Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Kiz niye kendi basina bakiyon kocisine baktirsana emin ol o farki daha iyi anlar....

...ay beni guldurdun allahda seni guldursun ayyyy.....ama varya sen gercekden de deli dolsun heeegiyin soyun tekrardan giyin....

yok yoook, ben bu gece kitlerim kapı pencere daha da üstümü giyip çıkarmadan an be an takip ederim de yarın işte nasıl olur bilemem... bir de o tarafın ışığında bakacam yarın lavaboya gidip belki ayrancı karanlıktır da görünmüyordur????? siz de yapıyonuz de mi, bak beni bi başıma bırakmayın. belirti avcıları 2011... şimdi... (film adı gibi oldu, heyyyt!!)

Kızlar ben yemek yiyip gelicem....:79::80:
Afiyet olsun hadi yede gel bekliyoz.Bak eşimde yok bu gün kaynatalım
Kızlar hepinize iyi geceler iyi haberlerinizi bekliyorum öpüyorum sizi,,görüşmek üzere.
İyi geceler canım iyi bak bebişe
slm bayanlar ben iki yıllık evliyim hasretle bebeğimin olmasını bekliyorum nasıl oluyosa bide bana yardımcı olun hayrınıza lütfen bilgilerinizi bekliyorum ISRARLA...
Hoş geldin aramıza.Önce sorun ney baştan beri korunmuyormusunuz.Biraz anlatırmısın
Çocuk benim canım.4 yaşında bir oğlum var.Oda 3 yıl sonra oldu.Pikoluyum malesef
Herkese iyi geceler arkadaşlarrrrr!!!!
Hoşgeldin kız nerdesin özlettin.Kader arkadaşım günler yaklaşıyo.Varmı bir değişiklik:26:
yaa mazallah bi yabancı okusa bunlar ne konuşuyo böyle diyecek, ben normale döneyim yine :))

Son düzenleme:
Kiz niye kendi basina bakiyon kocisine baktirsana emin ol o farki daha iyi anlar....

yahuu güzelim, dedim ya az evvel, o benden beter, dinlenmek için uzandı içeriye az önce, bebek sesi geliyor, bi gittim, bizimki bebek taklidi yapıyor ordan bana, ona sorsam kapkara der yazık.. cık, hiiiç güvenilir değil, daha hassas ölçerler lazım bana. yarın aydınlıkda bakacam, ışıkta parlıyo, anlamıyorum :))))

Valla karı koca şakagibisiniz.Ne diyim Allah gönlünüze göre versin

Ben az bucuk kilo alsam benimki direk gögüslerimden farkediyor kilo aldigimi e hamislik oluncada gögüsler büyüyo o sebele dediydim

ben zaten 2-3 yılda 25 kilo aldım sorma canım, bir de iştahlıyım bu aralar (2 aydır falan), sürekli tırmanıyorum yukarı doğru tartıda, büyüdüyse de anlamam ki.. :))

Valla karı koca şakagibisiniz.Ne diyim Allah gönlünüze göre versin

amin amin canım.. hepimizin inşallah. bişey sorcam, emir oğlunun adı mı yoksa yeni beklediğin minişin mi?? benim de oğlum olursa adını emir koyacağım da, tesadüfe bak dedim, aynı gün de haber alsak güzel güzel.. bir de doktorumuz da aynı olurmuş, bak o zaman :)))

kiz sen varya sen tamam canim sen cek fotolari gonder bizde bakalim ertesi gune nasil olmus ayni belirtiler varmi diye bakariz...hertarafin isiklarindan yararlan sen olmazsa fener alda bak ...

evet zaten burdakilerin yaptiklari flm olur emin ol oscar odulu bile aliriz heeee

evet cnmmm!ama bende hiçbirşey yok ne ağrı ne sızııı!sende cnmmm???

ben zaten 2-3 yılda 25 kilo aldım sorma canım, bir de iştahlıyım bu aralar (2 aydır falan), sürekli tırmanıyorum yukarı doğru tartıda, büyüdüyse de anlamam ki.. :))

Canim hamislikte daha farkli oluyor gögüsler damarlari cok belirgin oluyor resmen elini gögsünün üstünde gezdirince hissediyorsun damarlardaki sisligi birde agirlasiyor....

Canim hamislikte daha farkli oluyor gögüsler damarlari cok belirgin oluyor resmen elini gögsünün üstünde gezdirince hissediyorsun damarlardaki sisligi birde agirlasiyor....

evet katiliyorum sana benm test yapmadan once degilde 6haftalikken belli oldu daha yeni olusmaya basladi gunden gunede farkli seyler cikiyor vucutda resmen murekkep mavisi gibi kilcal damarlar gohuslerde dusun sutyen bile rahatsiz ediyorlar 80 takiyrdum silikonluydu birde benmkiler takamiyorum artik onalri gittim kendime 90 bezden aldim sutyen...ama dediklerin cok dogru hemde nasil agirlasiyorlar gerilemden catlamaya basladilar yarin dr.a diyecem bana krem versin catlamasin veya kalici olmasin catlaklar diye

vallaha kızardılar pişmiş tavuk gibi sağını solunu ellemekten, tamam ben 2 gün sabredeyim, kapatıyorum artık :))) bi de foto çekersem evanurcum, artık bilmiyom valla, film de çok sansasyonel olur :)))) o kadar pikselli makine yok şimdi, yanlış çıkar.. sen 6. haftadayım mı dedin az önce??

Kayyum:

Canim sperm sayisini artirmada keciboynuzu kürü bire bir esine yapmani tavsiye ederim....Saracoglunun sitesinde birebir tarifi var...

Son düzenleme:
Ben az bucuk kilo alsam benimki direk gögüslerimden farkediyor kilo aldigimi e hamislik oluncada gögüsler büyüyo o sebele dediydim

ayenn aynen tatlim bnmkide hemen fark eder dusun kaslarimi alayim hemen onu bile fark eder okadar cok dikkatli ve biliyorki vucudumu anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…