isteyip istemediğini bilmiyorum ama burda bizimle paylaştığına göre eklenmesinde sakınca yoktur herhalde diye düşünüyorum ama sen bilirsin istersen online olduğunda ona soralım
bebiş isyiyorum... haöileyimdemeyi çok isterdim am maalesef.... bekliyoruz bakalım... bu ay adet tarihime 11-12 gün var... çalışmalar son gaz devam.... hayırlısı hakkımızda
kızçelerim ben bugün erkenciyim yarın sabah 6 çıkacaz evden arkadaşımı doğuma götürecez Allahın izniyle önce sizdende dua istiyorum.ben çıkıyorum 3 saatlık uykuyla duruyorum uyumasamda yatacam.
hepinizi öperim :)))) buarada arkaşımdan heyecanlıyım kaç kere aradım bugün inşallah sağ sağlım kurtulur küçük meleğide kucagımıza alıp geliriz eve.
kızlar iyi geceler ben geldim:79::80:
canım sen klomenle hamile kaldın demi kaçıncı ayda oldu önceki aylarda kaç yumoşun vardı
kimse yokmu bu durumda olan yada fikri olan :80::80:selam kızlar ben 2 ay oldu nerdeyse regl olmadım ama daha önce hiç olmamıştı söktürü içtim ama 4 gün geçti gene olmadım.doktora gittim pco oluşuyor 8 ayda birden fazla kg almışım ondan dolayı olmuş ve zayıflayana kadar çocuğun olmaz ve regl olamazsın dedi böyle bişey varmı duydunuzmu pco lu olupda hamile olan varmı??
kimse yokmu bu durumda olan yada fikri olan :80::80:
Yok tatlim ben igne kullanmistim menogon kullandim yumurta gelistirici
sonra catlatma ignesi oldum 2.catlatma ignemdi 3 yumosum vardi iste 2si tuttu canim
Üzgünüm canim her hangi bi fikrim yok
Hoşgeldin canım:79::80: ,nasılsın?
yani ilk denemede oldu öylemi
canım daha once klomen,çatlatma iğnesi falan kullandınmı aşılamaya nasıl karar verdiniz
nasılsın canım bebiş nasıl büyüdümü
kimse yokmu bu durumda olan yada fikri olan :80::80:
BEBISLER iyi canim 7 haftalik oldular idare ediyorum
sen nasilsin ?
aman klomen mi bana hic iyi gelmedi tam tamina 6 ay boyunca kullandim gunde 4tane aliyordum sonunda faydasi olmadi gibi zarari oldu bana...isde belili gnlerde iliski falan filan...
sonra dr.degistirdim klomen le isimiz yok dedi en yuksegini kullanmissin ama neden 6ay boyunca bukadar uzun dr.kullandirdiki dedi anlamadim dedi..sonra bana gobekden puregon isminde igne verdi sonra prengly isminde catlama ignesi ilkindede bunlari kullandim ikincisindede...asilama yapilmasi lazimdi bnce cunku otekiler zaman kaybi olmustu artik bizim icin esimde hic bir sorun yok bnde pco var oyuzden hemen asilama
selam kızlar ben 2 ay oldu nerdeyse regl olmadım ama daha önce hiç olmamıştı söktürü içtim ama 4 gün geçti gene olmadım.doktora gittim pco oluşuyor 8 ayda birden fazla kg almışım ondan dolayı olmuş ve zayıflayana kadar çocuğun olmaz ve regl olamazsın dedi böyle bişey varmı duydunuzmu pco lu olupda hamile olan varmı??
selam kızlar ne zamandır ben geliyorum kimse yok nasılsınız
selam kızlar ne zamandır ben geliyorum kimse yok nasılsınız
iyiolmaya çalışıyorum canım halen regl olmadım yumurtlama günümde hormanlarımda karıştı çok kötüyüm bugün bebiş bataniyesi aldım biliyorum çok bekletmicek annesini Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?