• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Hoş bulduk canım...:79::80:
Sen de hoşgeldin.....:79::80:

Dün gece aklım sizlerde yattım,işlerimi yapar yapmaz okudum şöyle geçmişi işte....Napiyim bundan sonra böyle olacak....Katılabildiğim kadar artık,aklımda burda kalıyor yaaa....:50:

bende dün kandil dolaysıyla girmedim sonra yazılanları okudum kendimi kulak misafiri oluyomuş gibi hissettim sonrada :59:

kızlar nasıl gidiyor çalışmalar :1::1:
dün isimlerden bahsetmişiniz bende söyleyim sakın eksik kalmayım:52:
erkek olursa aklımda iki tane var ENES TALHA
kız olursa ADA ama eşim ada yı istemiyor başka kız ismide bulamadım

kızlar nasıl gidiyor çalışmalar :1::1:
dün isimlerden bahsetmişiniz bende söyleyim sakın eksik kalmayım:52:
erkek olursa aklımda iki tane var ENES TALHA
kız olursa ADA ama eşim ada yı istemiyor başka kız ismide bulamadım
canım enes benim oğlumun ismi kaç enes gördüysem çok afacan oluyor ama çok güzel bir isim tavsiye ederim.

cümleten hoşbulduk kızlar gece gece uyku tutmadı da biraz bakınıyodum

canım enes benim oğlumun ismi kaç enes gördüysem çok afacan oluyor ama çok güzel bir isim tavsiye ederim.

cümleten hoşbulduk kızlar gece gece uyku tutmadı da biraz bakınıyodum

afacan olsun :emir_bebek:
dur hemen sana soruyum tecrübeli biri bulunca kaçırmam :)
senin belirtilerin nelerdi bu genel sorum:)

bu arada ada ismini bende pek tutmuyorum ada diyince anlamı bildiğimiz ada ya ondan belki.
daha çok karakter özelliğini yansıtan isimler tercih etme taraftarı biriyim berra çok güzel bir isim mesela.

bende dün kandil dolaysıyla girmedim sonra yazılanları okudum kendimi kulak misafiri oluyomuş gibi hissettim sonrada :59:

Niye öyle kendini kötü hissediyorsun ki,bugün sen de katılıyorsun işte....:81:Zaman zaman hepimiz işimiz olup giremedik mi canım,geçmişi okuycaz tabiki de ....:52:

bu arada ada ismini bende pek tutmuyorum ada diyince anlamı bildiğimiz ada ya ondan belki.
daha çok karakter özelliğini yansıtan isimler tercih etme taraftarı biriyim berra çok güzel bir isim mesela.

eşimde dalga egçiyor benle ada dört tarafı suyla kaplı kara parçası ne anlamlı falan diyo
bende daha anlamlı bişey istiyorum ama bulamadım olsun helede ozaman kolay

Niye öyle kendini kötü hissediyorsun ki,bugün sen de katılıyorsun işte....:81:Zaman zaman hepimiz işimiz olup giremedik mi canım,geçmişi okuycaz tabiki de ....:52:

ne olmuş ne bitmiş önemli tabi ya hamişimiz varsa inşallah
onu bulup soru yağmuruna tutacam hemen :52:

eşimde dalga egçiyor benle ada dört tarafı suyla kaplı kara parçası ne anlamlı falan diyo
bende daha anlamlı bişey istiyorum ama bulamadım olsun helede ozaman kolay

evet canım anlamına göre bakmak daha yararlı diye düşünüyorum özellikle sana tavsiye ederim hamile annelerin sayfalarına gir orada en güncel isimleri bulacaksındır.cetvellerinde olmasada sohbet esnasında falan miniklerinin isimlerini söylerler cinsiyeti tam olarak belli olunca daha sağlıklı araştırmalar yaparsın ama ilk ne geçiyorsa kafanda o ağır basar benden demesi :52:

Kızlar ben çıkıyorum,aklım sizde kalıyor yaa...:50: yarın okurum artık geçmişi heyecanla...:52:

Kendinize iyi bakın,iyi geceler.....:79::80::79::80::71:

hamileyken göğüste hassasiyetin agrın sızın varmıydı ilk başlarda
benim 4 gündür var ama çok hamilelikte böyle olurmu
olursa sonradan geçiyomuş doğrumu senin nasıl olmuştu
regl de 3 gün kaldı ozamanda göğsümde hassasiyet olur ama bukadar olmazdı
acaba bir umut olabilirmi
çünkü başka hiç bir belirtim yok :43:

kızlar iyi geceler.ben bu ay klomene başladım.2 ay önce laparoskopi oldum.sol tüpüm hidrosalpenks yüzünden bağlandı.faka.sağ tüpüm tamamen açık herhangi bir yapışıklık yok.doktorum klomene başladı fakat benim yumurtam zaten oluşuyor hatta geçen kontrolümde 4 yumurtam oluşmuştu.fakan progesteron düşük çıktı.şimdi klomenle hamile kalma şamsım nedir sizce.lütfen yardımmmmm:((((

Back
X