Selam canim görmemisim kiss nasilsin evet ya giremedim esinede gecmis olsun insallah diger ay olur canim takma kafana
anahtari pazatresi aliyoruz canim sali yada carsamba esyalar gidiyor magazadan insallah bu hafta kesin cikiyoruz o kesin
iyiyim güzelim be ne olsun uğraşıyorum kendimce... saol canım benim...güle güle oturun inş canım
saglik olsun canim...
herseyin hayirlisi,ins.en kisa zamanda olur canim sikma caniniii...
ya haftalar fgectikce insan daha bir agirlasyior kendini yorgun hissediyor,her zaman uyku halinde olmak istiyor.
birde ramazanlik yemek su bu derken pek firsatim olmuyor...
slm canim iyiyim tsk.ederim,sen nasilsinnn..
bebisler nasilll
Selam canim görmemisim kiss nasilsin evet ya giremedim esinede gecmis olsun insallah diger ay olur canim takma kafana
anahtari pazatresi aliyoruz canim sali yada carsamba esyalar gidiyor magazadan insallah bu hafta kesin cikiyoruz o kesin
iyiyim güzelim be ne olsun uğraşıyorum kendimce... saol canım benim...güle güle oturun inş canım
sevindim canim iyi olmana tesekkür ederim tatil bittimi senin yoksa?
selam kızlarrrrrr. :)
slm hoşgeldin tuğba
öyle tabi hayırlısı demekten başka diycek söz bulamıyorum ....inş canım inş kısa zamanda olur....evet artık zaman ilerledikçe ağırlaşır insan kıyamam bol bol dinlen uğraşma bişilerle ramazanda zaten insanın canı bişi yapmak istemiyor ki
aynen oyle canim.....
bakarsin onumuzdeki aylarda seninde guzel haberlerini aliriz canim,hic belli olmazzz
offf ya karnim asiri kasiniyorrr
aynen oyle canim.....
bakarsin onumuzdeki aylarda seninde guzel haberlerini aliriz canim,hic belli olmazzz
selam kızlarrrrrr. :)
sagol canimiyi olmaya calisiyoruz iste sol tarafimda agri var kaburgam agriyor yahu sen nasilsin bebis nasil?
aynen oyle canim.....
yok şekerim bitmedi tatil daha 1 eylülde başlar biim seminerler daha evdeyim az kaldı
inş canım inş.. niye kız karnın şiştiği için mi ki acabaa
Canim büyüüor ve catliyor kasima ben cok catladim valla kalcamda bile yirtik dolu dikkat et derim sana
az kalmis canim bol bol calis sen durma valla
hosgeldin canim,nasilsin...
seninde az kaldi dimii,aman dikkat et canim simdi yeni eve de tasinican su bu derken kendini ativerme isin icine...
ne zaman tasinican hayirlisiyla..
gecende terminimiz vardi doktorda,hersey gayet iyi bebeisim gayet saglikli ve hersey yolundaaa....
Canim büyüüor ve catliyor kasima ben cok catladim valla kalcamda bile yirtik dolu dikkat et derim sana
kremi yokmu bunun ayol iz kalmasın sonra
az kalmis canim bol bol calis sen durma valla
masaj yagida kullaniyorum,o an icin kasinti duruyor ama tekrar basliyor..
karin buyuduyor ya ondan...
yada benim kiz cok tekmeliyor ondanmiiii
evet canim az kaldi artik belim cok agriyor yok canim pek bisey yapmiyorum insallah kesin bu hafta tasiniyoruz esyalari felan aldik sansimiza
aldigimiz esyalarda varmis esyalar gidince bizim cok seyimiz yok zaten bebis iyiymis masaallah canim sevindim bende haftaya gitcem bakalim
tickerin güzel olmus seker yüklemesi felan yapildmi?
ayy yerim ben onuu bırak tekmelesinn ya çatlamaya vazelin ve zeytinyağlı krem iyi geliyor diye duydum ama tabi uygulama şansım olmadı :)
ne diyon kiz sen eger kalcanda catlamissa..:2:
benimki simdi mahfolmustu cunku cok kasiyorum ve sirtimida asiri kasiyorummmmmm,oralarda da mi olyuorrr kizzz:44::44::44::44:
yarın biter hastalığım çarşambayada doktora gitcem ona göre başlarım artık aman saldım artık çok çalıştım ne işe yaradı kocaman sıfırrrrr ama bu ay 30 . gün hastalandım kızlar ya ilk defa hep 28 günde bir olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?