çok geçmiş olsun cnm ya dikkat et kendine
çok geçmiş olsun canım....
bende pazartesi günü ikili test sonuçlarımı aldım. dr gayet güzel dedi. çok şükür bi sorun yok bakalım....
bu arada cinsiyetini sormuştum bebişin, baktı çok belli değil ama kız gibi görünüyor dedi bende rüyamda hep erkek bebek görüyorum bakalım ne olcak:) inşallah sağlıklı olurlar da bu da merak işte :)
kızlar yok kimse girmiyo artık
kızlar. sabah test yaptım çift çizgi.diğeri koyu diğeride silikten biraz koyu. yani iki çizgide belli
sağol canımmmmmmmmm
sonucumuda aldım pozitifmiş 1027 çıktı değerimm :))
Selm kizlar uzun bir aradn snra anca yazabldm
Vakit buldlcada calisacm yazmaya insaat isleri
Bitti arkasndn turkiye tattili geldi geldk sukurler
OlSun valiz yerlestir toz al falnfiln anca bayrmdn
Snrada islerim var allhin izniyle son insallh biteck
Ama atlatalimda bayrami oyle insallh sim di de isim
Yok vakit var az cok leptopm bozuldu formt atilmsi
Lazim gunduzde ise gidiyorm fazla durmasmda yoruyor
Yinede bir aydn bride kapaliydi birikti isler birdn toton
Lasti anlayacgniz hazir evdeki islere ara vermskn is yerini
Halletmeye calisiyorm cunku sonradn iki yil devretmeyi dusu
Nuyorum bakalm ne olack nasip artik 24haftalik oldum hersey
Yolunda sukurler olSun ki kizim olack bebisim yazmis zaten herkesi
Cok ozledim vakit buldukca yazmaya calisacm allaha emnt olun
Selam kisa bi aradan sonra geldik nasilsiniz hanimlar?
selam kızlaaaaaar :92::92: nasılsınız görüşmeyeli bir haftadır tatildeydim giremedim nete. bugün ikili test için kontrolüm vardı doktorum ensesini ölçtükten sonra başka bişi daha gördüküçük bir çıkıntı bi oğlum daha olacak kısmetse... darısı olmayanların başına inşallah... şu mübarek günlerde allah dileklerinizi kabul eder boş kucakları doldurur inşallah... en kısa zamanda sizlere de sağlıklı bebişler diliyorum rabbimden
Canim allh tammini erdirsin hem kiz hem erkek cok guzel
Okadr cok ozledim ki anlatamam ama sukuler olSun kavustu
Rana insallh bulntilarin gitmistiir cogul gebelikler telildn zordur
Allh hérkesin yardimcisi olSun rabbim olmaynlarada nasip eder
Insallh iyi bk bebislere
Selam canim ohh ne güzel tatil yapmis gelmisin ne güzel cok sevindim oglusun oluyomus bizde iyi sayiliriz artik dedigin gibi ALLAH olmayan herkese versin
Selam evacim tesekkür ederim valla bende özlemisim seni merak ediyodum zor olsada az kaldi canim artik 8.aya giriyoruz cok sükür
son dönemde yoruluyoum cabucak sol tarafim agriyor geceleri uyku yok ama yinede onlarin tek hareketi herseye deger
ALLAH herkese versin insallah saglikli bebekler neyse biz yemek yiycez simdi sanirim aciktik kendine bebise iyi bak cok özletmegörüsmek üzere
Ayyy massallh allhim tamamini erdirsin insallh artik agirlik olunca yorulmn norml
Sagsaglim bebislerini alda kucagina hayirlisiyla insallh ay bn tek bebekle kendimi
Zor doyuyorm allh sna kolaylik versin cok sevindm herseyin
Yolunda olmasindn canim bayrama kadar rahatim bayramdn snra biraz daha isim
Var sonra allhin izniyle kasimdada bebegin odasini alacaz kasimdada dogum zaten
Anlaycgn buralardayim ama s'en az klms doguma allh kurtarsn insllh sonra zaten mevlut
Bebeklerle ugras faln kimbilir nezamn bos vktn olack arkndnda ben ama okadr cok ozleni
Yorki buralar artik rabbim saglik versin herkese nasip etsin insallh afiyet olSun size
ilahi güldürdün benide 74 le hamile kaldim suanki kilom 80 yada dahafazla olabilir 18,de belli olur kontrol var valla bizim islerde cok zor canim evimiz kücüktü
onu degistircez pazartsi anahtari alicaz isi vardi evin insallah bitmistir esyalari aldik zaten bebek odamizda hazir tek esyalari tasiyip
yerlescez insallah heralde bende pek giremem bu hafta insallah hepimiz sagsalim dogururz benimde kasim 1 dogum tarihim ama ekim ortasi gibi bekliyoruz
diyor doktorum
HerSey olabilir drlar anliyorlar kesinlikle zaten bebeklerin pozisyonlarindn
Aman zaten emzirdigin zamn kesinlikle verirsin arti ugrasacn iki taneler cunku
Cok Zor ev isleriyle ugrasmk allh Yardimcin olSun bebisimle karsilasmadim hic
Nasil iyimi haberin varmi
Selam kisa bi aradan sonra geldik nasilsiniz hanimlar?
nissaaaammmmmmm hoşgeldin şekerim nasılsınnnnn
hosbulduk hayatim,iyiyim tsk.ederim ..
sen nasilsin esinede gecmis olsun canim...
saol canım ne olsun aynı işte bu ayda olmadı onun haricinde bişi yokkkk nerdesin gelmiyrsun hiçççç
slm canım evet bayadır yoksun gerçi bende giremedim bi kaç gün eşim ameliyat oldu falan koşuşturmalar .... bu ayda tutturamadım bebişi eylüle kaldımböyle işte sen nasılsın nasıl gidiyor ev taşımana az kaldı galiba
saol canım ne olsun aynı işte bu ayda olmadı onun haricinde bişi yokkkk nerdesin gelmiyrsun hiçççç
Selam canim görmemisim kiss nasilsin evet ya giremedim esinede gecmis olsun insallah diger ay olur canim takma kafana
anahtari pazatresi aliyoruz canim sali yada carsamba esyalar gidiyor magazadan insallah bu hafta kesin cikiyoruz o kesin
selam nissam nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?