Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

valla aynı şey benimde başıma geldi eşimin bir arkadaşı evlendi daha üç hafta olmadan kız hamile yani ilk geceden tuturmuşlar of insan sinir oluyor valla böle duyunca

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 28 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 27 haftalık(erkek)
Nissam hamile 26 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 24 haftalık
Evanur hamile 24 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 24 haftalık
Tuanafunda hamile 23 haftalık
Rojda0819 hamile 22 haftalık
Epsilonsigma hamile 20 haftalık
Beklemede hamile 18 haftalık
Kayyum hamile 18 haftalık
AdaESILA hamile 15 haftalık
Arwen83 Hamile 14 haftalık
Nurdansalim Hamile 9 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 9 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk 2 Ağustos. Beklemede
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece Hamile 5 haftalık
Byzg 9 Ağustos. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun cnm ya dikkat et kendine

Tesekkürler canim cok sükür daha iyiyim iyilestik sayilir sen nasilsin?babanda iyidir insallah kendine iyibak

sagol canim iyi olduk sayilir sen de iyisin umarim masallah testler güzel cikmis bebisde büyüyor ohh ne güzel ben halsizim bu ara bakalim nasil olacak

kızlar yok kimse girmiyo artık

giremedim ne zamandir ama artik girerim yavas yavas yine kaybolabilirim bu hafta evi tasiyorum artik

kızlar. sabah test yaptım çift çizgi.diğeri koyu diğeride silikten biraz koyu. yani iki çizgide belli

sağol canımmmmmmmmm

sonucumuda aldım pozitifmiş 1027 çıktı değerimm :))

Tebrik ederim cok sevindim ALLAH saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah darisi olmayan tüm Arkadaslarin basina demekki sabretmek lazimmis

bizde seni özledik kiss masallah bebise siz iyi olunda biz burdayiz zati öpüyoruz seni kendine iyi bak

selam kızlaaaaaar :92::92: nasılsınız görüşmeyeli bir haftadır tatildeydim giremedim nete. bugün ikili test için kontrolüm vardı doktorum ensesini ölçtükten sonra başka bişi daha gördü küçük bir çıkıntı bi oğlum daha olacak kısmetse... darısı olmayanların başına inşallah... şu mübarek günlerde allah dileklerinizi kabul eder boş kucakları doldurur inşallah... en kısa zamanda sizlere de sağlıklı bebişler diliyorum rabbimden

Selam kisa bi aradan sonra geldik nasilsiniz hanimlar?

Canim allh tammini erdirsin hem kiz hem erkek cok guzel
Okadr cok ozledim ki anlatamam ama sukuler olSun kavustu
Rana insallh bulntilarin gitmistiir cogul gebelikler telildn zordur
Allh hérkesin yardimcisi olSun rabbim olmaynlarada nasip eder
Insallh iyi bk bebislere

Selam canim ohh ne güzel tatil yapmis gelmisin ne güzel cok sevindim oglusun oluyomus bizde iyi sayiliriz artik dedigin gibi ALLAH olmayan herkese versin

Selam evacim tesekkür ederim valla bende özlemisim seni merak ediyodum zor olsada az kaldi canim artik 8.aya giriyoruz cok sükür
son dönemde yoruluyoum cabucak sol tarafim agriyor geceleri uyku yok ama yinede onlarin tek hareketi herseye deger
ALLAH herkese versin insallah saglikli bebekler neyse biz yemek yiycez simdi sanirim aciktik kendine bebise iyi bak cok özletme kendini görüsmek üzere

Ayyy massallh allhim tamamini erdirsin insallh artik agirlik olunca yorulmn norml
Sagsaglim bebislerini alda kucagina hayirlisiyla insallh ay bn tek bebekle kendimi
Zor doyuyorm allh sna kolaylik versin cok sevindm herseyin
Yolunda olmasindn canim bayrama kadar rahatim bayramdn snra biraz daha isim
Var sonra allhin izniyle kasimdada bebegin odasini alacaz kasimdada dogum zaten
Anlaycgn buralardayim ama s'en az klms doguma allh kurtarsn insllh sonra zaten mevlut
Bebeklerle ugras faln kimbilir nezamn bos vktn olack arkndnda ben ama okadr cok ozleni
Yorki buralar artik rabbim saglik versin herkese nasip etsin insallh afiyet olSun size

ilahi güldürdün benide 74 le hamile kaldim suanki kilom 80 yada dahafazla olabilir 18,de belli olur kontrol var valla bizim islerde cok zor canim evimiz kücüktü
onu degistircez pazartsi anahtari alicaz isi vardi evin insallah bitmistir esyalari aldik zaten bebek odamizda hazir tek esyalari tasiyip
yerlescez insallah heralde bende pek giremem bu hafta insallah hepimiz sagsalim dogururz benimde kasim 1 dogum tarihim ama ekim ortasi gibi bekliyoruz
diyor doktorum

HerSey olabilir drlar anliyorlar kesinlikle zaten bebeklerin pozisyonlarindn
Aman zaten emzirdigin zamn kesinlikle verirsin arti ugrasacn iki taneler cunku
Cok Zor ev isleriyle ugrasmk allh Yardimcin olSun bebisimle karsilasmadim hic
Nasil iyimi haberin varmi

Bebisim tatil felan yapmis arada gelip yaziyor ben yokken girmis evet iyi canim

senin prenses nasil isim düsündünmü bakalim?

saol canım ne olsun aynı işte bu ayda olmadı onun haricinde bişi yokkkk nerdesin gelmiyrsun hiçççç

saglik olsun canim...

herseyin hayirlisi,ins.en kisa zamanda olur canim sikma caniniii...

ya haftalar fgectikce insan daha bir agirlasyior kendini yorgun hissediyor,her zaman uyku halinde olmak istiyor.

birde ramazanlik yemek su bu derken pek firsatim olmuyor...

Selam canim görmemisim kiss nasilsin evet ya giremedim esinede gecmis olsun insallah diger ay olur canim takma kafana
anahtari pazatresi aliyoruz canim sali yada carsamba esyalar gidiyor magazadan insallah bu hafta kesin cikiyoruz o kesin

selam nissam nasilsin?

saol canım ne olsun aynı işte bu ayda olmadı onun haricinde bişi yokkkk nerdesin gelmiyrsun hiçççç

saglik olsun canim...

ya haftalar fgectikce insan daha bir agirlasyior kendini yorgun hissediyor,her zaman uyku halinde olmak istiyor.

saglik olsun canim...

slm canim iyiyim tsk.ederim,sen nasilsinnn..

bebisler nasilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…