tşk ederim onay alınca daha çok hoşuma gittiler e siz ,siz düşünmedinizmi?
merhaba arkadaslar bende 2. bebek dusunuyorum hatta belkıde hamıleyımdır sat 21 ocak yanı 20 subatta reglı olmam gerekıyo ancak ozaman test yapabılcem sabırsızlanıyorum bı test yaptırdım ama cok erken oldugu ıcın cıkmadı bu ay karar verdık bebek yapmaya bakalım hayırlısı sabırsızlıkla beklıyorum rabbım tum ısteyenlere bu ara mayıs 26 da 3 yasında olucakbı oglum var
merhaba arkadaslar bende 2. bebek dusunuyorum hatta belkıde hamıleyımdır sat 21 ocak yanı 20 subatta reglı olmam gerekıyo ancak ozaman test yapabılcem sabırsızlanıyorum bı test yaptırdım ama cok erken oldugu ıcın cıkmadı bu ay karar verdık bebek yapmaya bakalım hayırlısı sabırsızlıkla beklıyorum rabbım tum ısteyenlere bu ara mayıs 26 da 3 yasında olucakbı oglum var
Hoşgeldin canım aramıza sen de....:79:
Senin tecrübelerinden de faydalanırız canım yaa....Önceki hamileliğinde ne gibi belirtiler yaşamıştın,nasıl farketmiştin hamileliğini?
Bak gördün mü Baharcım gece hareketleniyor burası....demiştim ya sana 12'den sonra gelirler diye....
Benim çok uykum geldi yaaaklım da siz de kalacak ama yarın okurum artık geçmişi.....
Ben çıkıyorum kızlar.....Size iyi sohbetler.....İyi geceler.....Yarın görüşürüz....:79::80::79::80:
Hoşgeldin canım aramıza sen de....:79:
Senin tecrübelerinden de faydalanırız canım yaa....Önceki hamileliğinde ne gibi belirtiler yaşamıştın,nasıl farketmiştin hamileliğini?
sinemcim aradanda 3 yıl geçmiş ama hatırlıyormusun ilk neler hissettin gebeliğinde yani en göze çarpan belirtiler nelerdi
ahh bız bunları sora sora yaslancazmı neeee
oncelıkle hosbulduk bu kadar cabuk yanıt gelıcegını tahmın etmemıstım sevındım
ılk hamılelıgımde mıde bulantısı kokulardan tıksınme doner sıgrar vs ve goguslerımde dolgunluk agrı ve uclarda koyulasma yasamıstım ılk aylarda hatta ılk ayda suan suan azda olsa tıksınmem var ama pıskolojıkte olabılır bılemıyorum bu ay hamıle kalma olasılıgım pek yuksek deıl cunku adet bıtımınden 5 sonra hamıle kalma olasılıgı dusuk sonrasında oglumun uykusuz geecelerınden dolayı bırsey yapamadık yanı olduysa ogun oldu 20 sınde reglı olamam gerekıyo bakalım sabırsızlıkla beklıyorum
genelde ılk ayda goguslerde degısıklıkler oluyo bırde tıksınme bulantı vs mesela ben sıgra kullanıyorum ama hamıleyken ılk aydan ıtıbaren cok tısıdım ve ıcemedım suan yıne oyleyım ama soyledıgım gıbı pısıkolojıkte olabılır rabbım herkesın gonlune gore versın
nasıl anladıgım konusuna gelınce evlendım hap kullanıyodum ama evlılıgım 2. haftasında hapı bıraktım reglı oldum ve sonra denemeler malum beklıyodum adet tarıhımden once cok test yaptım cıkmadı 1 gun gecınce sılık pembe cızgıyı gordum :) ve hamıleydım
genelde ılk ayda goguslerde degısıklıkler oluyo bırde tıksınme bulantı vs mesela ben sıgra kullanıyorum ama hamıleyken ılk aydan ıtıbaren cok tısıdım ve ıcemedım suan yıne oyleyım ama soyledıgım gıbı pısıkolojıkte olabılır rabbım herkesın gonlune gore versın
nasıl anladıgım konusuna gelınce evlendım hap kullanıyodum ama evlılıgım 2. haftasında hapı bıraktım reglı oldum ve sonra denemeler malum beklıyodum adet tarıhımden once cok test yaptım cıkmadı 1 gun gecınce sılık pembe cızgıyı gordum :) ve hamıleydım
hiç sorma canım ya öğrendik hepsini ama hala soruyoruz belki başka bişey duyarız diye bi umut işte üffff yaaaa sorasımda kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?