Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

tamam canim hadi bakalim allah kurtarsin insallah sagsaglim saglikli bir dogum yapar allahim yardimcisi olsun arkadasinin

Kiss korktum valla senden süt icemiyorum yogurt yiyorum olmazmi oda sütten oluyo
senin bebisin gelsinde bu ay görcem ben seni zorla yedirmek neymis
esim bile yediremiyo ama suan nedense bi bulanti geldi aksamlari pek olmazdi bilemedim simdi

iyiyim canım sağol sen nasılsın mide bulantıların başladı galiba

Sabahlari oluyo gülcüm yemek yiyince geciyo ama istifra etmiyorum
ama aclikta oluyo heralde sabahta ama simdide var ilk oldu aksamlari
sabah kalkinca aklima hemen yemek geliyor ne yesem diye düsünüyorum
uyuyamiyorumda kalkiyorum hemen

yok kiz ne korktun bnden ...yogurta ye ama sutde ic dik birden ic isde..

ben yemeklerden falan bahsettim yaa oyuzden neyse simdi seni allak bullak etmeyeyim iyice bulanlmasin migden...

asicim yaa bak sana ne diyecem sen asilama oldugun zaman agrin oldumu ilk gunlerde falan

selam kızlar ben 2 ay oldu nerdeyse regl olmadım ama daha önce hiç olmamıştı söktürü içtim ama 4 gün geçti gene olmadım.doktora gittim pco oluşuyor 8 ayda birden fazla kg almışım ondan dolayı olmuş ve zayıflayana kadar çocuğun olmaz ve regl olamazsın dedi böyle bişey varmı duydunuzmu pco lu olupda hamile olan varmı??

bitanem düzeltelim ben asilama olmadim senin gibi
catlatma ignesi oldum canim
1,cisinde evet cok olmustu agrim hastaneye gidiyodum resmen agridan zaten tutmamisti
sonra 2.cisi oldu cok rahat gecirdim o süreci fazla agrim olmadi tabi bizde bos durmadik
sende sadece asilamana güvenme arkadasim

canım yeni başlıyor bulantıların genellikle 8. haftada başlıyor benim öyle olmuştu birdenbire başlamıştı zor oluyor ama o bile güzel yeterki bebişlerin sağlıklı olsun tatlım

aman ne bilem ben isde hos gorun beni bu durumda anladim canim zaten basladik dunden beri calismalara bugunde yaptik..artik yarinda devam calismalar

canım sen klomenle hamile kaldın demi kaçıncı ayda oldu önceki aylarda kaç yumoşun vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…