Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kızlaarr hastalandım malesef 7 eylüle yazarsanız sevinirim canım çok sıkıldı çokkk/FONT]

üzülme arkadaşım biraz daha sabır inşallah gelicek bebişler
ben bugün test yaptım daha yapar yapmaz ikinci çizgi bariz belli oluyo biraz silikte olsa
bir ümitlendim varya koştura koştura kan testi yaptım tabi negatif deli oldum varya
bu testlere uyuz oluyorum

Selam kızlarr uzunca bir aradan sonra tekrardan merhabaa....Yeni yeni anne adaylarmız olmuşş onların adına çok sevindimmm inşşş rahat bir gebelik geçirip sağlıkla sıhhatle yavrularını kucaklarına alırlar..

Bu arada tedavim hala devam ediyooo bir türlü kurtalamadım ha bitti ha düzeldi derkennn sürekli nüksediyorr ( sanırım şimdide idrar yolu enfeksiyonu oldum onu düzeltirken gene mantar kaparım bu böyleee giderr (

Ne zaman gebe kalıcam ne zaman anne olacam bende ya (( çok üzülüyorummmm çokkkk,,gitgide umut kanallarım tıkanmış durumda ((

evet..ilk olacak Allahın izniylee

topicde arada bir görüyordumm seni,,,adına çok sevindimmm...peki bikaç soru sorsam :))

Bende 1 yıldır bekliyorum ama sonuç hüsran ( denemediğim yapmadığım şey kalmadı en sonunda doktora gittim yoğun bi akıntın enfeksiyonun var dedi..tedavi sürecindeyim mantar ve enfeksiyon ...ne zaman kurtulurum bilemiyorumm!...gerçi gebeliğe engel mi onuda bilemiyorum

evet arada uğruyordum :)) tabiki sorabilirsinn

enfeksiyon evlendikten sonra ilk zamanlar bendede hemen hemen her ay oluyordu.her ay doktora gidip ilaç alıyodum geçiyodu sonra yine tekrarlıyordu.. eskisinden daha dikkat etmeye başladım.şükür uzun zamandırda yok. hamileliğe engel olabilir ama çok büyük bi engel olacağını sanmıyorum canım.. ne zamandır sürüyor tedavin. çok uzun bi tedavi süreci değil sanırım

rahim filmi falan çekildim tüplerim açık hormonlarım temiz gayet herşey normalll,,enf. 3aydır başgösteriyo neden olmuyo anlamadım ya

rahim filmi falan çekildim tüplerim açık hormonlarım temiz gayet herşey normalll,,enf. 3aydır başgösteriyo neden olmuyo anlamadım ya

zamanı vardır canım hani hep deriz ya Allahım hayırlısıysa olsun diye demekki şuan senin içinde hayırlısı değil tatlım
düşünüp stres yapma kendine sende biliyosunki stres herşeyin düşmanı bütün vücudumuzu olumsuz etkiliyor.
herşeyin normalse hiç bi sorunun yoksa zamanı vardır..Rabbim sanada nasip edecek canım sende buradan güzel haberler vereceksin.

merhaba kızlar;

bende bugün sağlık ocağına kayıt olmaya gittim. oradaki hemşirede bayağı ilgilendi. bugün de bebişin kalp atışını duydum.

bana devit 3 diye bir damla verdi. bunu 12.haftadan itibaren tüm hamilelere veriyoruz dedi. önceleri bebeklere veriyorlarmış. sağlık bakanlığı hamilelere verilmesini söylemiş. bu ilaç hakkında bilgisi olan var mı?

dr a gittiğim zaman sormayı düşünüyorum. sormadaN içmiyeyim dedim. zaten decavit diye bir vitamin vermişti dr.um. onu kullanıyorum.

hayırlısı demekten başka çarem kalmadııı

umarım cnm inşaallahh ..beklemek o kadar zor bir süreç kii mevlam hepimize sabr ihsan eylesin..

selamlar herkeseeeee ben geldimmm.

merhaba arkadaşım sana ümit olması için yazıyorum çok yakın arkadaşım evlendiğinden beri iltihapla ilgili sorunları vardı hatta doktora gittik ilaç falan verdi bir ay kullandı sonra geçmedi doktor bu sefer başka ilaç verdi onları kullanmadı bile hatta doktora gitmeye çekiniyordu ilaçları kullanmadım gidemiyorum adama diye neyse birde üstelik kistleri vardı bir kaçta tane ufak ve o ilaçları içmediği ay hamile kaldı Allah tarafından içmedi ilaçları belki içseydi düşecekti bebeği hiç umutsuzluğa kapılma stres yaptığın için olmuyordur
ben senin yerinde olsam bitkisel şeyler denerim en azından şu soğan kürünü falan yap yumurtalıklarını iltihaplarını temizlesin yada böğürtlen kökü çayını iç
ben iki aydır bitkisel şeyleri deniyorum hem reglimi düzenledi hem içimi temizliyor hele bu ay inan bana çok güzel yumurtladım akıntım çok oldu yumurta akı gibi çok memnunum
hayıt suyu kullanıyorum ben yanında böğürtlen kökü ve günde bir kez civanperçemi karışık bitki çayını içiyorum çok memnunum biliyosun hayıt suyu hormonları düzenliyor kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyor reglini düzenliyor böğürtlen köküde kanallardaki iltihabı temizleyip yumurta çatlamasına sebep oluyor civanperçemide regli için iyi diye aktar verdi ben memnunum ilaç almak istemiyorum ben ne klomen ne başka bişi doğal yollardan deniycem şansımı

ne güzel ya nazar değmesin inşallah bizde bir gün bebeğimizin kalp atışlarını duyarız ne büyük mutluluk
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlaarr hastalandım malesef 7 eylüle yazarsanız sevinirim canım çok sıkıldı çokkk/FONT]

sağlık olsun kızlar.. beklemekten başka çaremiz yok

cnm bende evliliğimin ilk aylarında uzun bi süre enfeksiyonla uğraştım..dr değiştim yeni doktorum eşli tedavi etti.
yani sende var olan enfeksiyon ilişki sırasında eşine geçiyo onlarda kaşıntı falan şikayet olmuyo..
sonra ilaç kullanıyosun düzeliyo ilişki sırasında bu defa eşinden sana geçiyo..
doktorun verdiği ilaçla mart ayından bu yana şükür sıkıntım yok.
bide çamaşırın asla ıslak kalmasın ıslaklık mantarı oluşturuyomuş.
sana kullandığım fitilin adını yazarım istersennn
geçmiş olsun

benim doktorum gebeliği güçleştirir ya da oluşan gebeliğe zarar verir demişti..

bu arada kızlar bi arkadaşım henüz 25 günlük evli 2 haftalık hamile :))
millet nasıl tutturuyo acabaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…