şanslısın hadi hayırlısı saglıcakla alırız kucagımıza bebişleri bende agzım yandıya bilgilendire bildigim her kişi beni sevindiriyor cünkü dertler aynı bide cabalarımız boşa gitmesi dahada yıkıyor insanı
valla bu doktorlarda vicdan kalmamis artik ne oluyoruz ya denek niyetine bile insan kullaniyolr
sorma baci sorma neyse tatsız konu kapatalım ha ne oldu hastanede kadının biri yaklaştı beline bardak cektir senin belim gevşek ondan tutmuyordur dedibak adamlar boşuna okumuş senelerce teyzem işi cözmüş
inanamiyorum pes artik ne günlere kaldik yarabbim
sorma baci sorma neyse tatsız konu kapatalım ha ne oldu hastanede kadının biri yaklaştı beline bardak cektir senin belim gevşek ondan tutmuyordur dedibak adamlar boşuna okumuş senelerce teyzem işi cözmüş
biz sagılcak inegizya herkes nasıl somurtsam yolunda kadın kendi bel cekiyormuş gel sende dedi bende gerek yok ben pimpirikliyim korkarım böyle bel cekmelerden falan dedimn
yok canim ya bende korkarim öyle seylerden aman bide sagliktan olmayalim arada bos birak biz devam edellim yolumuza saglikta giderse vay halimizebiz sagılcak inegizya herkes nasıl somurtsam yolunda kadın kendi bel cekiyormuş gel sende dedi bende gerek yok ben pimpirikliyim korkarım böyle bel cekmelerden falan dedimn
bel çekme farklı bişey onu demedim ben pardon yanlış anladım kızlar o biraz sakat biişey ya bel fıtığı bile yapar insanı benim dediğim bardak kapama hani soğuk algınlığında bile yaparız ya öle işte
ya ben aslında cok düzenli adet olan birisiydim yakı dediler bende onu yaptım ama sonuç husran o ay yumurtlama olayı gercekleşmedi
neyse kizlar size doyum olmaz yarin görüsmek üzere kendinize iyi bakin hayirli geceler
bende gideyim adamın yana garibim yazık evli oldugunu anlasın bu arada kandiliniz mubarek hayırlı olsun bol bol dua edelim
günaydıııın.ya yine kimse yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?