bencede en iyisi günün geçmesini beklemek
evet senin okul başladı
canımmsende hoşgeldin görmedim ben seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede en iyisi günün geçmesini beklemek
evet senin okul başladı
Hoş bulduk canım...:79::80:
Sen de hoşgeldin.....:79::80:
Dün gece aklım sizlerde yattım,işlerimi yapar yapmaz okudum şöyle geçmişi işte....Napiyim bundan sonra böyle olacak....Katılabildiğim kadar artık,aklımda burda kalıyor yaaa....![]()
hoşgördükcanımmsende hoşgeldin görmedim ben seni
iyi geceler arkadaşlar![]()
iyi geceler arkadaşlar![]()
canım enes benim oğlumun ismi kaç enes gördüysem çok afacan oluyor ama çok güzel bir isim tavsiye ederim.kızlar nasıl gidiyor çalışmalar
dün isimlerden bahsetmişiniz bende söyleyim sakın eksik kalmayım
erkek olursa aklımda iki tane var ENES TALHA
kız olursa ADA ama eşim ada yı istemiyor başka kız ismide bulamadım
canım enes benim oğlumun ismi kaç enes gördüysem çok afacan oluyor ama çok güzel bir isim tavsiye ederim.
cümleten hoşbulduk kızlar gece gece uyku tutmadı da biraz bakınıyodum
bende dün kandil dolaysıyla girmedim sonra yazılanları okudum kendimi kulak misafiri oluyomuş gibi hissettim sonrada![]()
bu arada ada ismini bende pek tutmuyorum ada diyince anlamı bildiğimiz ada ya ondan belki.
daha çok karakter özelliğini yansıtan isimler tercih etme taraftarı biriyim berra çok güzel bir isim mesela.
Niye öyle kendini kötü hissediyorsun ki,bugün sen de katılıyorsun işte....:81:Zaman zaman hepimiz işimiz olup giremedik mi canım,geçmişi okuycaz tabiki de ....![]()
eşimde dalga egçiyor benle ada dört tarafı suyla kaplı kara parçası ne anlamlı falan diyo
bende daha anlamlı bişey istiyorum ama bulamadım olsun helede ozaman kolay
Kızlar ben çıkıyorum,aklım sizde kalıyor yaa...yarın okurum artık geçmişi heyecanla...
Kendinize iyi bakın,iyi geceler.....:79::80::79::80:![]()