kızlaarr hastalandım malesef 7 eylüle yazarsanız sevinirim canım çok sıkıldı çokkk/FONT]
sağol canımmmmmmmmm
sonucumuda aldım pozitifmiş 1027 çıktı değerimm :))
canım çoooooooookkkkkkkk sevindimmm allah kucağına da hayırlısıyla almayı nasip eder inşşşş gözün aydın güzelimm
çok sevindim canım.... tebrikleeeeeeeeeeeer :)
çoooooooooook teşekkür ederim kızlar darısı sizlere olsun inşallah Rabbimin izniyle
tatlım gözünüz aydınn,, mevlam sağlıcakla kucağını almayı nasip etsin...inşşş rahat bir gebelik sürecin olur ...
sağol canımmm
inşallah dediğin gibi rahat bi hamilelik geçiririm:97:
inşaallah cnmm...ilk gebeliğin mi ?
evet..ilk olacak Allahın izniylee
topicde arada bir görüyordumm seni,,,adına çok sevindimmm...peki bikaç soru sorsam :))
Bende 1 yıldır bekliyorum ama sonuç hüsran( denemediğim yapmadığım şey kalmadı en sonunda doktora gittim yoğun bi akıntın enfeksiyonun var dedi..tedavi sürecindeyim mantar ve enfeksiyon ...ne zaman kurtulurum bilemiyorumm!...gerçi gebeliğe engel mi onuda bilemiyorum
evet arada uğruyordum :)) tabiki sorabilirsinn
enfeksiyon evlendikten sonra ilk zamanlar bendede hemen hemen her ay oluyordu.her ay doktora gidip ilaç alıyodum geçiyodu sonra yine tekrarlıyordu.. eskisinden daha dikkat etmeye başladım.şükür uzun zamandırda yok. hamileliğe engel olabilir ama çok büyük bi engel olacağını sanmıyorum canım.. ne zamandır sürüyor tedavin. çok uzun bi tedavi süreci değil sanırım
rahim filmi falan çekildim tüplerim açık hormonlarım temiz gayet herşey normalll,,enf. 3aydır başgösteriyo neden olmuyo anlamadım ya
üzülme arkadaşım biraz daha sabır inşallah gelicek bebişler
ben bugün test yaptım daha yapar yapmaz ikinci çizgi bariz belli oluyo biraz silikte olsa
bir ümitlendim varya koştura koştura kan testi yaptım tabi negatif deli oldum varya
bu testlere uyuz oluyorum
zamanı vardır canım hani hep deriz ya Allahım hayırlısıysa olsun diye demekki şuan senin içinde hayırlısı değil tatlım
düşünüp stres yapma kendine sende biliyosunki stres herşeyin düşmanı bütün vücudumuzu olumsuz etkiliyor.
herşeyin normalse hiç bi sorunun yoksa zamanı vardır..Rabbim sanada nasip edecek canım sende buradan güzel haberler vereceksin.
isim beklenmeyen adet tarihi sonuç
asifirari hamile28 haftalık(kız)(erkek)
Bahar1212 hamile27 haftalık(erkek)
Nissam hamile26 haftalık (kız)
Nalan86 hamile20 haftalık
Evanur hamile20 haftalık (kız)
Fsane21 doğum yaptı batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile21 haftalık
Tuanafunda hamile19 haftalık
Rojda0819 hamile18 haftalık
Epsilonsigma hamile16 haftalık
Beklemede hamile13 haftalık
Kayyum hamile17 haftalık
Adaesıla hamile10 haftalık
Arwen83 hamile13 haftalık
Nurdansalim hamile7 haftalık
Zseda06 6 haziran. Beklemede
saribuyu hamile7 haftalık
Sislicamm 17 haziran. Beklemede
makinist 23 haziran. Beklemede
bianka 27 haziran. Beklemede
sub 27 haziran. Beklemede
edsaz 31 haziran. Beklemede
sewimli54 1 temmuz. Beklemede
laleee 10 temmuz. Beklemede
gul1182 10 temmuz. Beklemede
ozgur80 12 temmuz. Beklemede
sevser 24 temmuz. Beklemede
mavusbebek 30 temmuz. Beklemede
haskena ....temmuz. Beklemede
sarıbeybi ....temmuz. Beklemede
mukumukumuk 2 ağustos. Beklemede
gyaman 4 ağustos. Beklemede
hakem 8 ağustos. Beklemede
paristebirgece 8 ağustos. Beklemede
byzg 9 ağustos. Beklemede
rahim filmi falan çekildim tüplerim açık hormonlarım temiz gayet herşey normalll,,enf. 3aydır başgösteriyo neden olmuyo anlamadım ya
merhaba kızlar;
bende bugün sağlık ocağına kayıt olmaya gittim. oradaki hemşirede bayağı ilgilendi. bugün de bebişin kalp atışını duydum.
bana devit 3 diye bir damla verdi. bunu 12.haftadan itibaren tüm hamilelere veriyoruz dedi. önceleri bebeklere veriyorlarmış. sağlık bakanlığı hamilelere verilmesini söylemiş. bu ilaç hakkında bilgisi olan var mı?
dr a gittiğim zaman sormayı düşünüyorum. sormadaN içmiyeyim dedim. zaten decavit diye bir vitamin vermişti dr.um. onu kullanıyorum.
kızlaarr hastalandım malesef 7 eylüle yazarsanız sevinirim canım çok sıkıldı çokkk/FONT]
üzülme arkadaşım biraz daha sabır inşallah gelicek bebişler
ben bugün test yaptım daha yapar yapmaz ikinci çizgi bariz belli oluyo biraz silikte olsa
bir ümitlendim varya koştura koştura kan testi yaptım tabi negatif deli oldum varya
bu testlere uyuz oluyorum
Selam kızlarr uzunca bir aradan sonra tekrardan merhabaa....Yeni yeni anne adaylarmız olmuşş onların adına çok sevindimmm inşşş rahat bir gebelik geçirip sağlıkla sıhhatle yavrularını kucaklarına alırlar..
Bu arada tedavim hala devam ediyooo bir türlü kurtalamadımha bitti ha düzeldi derkennn sürekli nüksediyorr ( sanırım şimdide idrar yolu enfeksiyonu oldum onu düzeltirken gene mantar kaparım bu böyleee giderr (
Ne zaman gebe kalıcam ne zaman anne olacam bende ya(( çok üzülüyorummmm çokkkk,,gitgide umut kanallarım tıkanmış durumda ((
topicde arada bir görüyordumm seni,,,adına çok sevindimmm...peki bikaç soru sorsam :))
Bende 1 yıldır bekliyorum ama sonuç hüsran( denemediğim yapmadığım şey kalmadı en sonunda doktora gittim yoğun bi akıntın enfeksiyonun var dedi..tedavi sürecindeyim mantar ve enfeksiyon ...ne zaman kurtulurum bilemiyorumm!...gerçi gebeliğe engel mi onuda bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?