassa corba falan atistiracagim zaten sabahlari canim bisey istemiyor

Canım istemişmiydi ki eklenmeyi?Ben isteyenleri ekliyorum ya....Napim ekliyeyim mi?

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

Hamile kalmak mı istiyorsun, hamile misin canım?

isteyip istemediğini bilmiyorum ama burda bizimle paylaştığına göre eklenmesinde sakınca yoktur herhalde diye düşünüyorum ama sen bilirsin istersen online olduğunda ona soralım

Ayy sorma ya abuk subuk seylere aseriyorum
neyse artik olmassa corba falan atistiracagim zaten sabahlari canim bisey istemiyor

bak corbada cok iyi olur senin icin vitaminli yap onu ben mesela mercimek corbasi yaparken icine karni bahar koyarim brokoli buruksel lahana mercimek havuc pistikden sonrada bir guzzel mikserdende gecririm onu olur biter genelde vitaminlilerinden sec...herseyi mevsiminde yee sen en guzeli dr.soyle sana liste versin hem hergun dusunmeyecen ne yiyeyim diye...aaaa ama bak sabah yemen lazim en onemli ogun sabah bir bardak sur balli ekmek peynir harslanmis yumurta falan yeee bir dilim ekmeklede olsa mutlaka yemen lazim sabah birde sana tavsiyem cay ve kahve iciyorsan hemen kes onlari cay demir eksikligi yapiyor kahvede kafein cok zararli cunku sende bir tane yok iki tane var ona gore

ooo cay icmiyorum tatlim ama senin tarifin cok güzel bilirim ama
iste ben pisiremiyorum tiskiniyorum kokudan bile
kahvalti yapiyorum zaten yemesem midem bulaniyor ayrica tatli olan seyler sevmiyorum bal pekmez recel gibi hic sevmem normaldede yemem
ahh keske sen doktorum olaydin listeyi yapmisin sen

kızçelerim ben bugün erkenciyim yarın sabah 6 çıkacaz evden arkadaşımı doğuma götürecez Allahın izniyle önce sizdende dua istiyorum.ben çıkıyorum 3 saatlık uykuyla duruyorum uyumasamda yatacam.
hepinizi öperim :)))) buarada arkaşımdan heyecanlıyım kaç kere aradım bugün inşallah sağ sağlım kurtulur küçük meleğide kucagımıza alıp geliriz eve.

tabi kizcem git sen ALLAH YARDIMCISI OLSUN ARKADASININ BI SOLUKTA DOGURUR INSALLAHH KÜCÜK MELEGIN KOKUSUN CEK SÖYLE ICINE RABBIM SANADA VERSIN HAYIRLI GECELER

ayy canim yaaa keske sana yakin olsaydimda zorla yedirirdim sana istifra etsende farketmezvitamin gitmistir bebeklere ama bal cok yararli biliyorsun pekmze zorlama kendini ama bali mutlaka yemen lazim sakin tereyagigis falan bunlardan uzak dur mutlaka peynir yee ve sut ic sabah birtane aksam yatarken bir tane ama sakin markasiz sutlerden alma birde tarihlerine cok iyi bak gidalarinin..birak dr.u yakin olsaydim simdiye kadar yemistin bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…