iyi olmaya çalışıyorum cnmmm!!!sizler nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolunda inşallah.
kız deliler valla ne diyim size ben, biri görse sapık bu der, hepsini yaktım salonda ışığın altına gittim baktım baktım yok bişeee yaaa!!! :)))) daha bişey önermeyin bana, ben saçmalıyorum artık... mod medyan şifreleyin artıkın bu belirtileri.. ya mıncık mıncık oldum deli miyim neyim
Kiz niye kendi basina bakiyon kocisine baktirsana emin ol o farki daha iyi anlar....
...ay beni guldurdun allahda seni guldursun ayyyy.....ama varya sen gercekden de deli dolsun heeegiyin soyun tekrardan giyin....
sukruelr olsun canim...neden bir sorun mu varda iyi olmaya calisiyorum demissin...nezamandan beri seninlede denk gelemedim bir seymi kacirdim ben[/QUOT
EŞİMİN SPERM SAYISI ÇOK DÜŞÜK İYİ BİR DOKTOR VE BU KONU UZMANI ARAŞTIRIYORUZ.
Afiyet olsun hadi yede gel bekliyoz.Bak eşimde yok bu gün kaynatalımKızlar ben yemek yiyip gelicem....:79::80:
İyi geceler canım iyi bak bebişeKızlar hepinize iyi geceler iyi haberlerinizi bekliyorum öpüyorum sizi,,görüşmek üzere.
Hoş geldin aramıza.Önce sorun ney baştan beri korunmuyormusunuz.Biraz anlatırmısınslm bayanlar ben iki yıllık evliyim hasretle bebeğimin olmasını bekliyorum nasıl oluyosa bide bana yardımcı olun hayrınıza lütfen bilgilerinizi bekliyorum ISRARLA...
Çocuk benim canım.4 yaşında bir oğlum var.Oda 3 yıl sonra oldu.Pikoluyum malesefyok bebeşim, ne gezer, bulamadık ki... fortel mi neymiş, yok piyasada.. ben normal test yaptım. adamcağız ne çıkacağını bile bile yap sen yap da gözümüzle görelim çatlıcam ben dedi. ben de yaptım. doktora dedim napayım diye sonra bekle dedi... ben ama adet göreceğimi bile anlamıyorum ki şekerim, pat diye gününde geliveriyor, öyle bi 28. gün, hooop gelmiş.. yarın olacak mı bakalım?? bu arada senin çocuğun var mı ben karıştırdım mı?? yoksa özgür80in mi vardı? 2. de olur inşallah..
Hoşgeldin kız nerdesin özlettin.Kader arkadaşım günler yaklaşıyo.Varmı bir değişiklik:26:Herkese iyi geceler arkadaşlarrrrr!!!!
yaa mazallah bi yabancı okusa bunlar ne konuşuyo böyle diyecek, ben normale döneyim yine :))
Kiz niye kendi basina bakiyon kocisine baktirsana emin ol o farki daha iyi anlar....
evet katiliyorum hemen de fark ederler heeee
sukruelr olsun canim...neden bir sorun mu varda iyi olmaya calisiyorum demissin...nezamandan beri seninlede denk gelemedim bir seymi kacirdim ben[/QUOT
sen hangi şehirdesin güzelim, ben doktorumdan çok memenunum önerebilirim ankaradaysan..
yahuu güzelim, dedim ya az evvel, o benden beter, dinlenmek için uzandı içeriye az önce, bebek sesi geliyor, bi gittim, bizimki bebek taklidi yapıyor ordan bana, ona sorsam kapkara der yazık.. cık, hiiiç güvenilir değil, daha hassas ölçerler lazım bana. yarın aydınlıkda bakacam, ışıkta parlıyo, anlamıyorum :))))
Ben az bucuk kilo alsam benimki direk gögüslerimden farkediyor kilo aldigimi e hamislik oluncada gögüsler büyüyo o sebele dediydim
Valla karı koca şakagibisiniz.Ne diyim Allah gönlünüze göre versin
yok yoook, ben bu gece kitlerim kapı pencere daha da üstümü giyip çıkarmadan an be an takip ederim de yarın işte nasıl olur bilemem... bir de o tarafın ışığında bakacam yarın lavaboya gidip belki ayrancı karanlıktır da görünmüyordur????? siz de yapıyonuz de mi, bak beni bi başıma bırakmayın. belirti avcıları 2011... şimdi... (film adı gibi oldu, heyyyt!!)
afiyet olsun hadi yede gel bekliyoz.bak eşimde yok bu gün kaynatalım
Iyi geceler canım iyi bak bebişe
Hoş geldin aramıza.önce sorun ney baştan beri korunmuyormusunuz.biraz anlatırmısın
çocuk benim canım.4 yaşında bir oğlum var.oda 3 yıl sonra oldu.pikoluyum malesef
Hoşgeldin kız nerdesin özlettin.kader arkadaşım günler yaklaşıyo.varmı bir değişiklik:26:
ben zaten 2-3 yılda 25 kilo aldım sorma canım, bir de iştahlıyım bu aralar (2 aydır falan), sürekli tırmanıyorum yukarı doğru tartıda, büyüdüyse de anlamam ki.. :))
anladim canim genelde bu tur konularda ilac tedavisi az zamandan sonrada asilama yapiyorlar ama dr.na bagli bilmiyorum cunku nasil bir yontem uygulayacagini
Canim hamislikte daha farkli oluyor gögüsler damarlari cok belirgin oluyor resmen elini gögsünün üstünde gezdirince hissediyorsun damarlardaki sisligi birde agirlasiyor....
Canim hamislikte daha farkli oluyor gögüsler damarlari cok belirgin oluyor resmen elini gögsünün üstünde gezdirince hissediyorsun damarlardaki sisligi birde agirlasiyor....
Ben az bucuk kilo alsam benimki direk gögüslerimden farkediyor kilo aldigimi e hamislik oluncada gögüsler büyüyo o sebele dediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?