kızlar. sabah test yaptım çift çizgi.diğeri koyu diğeride silikten biraz koyu. yani iki çizgide belli
canim hadi hayirlisi bakalim,cok sevindimmmm
canim hadi hayirlisi bakalim,cok sevindimmmm
kızlar. sabah test yaptım çift çizgi.diğeri koyu diğeride silikten biraz koyu. yani iki çizgide belli
Canım geçmişi okuyamadım ama sanırım baban ameliyat olmuş....
Çok geçmiş olsun canım....
Allah acil şifalar versin....
Sen nasılsın canım bu arada?
sağol canımmmmmmmmm
sonucumuda aldım pozitifmiş 1027 çıktı değerimm :))
sağol canım darısı sana inşallah Allahın izniyleayyyyy cnm benim çok sevindimmmmmmmm Allahım bozmasın inşallah ne mutlu sana
çok şükür cnm benim yeni anne adayımız :) anlat bakalım neler yaptın nasıl başardın varmıydı yaptığın bir kür falan
sağol canım darısı sana inşallah Allahın izniyle
canım valla hiç bişi yapmadım demiştimya o tarçınlı kürüde bıraktım 2 gün falan yapmıştım.. en son şey dedim aman hiç birşey yapmayacağım rabbim ne zaman verirse artık dedim ve o ay hiç düşünmedim..zaten tatilede gitmiştik hiç düşünme fırsatım olmadı.. yani psikolojik olarak kendini ne kadar rahat bırakırsan oluyor..yani bu ay ayaklarımı dikmeden başka hiç bişi yapmadım :)))
o kafaya takmamayı bir başarabilsem zaten olacakta işte çok zor hep aklımın bir köşesinde ben unutsam çevredekiler unutturmuyorlar zaten saolsunlar neyse inan çok sevindim hayatım sağlıkla Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun anasını hiç üzmesin
o kafaya takmamayı bir başarabilsem zaten olacakta işte çok zor hep aklımın bir köşesinde ben unutsam çevredekiler unutturmuyorlar zaten saolsunlar neyse inan çok sevindim hayatım sağlıkla Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun anasını hiç üzmesin
sağol canımmmmmmmmm
cnm gözün aydın tebrik ediyorum
sağol canım Allah sanada nasip etsin inşallahhhhhhhh
dediğin gibi o çevredekiler yokmu ahh en çokta onlar insanı strese sokuyor..bütün iyi dileklerin için Amin diyorumm :))
ennnn kısa zamanda Rabbim sanada nasip etsin inşallahhhhh. daha fazla bekletmeden meleğini göndersin sanaaa
Hadi hayırlısı.....
İnşaallah bizlere müjdeli haberi verirsin canım.....:81:
sağol canımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?