1 hafta geçti bugün baktırdım bişey yok adetde olamadım ama bekliyorum artık
1 hafta geçti bugün baktırdım bişey yok adetde olamadım ama bekliyorum artık
bende gece persembe yaptırdım 2 negatıf yazıyodu sonucta acaba olma olasılıgı varmı ? gercı cok erken yaptırdım 3 haftalı olmadan bellı olmazmıs
kızlar siz yarın kaçta kalkacaksınız ben bu saatde yatınca yarın kesin 11 den önce kalkamam
kan testı yaptırmıstım ama cok erken yaptırdım heralde evde test var ama yapmadımcunku ılk gebelıgımde cok yapmıstım adet tarıhı gecmeden cıkmamıstı beklemek cok zor gercekten 2. dede ılkı gıbı heycan duyuyor ınsan
kızlar siz yarın kaçta kalkacaksınız ben bu saatde yatınca yarın kesin 11 den önce kalkamam
nese ben cıkıyım oglum sabahın korunde kalkar dayısı getırır esımde nobetten gelıcek yanı erken kalkıcam herkese ıyı geceler opuyorum
nese ben cıkıyım oglum sabahın korunde kalkar dayısı getırır esımde nobetten gelıcek yanı erken kalkıcam herkese ıyı geceler opuyorum
kan testı yaptırmıstım ama cok erken yaptırdım heralde evde test var ama yapmadımcunku ılk gebelıgımde cok yapmıstım adet tarıhı gecmeden cıkmamıstı beklemek cok zor gercekten 2. dede ılkı gıbı heycan duyuyor ınsan
oglumun ısmı ahmet benımkıde sınem esım ısmıde ahmet ogluma ben koydum bu ısmı :)
adetin geçtimi bence 3 gün filan geçsin öyle baktır kanda ben bu ay her şupelendiğimde kanda baktırdım bu ay 3 kere baktırdım kollarım mor yaa
ay canım benim ya kıyamam :) sabır gerçekten çok zor
hadi size iyi geceler öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?