• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kızlar iyi geceler.ben bu ay klomene başladım.2 ay önce laparoskopi oldum.sol tüpüm hidrosalpenks yüzünden bağlandı.faka.sağ tüpüm tamamen açık herhangi bir yapışıklık yok.doktorum klomene başladı fakat benim yumurtam zaten oluşuyor hatta geçen kontrolümde 4 yumurtam oluşmuştu.fakan progesteron düşük çıktı.şimdi klomenle hamile kalma şamsım nedir sizce.lütfen yardımmmmm:((((

benim bu konuda hiç bilgim yok malesef
ama tek tüple hamile kalma şansı çok yüksek yumurtanda varmış hemde 4 tane
progestron düşük çıkınca ne oluyor bilmiyorum nasıl bir etkisi var ?
en kısa zamnda Allah gönlüne göre verir inşallah :nazar::nazar:

Kızlar ben çıkıyorum,aklım sizde kalıyor yaa...:50: yarın okurum artık geçmişi heyecanla...:52:

Kendinize iyi bakın,iyi geceler.....:79::80::79::80::71:
iyi geceler canım benim

hamileyken göğüste hassasiyetin agrın sızın varmıydı ilk başlarda
benim 4 gündür var ama çok hamilelikte böyle olurmu
olursa sonradan geçiyomuş doğrumu senin nasıl olmuştu
regl de 3 gün kaldı ozamanda göğsümde hassasiyet olur ama bukadar olmazdı
acaba bir umut olabilirmi
çünkü başka hiç bir belirtim yok :43:
evet canım öncelikle gögüslerim aşırı derecede hassaslaşmıştı eşim koluyla değse uyy diyordum o derece adet olacağmdan sanırım falan diyordum evet sonradan geçiyor sana tavsiyem sütyeninin askılarını gevşet çünkü süt kanalların açılıyor süt dolcak :40: belirtilerin kasık ağrısı ve ani vajinaya giren kıramp tarzı olcak canım .

Ayyildizim bu arada dikkatimi çekti,kilo veriyorsun galiba biz de vermeye çaışıyoruz da bi yöntemin var mı?
evet canım 1 bucuk aydır dikkat ediyorum tabloda görüldüğü gibi azda olsa verebildim dahada vermeyi düşünüyorum vereibldiğim kadar ben bu yarışma guruplarına katıldım ordan çok morel buluyorum düzenli yürüyorum ve bol su içiyorum bir de elmalı sirkeli su içiyorum canım .
yediklerimden de kısıyorum yavaş yavaşta olsa gidiyor boyum 1.58 şimdi tam küt oldum :52:

ADAESILA canım sen gögüslerine şimdiden çatlamaması için bebek yağı falan sür dolgunlaşıp genişler hee bilgin olsun çok sıkma hatta sütyen takma asla sarkma falan yapmaz bakben o zamanlarda hiç takmıyordum gögüslerim de 90 dı 100 falan olmuştu ama öyle güzel sütüm olmuştuki anlatamam.emzirirken nazar olmasın diye saklardım agzını çekse fışkırırdı o şekilde.
süt kanalların tıkanırsa sütün kaliteside miktarıda düşer.

iyi geceler canım benim

evet canım öncelikle gögüslerim aşırı derecede hassaslaşmıştı eşim koluyla değse uyy diyordum o derece adet olacağmdan sanırım falan diyordum evet sonradan geçiyor sana tavsiyem sütyeninin askılarını gevşet çünkü süt kanalların açılıyor süt dolcak :40: belirtilerin kasık ağrısı ve ani vajinaya giren kıramp tarzı olcak canım .

evet canım 1 bucuk aydır dikkat ediyorum tabloda görüldüğü gibi azda olsa verebildim dahada vermeyi düşünüyorum vereibldiğim kadar ben bu yarışma guruplarına katıldım ordan çok morel buluyorum düzenli yürüyorum ve bol su içiyorum bir de elmalı sirkeli su içiyorum canım .
yediklerimden de kısıyorum yavaş yavaşta olsa gidiyor boyum 1.58 şimdi tam küt oldum :52:

çok sevindim 3 gün sonra belli olur asıl nedeni ama destek bulmak istiyorum anladım ki insan umutsuz yaşayamıyor süt dolcak deyince bir tuhaf oldum bende hep adet olacagımı düşünüyorum ama bak sende aynı düşünmüşün olabilirmi acaba:44::44:

ADAESILA canım sen gögüslerine şimdiden çatlamaması için bebek yağı falan sür dolgunlaşıp genişler hee bilgin olsun çok sıkma hatta sütyen takma asla sarkma falan yapmaz bakben o zamanlarda hiç takmıyordum gögüslerim de 90 dı 100 falan olmuştu ama öyle güzel sütüm olmuştuki anlatamam.emzirirken nazar olmasın diye saklardım agzını çekse fışkırırdı o şekilde.
süt kanalların tıkanırsa sütün kaliteside miktarıda düşer.

tamam canım aklımda olsun sağol
bak hamile kaldım da süt telaşına düştüm bide olsun nasılsa olacak bir gün inanıyorum dua ediyorum
hepimizde yaşarız bu duyguyu inşaallah

çok sevindim 3 gün sonra belli olur asıl nedeni ama destek bulmak istiyorum anladım ki insan umutsuz yaşayamıyor süt dolcak deyince bir tuhaf oldum bende hep adet olacagımı düşünüyorum ama bak sende aynı düşünmüşün olabilirmi acaba:44::44:
canım b

enim istediğin gibi olur insallah allah konuşturdu o zaman ben hamile sandım seni beklediğin için tabi en önemlisi de gögüs rengin değişmişmi bak bakim koyulaşması lazım.
süt dolcak yaa sen daha neler yaşıcaksın neler akıntın falan var mı?
bu arada adet olmadan test yaparsan çıkar çift çizgin
ben adetimden 2 gün önce bakmıştım çift çizgiyi görmüştüm canım

canım b

enim istediğin gibi olur insallah allah konuşturdu o zaman ben hamile sandım seni beklediğin için tabi en önemlisi de gögüs rengin değişmişmi bak bakim koyulaşması lazım.
süt dolcak yaa sen daha neler yaşıcaksın neler akıntın falan var mı?
bu arada adet olmadan test yaparsan çıkar çift çizgin
ben adetimden 2 gün önce bakmıştım çift çizgiyi görmüştüm canım

renkte çok bir değişiklik yok sanki :25:
3 gün var ama geçmeden yapmak istemiyorum
akıntımda var rengi beyaz kremsi normal zamanda berrak oluyordu
belime kasığıma sancı girdi ama piskolojikmi gerçekmi bilmiyorum kendime inanmıyorum çünkü :52:

renkte çok bir değişiklik yok sanki :25:
3 gün var ama geçmeden yapmak istemiyorum
akıntımda var rengi beyaz kremsi normal zamanda berrak oluyordu
belime kasığıma sancı girdi ama piskolojikmi gerçekmi bilmiyorum kendime inanmıyorum çünkü :52:
yarın aç karnına yap hemen bekleme
folik asit kullanmaya başladın mı sen ?
adetin bir gün geçince daha telaşlı olursun ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi bebiş için.

yarın aç karnına yap hemen bekleme
folik asit kullanmaya başladın mı sen ?
adetin bir gün geçince daha telaşlı olursun ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi bebiş için.

folik asit kullanıyorum
ya ne biliyim sanki adet olurum diye düşünüyorum
herhalde karnım burnumda olsa ben yine inanmıcam hamile olduguma :1:
5 aydır istiyorum 5 ay kısa olsa da bana uzun geldi korkuyorum da aslında test yapmaya

ayyıldızım sen ne kadar sürede hamile kaldın hergün takip ettinmi kendimi yoksa akışınamı bıraktın
genelde ne kadar rahat olursan okadar çabuk oluyor bakıyorumda böyle pimpiriklilik yapınca o da sana yapıyor

folik asit kullanıyorum
ya ne biliyim sanki adet olurum diye düşünüyorum
herhalde karnım burnumda olsa ben yine inanmıcam hamile olduguma :1:
5 aydır istiyorum 5 ay kısa olsa da bana uzun geldi korkuyorum da aslında test yapmaya
korkma hayatım niye korkasın en kötüsü için rahat adetini beklersin şimdi daha zor senin için adet için wc taşınıp durucaksın hehe :34: sen en iyisi yap zaten varsada belli olur yoksada belli olur
psikolojik olarak kendini çok kasma rahat ol hep stresten kalamaz insan en azından çalışmaya başlarsınız tekrardan ama daha rahat olur için şimdi sen hamileyim diye hareketlerindede kısıtlama yapıyorsundur aşeriyon mu bari onu sormadım

korkma hayatım niye korkasın en kötüsü için rahat adetini beklersin şimdi daha zor senin için adet için wc taşınıp durucaksın hehe :34: sen en iyisi yap zaten varsada belli olur yoksada belli olur
psikolojik olarak kendini çok kasma rahat ol hep stresten kalamaz insan en azından çalışmaya başlarsınız tekrardan ama daha rahat olur için şimdi sen hamileyim diye hareketlerindede kısıtlama yapıyorsundur aşeriyon mu bari onu sormadım

yazıklarını okuduğum kadarıyla tecrübeli birine benziyorsun canım....ben bugün gebelik testi yaptım çıkmadı normalde sat tarihim 18 şubat..tecrübelerine dayanaraktan soruyorum acaba erken mi davrandım :(

yok ya aşermiyom ama birgün olurda hamile olursam aşermediğim yere eşime yapabileceğim tüm işkenceleri yapmayı düşünüyorum :47:
bilmiyorum korkuyorum degilsem çalımalara son gaz devam başka yapacak bişey yokki:25:

yok ya aşermiyom ama birgün olurda hamile olursam aşermediğim yere eşime yapabileceğim tüm işkenceleri yapmayı düşünüyorum :47:
bilmiyorum korkuyorum degilsem çalımalara son gaz devam başka yapacak bişey yokki:25:

ben de tam gebemisin diye soracaktım canım ki inşallah öylesindir canım...

ayyıldızım sen ne kadar sürede hamile kaldın hergün takip ettinmi kendimi yoksa akışınamı bıraktın
genelde ne kadar rahat olursan okadar çabuk oluyor bakıyorumda böyle pimpiriklilik yapınca o da sana yapıyor
koyvermiştim canım evlendik zaten yeni evlenince hani alışma dönemi gez toz derken ben 2 hafta sonrası adet oldum.ondan sonra hamile kalmak isterim diye düşündüm ve hiç takmadım kafaya asla ne olsa yeni evliyiz dedim psikolojim çok iyidi açıkcası gezdim tozdum dışarda yemeğe gittim eve geldim hiç aklımda hamile kalacak mıyhım diye düşünmedim sonra el öpmeye gidicekti otobüsle tabi dedim ben yol hapı almadan gidemem hani çıkartırım ne yediysem ama ya hamile kaldıysam dedim sonra test aldırdım eşime girdim yaptım çift çizgi hobaaa dedim git bir tane daha al sonra gitti bir tane daha aldı sonra baktım gene aynı sonra hamileyim diye hap almadım 3 gün sonra gelincede doktora gittim .
ama gerçekten genele bakılırsa hep stres içinde olunca kalınmıyor bak şimdi ben 15 martta korunmucaz ama bu sefer stres olcaktır kesin şimdi bile sizlerle konuşuyorum ya ondan etkilenicektir kesin bünye .adetini beklersin adet olmazsın ya aynı oyle düşün koyver gitsin.
olacaksada olur olmucaksada sonuna kadar devamm...

yazıklarını okuduğum kadarıyla tecrübeli birine benziyorsun canım....ben bugün gebelik testi yaptım çıkmadı normalde sat tarihim 18 şubat..tecrübelerine dayanaraktan soruyorum acaba erken mi davrandım :(

cutecim seninde 2 gün kalmış benim 3 günüm var :18:
bende tecrübeli birini bulunca soru yağmuruna tutttum hemen :61:

aslında canım pek tecrübeli değilim ama normalde eger adetine yakın hamile kaldıysan adet dahi görenler olduğunu biliyorum adeti üstüne gördü derler ya aslında adetine çok az kalmış adetten sonra tekrar bir kontrol et bence.çok erken olunca da ikinci çizgi çok silik oluyormuş oyle birşey oldu mu?

cutecim seninde 2 gün kalmış benim 3 günüm var :18:
bende tecrübeli birini bulunca soru yağmuruna tutttum hemen :61:

tecrübelilerden akıl almak insanı hem bilgilendiriyor hemde rahatlatıyor dimi :) evet canım 2 gün kaldı ama çok korkuyorum adet olacağım diye :( dediğim gibi bugün de test yaptım negatif çıkınca umutlarım biranda sönüverdi :( zaten 3 gündür şiddetli bel ağrısı çekiyorum kırmızılar sinyal vermeye başladı anlayacağın :59:

aslında canım pek tecrübeli değilim ama normalde eger adetine yakın hamile kaldıysan adet dahi görenler olduğunu biliyorum adeti üstüne gördü derler ya aslında adetine çok az kalmış adetten sonra tekrar bir kontrol et bence.çok erken olunca da ikinci çizgi çok silik oluyormuş oyle birşey oldu mu?

Hayır tatlım tamamiyle tek bir koyu çizgi :( demek ki bu ay da tutanamadı bebişler :(

Back
X