Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

öyle tabi hayırlısı demekten başka diycek söz bulamıyorum ....inş canım inş kısa zamanda olur....evet artık zaman ilerledikçe ağırlaşır insan kıyamam bol bol dinlen uğraşma bişilerle ramazanda zaten insanın canı bişi yapmak istemiyor ki

slm canim iyiyim tsk.ederim,sen nasilsinnn..

bebisler nasilll

sagol canimiyi olmaya calisiyoruz iste sol tarafimda agri var kaburgam agriyor yahu sen nasilsin bebis nasil?

aynen oyle canim.....

bakarsin onumuzdeki aylarda seninde guzel haberlerini aliriz canim,hic belli olmazzz

offf ya karnim asiri kasiniyorrr

selam kızlarrrrrr. :)

hosgeldin canim,nasilsin...

sagol canimiyi olmaya calisiyoruz iste sol tarafimda agri var kaburgam agriyor yahu sen nasilsin bebis nasil?

sevindim canim iyi olmana tesekkür ederim tatil bittimi senin yoksa?

seninde az kaldi dimii,aman dikkat et canim simdi yeni eve de tasinican su bu derken kendini ativerme isin icine...

ne zaman tasinican hayirlisiyla..

gecende terminimiz vardi doktorda,hersey gayet iyi bebeisim gayet saglikli ve hersey yolundaaa....

aynen oyle canim.....

bakarsin onumuzdeki aylarda seninde guzel haberlerini aliriz canim,hic belli olmazzz

offf ya karnim asiri kasiniyorrr

Canim büyüüor ve catliyor kasima ben cok catladim valla kalcamda bile yirtik dolu dikkat et derim sana

yok şekerim bitmedi tatil daha 1 eylülde başlar biim seminerler daha evdeyim az kaldı

az kalmis canim bol bol calis sen durma valla

Canim büyüüor ve catliyor kasima ben cok catladim valla kalcamda bile yirtik dolu dikkat et derim sana

ne diyon kiz sen eger kalcanda catlamissa..:2:

benimki simdi mahfolmustu cunku cok kasiyorum ve sirtimida asiri kasiyorummmmmm,oralarda da mi olyuorrr kizzz:44::44::44::44:

evet canim az kaldi artik belim cok agriyor yok canim pek bisey yapmiyorum insallah kesin bu hafta tasiniyoruz esyalari felan aldik sansimiza
aldigimiz esyalarda varmis esyalar gidince bizim cok seyimiz yok zaten bebis iyiymis masaallah canim sevindim bende haftaya gitcem bakalim
tickerin güzel olmus seker yüklemesi felan yapildmi?

kremi yokmu bunun ayol iz kalmasın sonra

yarın biter hastalığım çarşambayada doktora gitcem ona göre başlarım artık aman saldım artık çok çalıştım ne işe yaradı kocaman sıfırrrrr ama bu ay 30 . gün hastalandım kızlar ya ilk defa hep 28 günde bir olurdum

aman cok sevindim canim,hayirlisiyla tasinin..

rabbim ailenle birlikte huzurla ve saglikla oturmayi nasip eder ins...

tsk.ederim canimmm yok daha seker yuklemesi felan yapmadim..

gecen gun makineye baglandik bebegin kalp etislarini dinledik...

ayy yerim ben onuu bırak tekmelesinn ya çatlamaya vazelin ve zeytinyağlı krem iyi geliyor diye duydum ama tabi uygulama şansım olmadı :)

kiz baslarda bu kadar hareketli degildi benim kizzzz:simdi ise durmuyor yerinde durmuyor teyzesiiii

evet vazelinde cok iyi geliyormus ablamdan biliyom...

kiz kalcalarimda da olursa ne yaparim kizzzz

ne diyon kiz sen eger kalcanda catlamissa..:2:

benimki simdi mahfolmustu cunku cok kasiyorum ve sirtimida asiri kasiyorummmmmm,oralarda da mi olyuorrr kizzz:44::44::44::44:

Valla göstersem sasirirsin cok fena oldu benimki benimkilerde cok hareketli ama bence ondn degil
ben cok korudum ama olmadi saglik olsun demi

olsun canim öyle deme her imkani degerlendir sen yinede nelerdn neler oluyor bi bakmisin olmus
hem bebek icin yapma normal yap stressiz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…