selam kara evet ya sorma yanliz kalinca insan böyle oluyor esim gece calisiyor bende yanlizim bide catlatma ignesi yaptirmisitim onun heyecani var uyuyamiyorum yasenn ??
benim bugun biraz moralım bozukta tüp bebek için ön görüşmeye gittim canım sıkkın biraz
hayirdir insallah sonucmu kötü yoksa yolun basindamisin canim SIKMA CANINI MORAL COK ÖNEMLI BU ISLERDE
canım catlatma ignesini raporla almadın inşallah bilgin olsun araştır sonra al tüp bebek tedavisi düşünürsen ilerde ilaçlara para ödemek zorunda kalma
bahar ciktinmi sen ??
şu kadar söyliyim ilerde tüp bebek düşünüyorsanız raporla aldıgınız ilaçlara bide yaptırdıgınız aşılamalara dikkat edin tüp için 3 aşılama sarttı var ben birini oldun ikincisinide bu ay olcaktım ama benim aşılama sayılmıyomuş dr öyle dedi ben klomen ve catlatma ignesiyle aşılama oldum ama klomen yerine igne kullansaymısım gecerli olurmuş bide aşılamanı ya devlette yada devletle sözleşmesi olan yerlerde yaptırman gerekiyormuş offfffffff offffffff
şu kadar söyliyim ilerde tüp bebek düşünüyorsanız raporla aldıgınız ilaçlara bide yaptırdıgınız aşılamalara dikkat edin tüp için 3 aşılama sarttı var ben birini oldun ikincisinide bu ay olcaktım ama benim aşılama sayılmıyomuş dr öyle dedi ben klomen ve catlatma ignesiyle aşılama oldum ama klomen yerine igne kullansaymısım gecerli olurmuş bide aşılamanı ya devlette yada devletle sözleşmesi olan yerlerde yaptırman gerekiyormuş offfffffff offffffff
yok canim ben raporla almadim ignelerimi
rahatsizlik vermeyelim sana kafan karismasin
yani simdi dogru anladiysam asilamami olacaksin bu kadar seyin üstüne:26:
estağfurullahrahatsız olsam çıkardım iyi geliyo böyle
karacim mesajlarini cok gec aliyorum sendedemi böyle oluyor??
yani benim aşılama tüp için gecersiz şimdi 3 tane igneli aşılama olcam
ne diyelimm sana gelecegin basarili anne adayi allah zihin acikligi versiin
yani benim aşılama tüp için gecersiz şimdi 3 tane igneli aşılama olcam
ben valla 9 aydan beri igne oluyorum yumurtalarim tembeldi kevgiredöndüm 2,ci asilamam benim insallah tutarda gerek kalmaz artik bu arada ben almanyadayim burda herseyi esimin sigortasi karsiliyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?