umarım en kısa sure tadarsınız sızde bu duyguyu bende tabı rabbım tum ısteyenlere bu mubarek gece yuzusuyu hurmetıne tatırsın bebek sahıbı etsın amın....
ben ılıskının ertesı gunu basladım asermeye bu sefer :) kadınların pıskolojılerı gercekten farklı hatta bu sekılde adetten kesılenler bıle oluyo ama sabretmesı zor bı surec hele o 9 ay gecmek bılmıyo sonrada keske hep karnımda kalsaydı dıyorsunuz ama annelık cok baska suan dedesınde oglum ınanın1 gecede bıle ozluyorum esımde nobette bende keyıf yapıyorum :)
selamm kızlarr
bende çok yemeye başladım ya aşerdiğim falan yokta bariz fazla yiyorum ve acıkıyorum şuan bile önüm dolu
42 kiloyum nereme yiyorum bende anlamadım
ay ne güzel :) bu arada canım senin beklenmeyen adet günün ne zama ?
benzıyo aslında cok acıkıp hemen doymak bak buda vardı aslında sen soyeleyınce hatırladım hele canım bırsey ısteyınce resmen agzımın suyu akıyodu 2 kasıkta hevesım gıdıyodu oglumda cok eksı ıstemıstı canım erken ama tatlı ıstıyo sımdı canım hamıleysem umarım kızım olur :)
bende ümitlüydüm ama beta hcg 1 çıktı
cnm ben 35 günde falan bir adet oluyorum ocak 18 de geldi adetim ama 25inde falan gelir bi sonraki umarım gelmez
bende gece persembe yaptırdım 2 negatıf yazıyodu sonucta acaba olma olasılıgı varmı ? gercı cok erken yaptırdım 3 haftalı olmadan bellı olmazmıs
Beklenmeyen adet tarihin ne zaman canım ?
bahar nasıl o kadar zayıfsın kızz formülün ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?