kızlar iyi geceler ben geldim:79::80:
Hosgeldin canim nasilsin?
selam canim hosgeldin naber
kızçelerim ben bugün erkenciyim yarın sabah 6 çıkacaz evden arkadaşımı doğuma götürecez Allahın izniyle önce sizdende dua istiyorum.ben çıkıyorum 3 saatlık uykuyla duruyorum uyumasamda yatacam.
hepinizi öperim :)))) buarada arkaşımdan heyecanlıyım kaç kere aradım bugün inşallah sağ sağlım kurtulur küçük meleğide kucagımıza alıp geliriz eve.
ayy canim yaaa keske sana yakin olsaydimda zorla yedirirdim sana istifra etsende farketmezvitamin gitmistir bebeklere ama bal cok yararli biliyorsun pekmze zorlama kendini ama bali mutlaka yemen lazim sakin tereyagigis falan bunlardan uzak dur mutlaka peynir yee ve sut ic sabah birtane aksam yatarken bir tane ama sakin markasiz sutlerden alma birde tarihlerine cok iyi bak gidalarinin..birak dr.u yakin olsaydim simdiye kadar yemistin bunlari
iyilik canım sen nasılsın :79:
iyiyim canım sağol sen nasılsın mide bulantıların başladı galiba
Kiss korktum valla senden süt icemiyorum yogurt yiyorum olmazmi oda sütten oluyo
senin bebisin gelsinde bu ay görcem ben seni zorla yedirmek neymis
esim bile yediremiyo ama suan nedense bi bulanti geldi aksamlari pek olmazdi bilemedim simdi
sukur canim ne olsun isde sayli gunlerimi beklmiyorum stresli bir sekilde
yok kiz ne korktun bnden...yogurta ye ama sutde ic dik birden ic isde..
ben yemeklerden falan bahsettim yaa oyuzden neyse simdi seni allak bullak etmeyeyim iyice bulanlmasin migden...
asicim yaa bak sana ne diyecem sen asilama oldugun zaman agrin oldumu ilk gunlerde falan
canım senin aşılamamı yapılacaktı yoksa karıştırdımmı
Sabahlari oluyo gülcüm yemek yiyince geciyo ama istifra etmiyorum
ama aclikta oluyo heralde sabahta ama simdide var ilk oldu aksamlari
sabah kalkinca aklima hemen yemek geliyor ne yesem diye düsünüyorum
uyuyamiyorumda kalkiyorum hemen
bitanem düzeltelim ben asilama olmadim senin gibi
catlatma ignesi oldum canim
1,cisinde evet cok olmustu agrim hastaneye gidiyodum resmen agridan zaten tutmamisti
sonra 2.cisi oldu cok rahat gecirdim o süreci fazla agrim olmadi tabi bizde bos durmadik
sende sadece asilamana güvenme arkadasim
yapildi canim cuma gunu ikinci oldul asilama ama hic agrim yok
canım yeni başlıyor bulantıların genellikle 8. haftada başlıyor benim öyle olmuştu birdenbire başlamıştı zor oluyor ama o bile güzel yeterki bebişlerin sağlıklı olsun tatlım
bitanem düzeltelim ben asilama olmadim senin gibi
catlatma ignesi oldum canim
1,cisinde evet cok olmustu agrim hastaneye gidiyodum resmen agridan zaten tutmamisti
sonra 2.cisi oldu cok rahat gecirdim o süreci fazla agrim olmadi tabi bizde bos durmadik
sende sadece asilamana güvenme arkadasim
bir aydamı iki tane yoksa daha önce tutmadımı
aman ne bilem ben isde hos gorun beni bu durumda anladim canim zaten basladik dunden beri calismalara bugunde yaptik..artik yarinda devam calismalar
ilkini subatin 9unda yaptirmistim ikincisinide martin 11 inde asilama oldum 26sindada sonuc olacam isde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?